Skúsenosti s Mudr. Behunovou v pôrodnici Ružinov?
Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂
@lucia1181 od 15 rokov..ale na izbu nesmie chodit nikto..ak niekto ide tak je to len vynimka
@tara2 no ahoj..tak som doma s malou 🙂 dnes nas konecne pustili...to bol teda porod..kokoz.. ja som mala chut toho doktora vybozkavat vcera ked sa somnou lucil 😀 uzasny clovek 🙂
@jankaslamka gratulujeme... 🙂
a po cr pustia aspon otecka prvy den na izbu...mna dokonca aj svokor bol pozriet...nezazila som tam, zeby nepustili
@lucia1181 ahoj, vyhnes sa tym injekciam tak ze im povies, ze tie injekcie nechces. Pretoze o tom, co prijmes do tela - ake lieky - rozhodujes Ty a nie lekar ci nebodaj sestra.
Takze staci povedat dakujem ale ja si to neprosim.
Ocakavaj nasledne zastrasovanie z ich strany. Totizto oni sa v praxi skoro nikdy nestretavaju so zenami, co o sebe rozhoduju same.
@sirinka tak za mnou tiez pustili a nbola som po cr..ale furt tam pindali ked niekto isiel takto na izbu..a to po cr viem..sak to je jasne 🙂 no ale teda ako neda sa to porovnat s 10tym poschodim...ten pristup sestriciek a vsetkeho..
@jankaslamka ahoj, chcem sa ta opytat? Je tam velky naval momentalne? Asi zbytocna otazka 😕 lebo som pocula, ze je tam teraz vela porodov.. Zacinam mat z toho vacsie nervy, nez zo samotneho porodu... ☹
@danka86 ahoj..no je dost velky naval..v piatok zastavili prijem..ale dnes islo domov 11 mamiciek, takze sa t otam celkom slusne uvolnilo 🙂 minuly tyzden to bol brutal..maminy po porode davali na 10te na gynekologiu..ja ked som rodila teraz v utorok..tak ma viezli na izbu o 19:00 a mala som poslednu volnu postel.. je to take vies..nevyberies si..striedavo oblacno 🙂
@jankaslamka ale keby som tam prisla, tak ma najprv skontroluju, ci uz nie som na porod, alebo ma hned poslu inde, ked nebude volno? Sa bojim, aby som v aute neporodila pri prevoze do inej nemocnice... mne to islo dost rychlo uz pri prvom a byvame asi 30km od ruzinova a ked este budem musiet ist na kramare, no neviem.....
@danka86 no ja som bola v piatok na zatazovom teste...lezala som na pordnom stole a sestricky volali na centralny prijem, ze nech zastavia prijem, ze rodicky neprijmaju a nech ich posielaju na kramare..takze asi by ta ani nevysetrili bohuzial
@jankaslamka moje nervy... a ked mam zaplatenu EPI a muza pri porode v ruzinove, tak samozrejme, ze na kramaroch to platit nebude, ze?
@danka86 no tam to platit nebude..ale nestresuj sa zbytocne..urcite to dopadne dobre a bude miesto..neboj 🙂
@jankaslamka No, ja uz mam z tohto vacsie nervy, nez zo samotneho porodu... A najhorsie je, ze ani neviem kam na tych Kramaroch ist.. katastrofa 😢
@danka86 nemaj nervy..uvidis bude to v pohode..ved mozno pojdes do poradne a rovno si ta tam nehaju ... nemysli na to hlavne..proste tam bude volno a hotovo 😉
@jankaslamka asi ano.. nic ine mi uz ani neostava 😒 ale asi si pojdem vyskusat cestu aj na kramare, myslim ze kam tam utekat v pripade potreby 🙂
@danka86 no ja by som mala tiez stresy..ale ja som lezala tyzden na gynekologii, a kedze mi naplanovali vyvolavany porod tak som mala aspon nejaku tu istotu, ze izba bude....ale fakt ako neries to..proste miesto bude a hotovo..nenehaju ta predsa porodit na chodbe
@jankaslamka - super, gratulujem 😵 😵 😵 . A kojenie v pohode? Ja idem do poradne zajtra, tak som zvedava co mi povie...
@danka86 - nestresuj, tie podmienky sa menia kazdy den jeden den je plno, dalsi poloprazdno 😉...ja som optimista a dufam, ze sa mi ujde aj nadstandard 🙂
@tara2 nekojime bohuzial zatial :( mala nevladze tahat..tak ju dokrmujem zo striekacky nutrilonom a snazim sa ju si prikladat vzdy pred papanim..no je to tazke..je spava a budim ju nasilu..
Ja ked si zoberiem, ze som ju este mohla mat v brsku a uz je vonku..neuveritelne..ale doktor zlaty..som ho mala chut vybozkavat ked som isla domov 🙂)) ti poslem do IP aky som mala porod.. No a som zvedava ako ti dopadne poradna 🙂
@jankaslamka - skus skontaktovat nejaku laktacnu poradkynu, treba si malu casto prikladat a radsej si odsaj svoje mliecko a striekackou ju nim dokrm ak nevladze tahat...skus sa vyhnut UM. Laktacna ti poradi, co mas robit 😉
@tara2 snazim sa odsavat..prikladat si ju stale..ale zatial sa mi nespravilo mliecko..preto musim pouzivat UM..mam z toho depky co ti poviem
@jankaslamka - tak to ti verim, ale v prvom rade sa musis ukludnit lebo kojenie zacina v hlave, ked budes ty v psychickej pohode bude aj mliecko a hlavne vela pi, aj 3 litre denne... a pozri http://sites.google.com/site/vasamamila/Home/po... su tam dve z PK, skus nejakej zavolat 😉
@tara2 si zlata dakujem 🙂 urcite zavolam.. ale teda prave som si poplakala..ale z laveho by to uz uz slo..len sa mi nevie prisat..to je jediny moj stres..no tak sa trapime dalej
@jankaslamka ahoj, ja som mala uplne to iste, skusala som klobuciky aj odsavat aj caje aj homeopafika ale kym sa maly neprisal tak bolo mlieka malo. prisal sa az v mesiaci a pol. a teraz uz chce iba prso. drzim palce
@daniela1974 ahoj....a myslis,ze tie injekcie nie su potrebne?lebo predtym som sa sestricky pytala ci je to nutne a povedala mi,ze ich musia davat aby sa maternica zmensila do povodneho stavu.no ak by sa vratila do povodneho stavu aj bez tych injekcii,tak ich nechcem ani za nic.

@lucia1181 na izbu velmi nechcu pustat viac ako jedneho cloveka a aj to vacsinou iba prvy den po sekcii a u deti maju nejaky vekovy limit, ale uz neviem presne aky....
a injekcie na stiahnutie maternice davaju...