Skúsenosti s pôrodom u MUDr. Budayovej v Dunajskej Strede

jankacsigabi
10. aug 2018

Ahojte, chcela by som sa spýtať na Vaše skúsenosti s pani doktorkou Budayovou (z Dun. Stredy).
Veľmi pekne ďakujem.

lienka9
11. aug 2018

Ja ju nepoznam osobne.ale podla referencii je celkom dobra.zial ked som jej 2x pisala ze mam zaujem sa s nou stretnut a dohodnit sa na porode aj si ju zazmluvnit samozrejme tak mi ani neodpisala. Tak asi najlepsie osobne.

helenfodor
11. aug 2018

Ahoj. Môžem vrelo odporučiť. Rodila som pri nej druhe dieťa a s prvým pôrodom sa to nedá porovnať (MUDr. Branyik). Je to nielen odborníčka,ale mala som pocit, že robí všetko preto, aby som sa v rámci možností cítila čo najlepšie. Popôrodné starostlivosť tiež super, nemusela za nami na novorodenecké chodiť každý deň a predsa chodila. Viem, mala som ju "zaplatenú", no bola to dobrá investícia. Žiaden stres a strach.

jankacsigabi
autor
12. aug 2018

Veľmi pekne ďakujem za info 🙂

anka129
21. jún 2021

@helenfodor zdravim môžem sa opýtať koľko ste zaplatili pani doktorke? Mne ju odporúča k pôrodu moja gynekologická ale neviem či si ju budem môcť dovoliť.dakujem

jankacsigabi
autor
21. jún 2021

@anka129 koľko myslíte/máte toľko dáte

bessdonna
30. aug 2022

@jankacsigabi ahoj.rodila som u nej prirodzene.krasne sme spolupracovali,kontrakcie boli narocne,to je fakt ale na 3tlacenia bol maly vonku.takze super,pekne ti hovori kedy mas zadrzat vzduch,kedy tlacit,prestat....fungovalo to.vraj robi najkrajsi cisarak.to neviem zatial zhodnotit.je skromna,normalna,v pohode zena.odporucam.

bessdonna
30. aug 2022

@anka129 cca 3-400 eur sa "patri"

jankacsigabi
autor
30. aug 2022

@bessdonna rodila som u nej 2x - oba cisárske (prvý mal byť prirodzený no nakoniec akútny cisársky) a môžem potvrdiť, že to bola oba razy precízna práca, šitie nevidieť vôbec, tak krásne sa to zahojilo 🙂 určite ju odporúčam aj ja 😊

bessdonna
31. aug 2022

@jankacsigabi tak to teda nie su len povery😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre