Skúsenosti s nezazmluvnením na Antolskej
Ahojte,
chcem sa spytat, ake su vase skusenosti, ked ste si nezazmluvnili lekara na Antolskej. Chodili ste stale k inemu lekarovi do poradne? Ako sa k vam spravali?
Ja som bola dnes prvy krat v poradni u pani doktorky a ked som nereagovala na jej ponuku ohladom zazmluvnenia, tak som mala pocit, ze je zrazu odmerana, velmi sa so mnou nerozpravala a nakoniec mi pri odchode povedala, ze nemusim chodit len k nej a mozem ist aj k inym lekarom, pokial ju nechcem pri porode. Mala som z toho zmiesane pocity. Neda sa to opisat pismenkami, ale skutocne som mala pocit, ze sa ma chce skor zbavit a som jej na obtiaz, pokial nemam 300eur. Mozno to bol omyl a doktorka mala vela prace, fakt netusim. Preto sa pytam na vase skunesto a dojmy.
Dakujem.
@nikalentilka havalda je skvely, chodila som k nemu do poradne, no nerodil ma. Ale ked ma zbadal asi 3 dni po porode, tak sa popytal, dokonca skontroloval !!! A vybavil aby ma pustili skor 🙂
@naky hlavne budu aj lekari chciet sviatkovat, tak snad tam bude panovat prijemna atmosfera 🙂....nie na prehliadke som nebola, je to tam mozne?
Baby Antolska neposiela nikde,to Ruzinov robi ked ma plny stav tak neprijima pacientky! Pocula som to od sestriciek. A co sa tyka nadstandardnych izieb tak su len 2 a su nonstop obsadene a objednat ci rezervovat sa nedaju!!! Mozes sa spytat na nu v den nastupu do nemocnice, ak volna bude tak ju mas ak nie tak nie! Ale cakateliek na je tam velmi vela co uz tam lezia,takze prepustia ju im. Vsetko som zistovala 🙂 ale aj standardy su fajn, aspon si budeme mat s kym pokecat a zoznamit 🙂
A stretneme sa na jednej izbe vsetky maminy a pripijeme si na tie sviatky a na drobcov vineou 🙂
@nikalentilka tak to neviem ci sa da ist aj rano na to poucenie....ja idem 6. a chcela by som ist k rozembergovi, tak uvidim, snad sa dostanem 🙂 a ty sa ku komu chystas?
@nikalentilka ano ano, da sa tam ist na prehliadku. Ja som tiez este nebola, ale chela by som ist, lebo je celkom dobre vediet dopredu ako to tam vyzera, aby clovek vedel do coho ide.. zmiernuje to stres🙂
@sykorka162 ahoj, aj ja by som inak chcela ist k Rozembergrovi, ordinuje az vo stvrtok?
Ahoj ja som tiez rodila na Antolskej-vtedy sme byvali v BA.
A nemala som zazmluvneneho lekara....cele tehu som mala rizikove,kedze som v 4 mes utrpela uraz...tak v 7 mes ma dr odporucil k dr Janacovi na antolsku...
Ale pokial Janac operoval,sla som na poradnu aj k inemu lekarovi nevadilo mi to...a nakoniec ma aj Janac odporucil do nemocnice kvoli prenasaniu...a potom aj vyvolavacku som dostala a pak cisarsky--takze nikoho som si nezaplatila a starostlivost bola ny urovni...
🙂
@naky ahoj, tak to by som si teda isla rada mrknut dopredu
@nikalentilka ja viem o stvrtku od 11, inak neviem, a to sestricka tiez naznacila, ze oni to maju tak vselijak, cize asi ani to neni istota, som z toho tiez mierne paf ako to tam vlastne ide
Ahojte, doplnim info pre "sykorku162" a "nikulentilku" :: ordinacne hodiny Rozemberga dala nejaka baba na forum o Antolskej, odtial ich mam - prikladam aj ja sem, mali by byt aktualne (obe ambulancie gyn-por. oddelenia). Ja by som tiez rada k Rozembergovi do poradne (mam referencie od svagrinej, ktoru rodil), ale pojdem na Antolsku asi az v tom dalsom tyzdni, lebo zajtra (3.12.) mam poslednu poradnu u svojho lekara.
ja som bola dnes u Oravca.. teda po minulotyzdnovej skusenosti som skusila ineho lekara.. a bol fakt vpohode.. uplne iny pristup..dokonca mi pozapisoval aj veci do tehu knizky, ta Dubcakova ju ani neotvorila.. takze budem chodit k nemu, aj ked si ho nezazmluvnim.. bola som u neho rano, mal sice rizikovu poradnu, ale zobral ma bez problemov..
@nikalentilka Ahoj, chodis k nakoniec Rozembergovi? Oravec si berie od buduceho tyzdna dovolenku, tak mam ist uz k inemu lekarovi. Si spokojna? Uvazujem, ze by som isla k nemu.
