Skúsenosti s MUDr. Grochalom a zdieľanie fotografií
Dobrý deň,
Plánujem ísť k MUDr. Grochalovi na screening a niekde som sa dočítala, že vie dat fotky alebo videá do nejakej aplikácie. Máte s tým prosím skúsenosť? Na jeho stránke som našla možnosť dať na USB. Máte s tým prosím skúsenosti? Dal vám tam nejaké foto, video alebo niečo? Ak ma aplikáciu, ako sa prosím k nej dostanem? Viem si ju stiahnut vopred ?
Ja som úplne antipočítačový typ tak preto sa pýtam ako to v skutočnosti funguje.
Ďakujem veľmi pekne za rady. 🙂
Ja som si aplikáciu sťahovala u neho, nepamätám si na názov (bolo to pred viac ako 3 rokmi), ak si dobre pamätám, nehovorila som dopredu, že mám záujem o fotky a rovno to spomenul on.
Aplikácia sa volá Tricefy, ja som mu to spomenula dopredu… dá ti tam pár fotiek a nejaké krátke video. Na mail ti príde link a fotky sa ti prenesú do appky ale treba si ich stiahnuť lebo tam nebudú navždy
Aplikácia sa volá Tricefy, ja som mu to spomenula dopredu… dá ti tam pár fotiek a nejaké krátke video. Na mail ti príde link a fotky sa ti prenesú do appky ale treba si ich stiahnuť lebo tam nebudú navždy
@lugie ale teraz pozerám, ja tam mám tie fotky už pol roka a stále tam sú. Bola som na druhom utz koncom augusta.
ja ich mam uz vyse roka v tej appke

A prosím, mam mu to hneď na začiatku povedať, že budem chcieť záznam alebo stačí niekedy v priebehu aby rovno točil? Viem hlúpe otázky ale ešte som tam nebola