Skúsenosti s Mudr. Behunovou v pôrodnici Ružinov?
Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂
ahojte baby, prosim vas neviete mi povedat, ja som zo zapadneho slovenka a chcela by som rodit v Ruzinove konkretne u holomana by bolo dobre, pozname sa osobne ale len chcem vediet to ze ci mozem rodit aj tam a ci sa plati za ked chcem rodit tam a kolko,dakujem
didus, ja som si tam tiez zazmluvnila svojho dokiho, urcite sa to da a plati sa za to 7000.- sk, zajdi za Holomanom a dohodni sa priamo s nim, podpisete zmluvu a hned to tam mozes v pokladni vyplatit. 😉
pipka ja som to zle napisala moja chcela som sa opytat ze ci mozem rodit aj nikkde inde ako v nitre to jedno kto ma bude rodit len ci to moze byt inde a ci ma zoberu a ze ci sa plati za to ze budem rodit u nich
didus rodit mozes kde len chces, za to sa neplati, jedine ze by si si vybrala konkretneho porodnika, tak to uz je spoplatnene, lebo s nim musis mat zmluvu 😉 a za to je tych 7000.-, ale inak je to zadarmo.
ahojky claudinka já mám nový posunutý termín na 18.8 ale už asi idem v piatok na vyvolanie porodu ☹
sofia a to je zle? chcela si ist neskor kvoli necomu?
ja dufam ze je to uz ustalene a ze to bude v pohode s izbami a tak, a ze sestricky nebudu nervozne ze toho maju vela
ty myslism akoze datum? s tym sa netrap, snad ma na to doktor dobry dovod a bude to pre babo dobre 😉 sa stretneme mozno 😵
baby chcelo by to nejake poznavacie znamenie, a spravime stretko na chodbe 😀
sofi a ides cisarskym alebo sa nieco deje, ked uz chce vyvolavat porod. ja mam termin tiez 28.8. ale neviem ci vydrzim.
vo štvrtok som bola v poradni bábo bo už v 38+3 miesto37+1 a hovorí mi že,no ked chcete tak zajtra vás odrodím 😕 já že to nemyslíte vážne.že áno že krčok je úplne dozretý..lebo on ide 24.8 na dovču,ale myslím,že to stihnem aj bez vyvolávačky,ale muž ma tlačí na vyvolávačku,lebo on má buduci víkend volno ☹
sofi mate to vesele.. snad to vsetko zvladnete bez problemov a buduci vikendik uz budete traja 😀
lenusiatko fakt, preco nie? vysvetli... mne ju tiez chcel dr. dat, kvoli dovolenke a ja som chcela rodit pri nom, ale nakoniec sa mala vypytala este o cosi skor...
maminky ,ktoré ste teraz niekedy rodili v Ružinove,čo ste potrebovali mat zo sebou,čo vám tam nedali? 😉
EŠTE SOM ZABUDLA SA SPÝTAT,ŽE KED BUDE MANŽEL PRI PORODE,TAK TÝCH 500SK PLATÍME KEDY? 😒
ked dojde uz priamo k porodu, ho poslu dole do pokladne a s potvrdenim sa vrati na porodnicu a tam ho oblecu a tak 😉
cize toaletak, ten mam zbaleny 😀
a ked nechce byt priamo pri porode, iba predtym so mnou, platit nemusi?
claudinka:nie,to sa plati za porod.Ale myslim,ze to bude musiet cakat na chodbe 😒 !
my sme to mali zaplatene,uz v nejakom 38 tyzdni,pre istotu.Potom som len svojmu lekarovi ukazala tu potvrdenku 😅

pipka radsej ani chodbu nespominaj, aj to sa moze stat 😀 ale ved aj zazraky sa deju, hadam sa nam ta izba ujde 🙂