@naky a ktora to bola doktorka? Urcite su aj taki doktori ;) moja skusenost - nebola som zazmluvnena a mala som super team na Antolskej pi porode. Skusenost mojej sesternice (nie z Antoklskej) bola zazmluvnena a katastrofa..doktor ju nechal naschval predlzovat porod len aby nerodila v jeho oficialnej sluzbe, lebo tak by nedostal cely balik. Inak na Antolskej co som sa s doktormi stretla na roznych poradniach aj som tam lezala na rizikovom..tak vsetci robili dobry dojem.
@mahalo Dr. Dubcakova... Potom som isla k Oravcovi, ten je naozaj super.. velmi mily a ochotny... tak som zacala zvazovat zazmluvnenie, ale nakoniec ma tento mesiac dovolenku, tak mi ulahcil rozhodnutie, aj ked ma mrzi, ze uz k nemu nemozem ist ani len do poradne.. Tak ja verim, ze ked ide o samotny porod, tak su to dobri lekari, mozno aj vratane pani Dubcakovej, ale podla mna je velmi dolezite aj to ako sa s clovekom rozpravaju a ako posobia.. uz len z tej psychickej stranky...
@naky tak ti poviem, ze akurat jedine s touto pani doktorkou som mala jemne negativnu skusenost na poradni..mala tam sice strasne vela ludi a bola jedina co odinovala, ale jej vyserenie - to som radsej mohla ostat doma..a napr. do knizk mi napisala ze pohyb citim, moc neg. a taketo veci..pritom mi moc ani neotesotala hoc som ho mala so sebou! A ani sa ma na pohyby neopytala proste si to tam sama zaskrkla 🙄 nebola ani trosku prijemna..ale fakt ostatni su fajn..nebudes mat ju neboj sa🙂
@mahalo no moje vysetrenie u nej prebehlo uplne rovnako, s tym rozdielom, ze sa do mojej knizky ani neunuvala pozriet.. nic mi tam nezapisala.. ked som isla na dalsi tyzden k Oravcovi, tak sa ma pytal, ze ci som prvy krat, lebo som nemala nic zapisane.. no dufam, ze nebudem mat na nu stastie 🙂
@naky ahoj, nie, chodim k Mudr. Janacovi, ale aj ten ma buduci tyzden dovolenku, tak tiez musim ist k niekomu inemu a neviem ku komu....plus teraz nerozumiem, kedy mam ist na odber krvi, nakolko by mali byt odbery pred porodom maximalne 2 tyzdne stare, ak chce zena EPI, dnes som tam bola a nic mi nepovedal, je to tam ako na beziacom pase....
@nikalentilka mne robili odber minuly tyzden a nehovorili mi, ze maju byt 2 tyzdne stare..teraz mam ist este na sono.. tak mozno mi budu brat krv este raz.. aj ked pocula som, zevraj beru krv aj priamo v porodnici, pri prijme, ale neviem, co je na tom pravda, lebo sa mi nezda, ze by vedeli tak rychlo urobit rozbor...
Inak, mame krasny datum🙂 v case dovoleniek.. vsetci vyborni lekari maju dovolenku, takze otazka zazmluvnenia v tomto termine prestava byt podstatna🙂
@naky ahoj, presne tak, ako vidim, tak vsetci budu dovolenkovat 🙂, ale snad nas uz niekto odrodi 😀, a odber Ti robili v poradni? musela si prist na lacno rano?
@nikalentilka snad nezatvoria porodnicu 😀 😀 ano v poradni, objednali ma na pol 8 na lacno..
@naky aha, parada, tak to si tam asi zavolam, aj ked neviem komu, nech mi urobia odber vo stvrtok, ked idem na ultrazvuk, ved este kym budu vysledky, tak to potrva, inak katastrofa, ked si zena nezazmluvnuje, tak na nu kaslu
@nikalentilka mne brali minuly pondelok a tento pondelok mi dali vysledky...ultrazvuk mam v piatok, dufam ze malu aj pomeraju, som velmi zvedava kolko vazi.. ved prave, ked nezaplatis, tak si musis vsetko sama vydobit.. velmi dufam, ze pri porode to bude vsetko ok a nebudu nijake problemy..a tiez ze budu akceptovat nejake moje poziadavky, aj ked nemam zazmluvneho.. ale podla mna, tento mesiac nebude moc mamiciek zazmluvnovat, kedze polka lekarov dovolenkuje...
@naky dakujem 😉 , skusim tam zavolat zajtra a pripadne sa tam natisnut vo stvrtok na odber este pred ultrazvukom a hotovo

@nikalentilka myslime pozitivne, dobre to dopadne 🙂 vraj september bol hrozne navalovy.. jedna mamina na kurze hovorila, ze zvykli poslat do ruzinova.. ja som sa na to pytala mojho lekara, on hovoril, ze to urcite nie je bezne a ak maju plno, tak sa to snazia riesit tak, ze pustaju maminy skor domov alebo ich ukladaju lezat aj na ine oddelenia.. takze treba snad to tak aj bude🙂
bola si na prehliadke porodnice?