Skúsenosti s pôrodom v Košiciach-Šaci: Otázky a rady
Zdravim vsetky mamicky, aj tehulky, ci snazilky!
Chcem sa spytat, ci sa tu niekto najde kto v poslednom case rodil v Saci... co vsetko potrebujem do nemocnice pre babo??? Ako ste boli spokojne a aky je tam system? Dakujem vsetkym... Slavka
@lucka87 mliecna ryza...noo lebo v novej nemocke davali bujon ked este boli pacosky len par hodin po sekcii a potom dostali suchare a keksiky a puding mali dostat...ale nikdy im ho nedali,lebo vraj dostanu zeny hnacky...
a Luci dalo sa vydrzat ked ti davali kateter?asi neprijemne vsak?
jasne budem musiet to zvladnut 😀 len som zvedava dokedy vydrzime-lebo uz mi zacina prezrievat placenta...
jooj tak to ked mne robili sekciu, v ten vecer este nejake 2 spravili z toho 1 ciganocka, ale jak sme lezali na jiske ani nepipla od bolesti co nechapem 😀 a ked mna prekladali na izbu tak tam priviezli dalsiu uplne ciernu ako box taku hnusnu s prepacenim, ze som bola rada, ze ma prekladaju. a potom sa mi tie 2 stale na chodbe ked sme sa stretli prihovarali 😀 a spominali, ze jak moja mama plakala ked maleho doniesli ukazat na chodbu.
baby...ked mam kontrakcie mozem ich aj doma predychavat?myslim ze ci musim ist do nemocnice kym mi neodtecie plodova voda

@sunny15 a co sa tyka plienok neodovzdavala som...ked som mala pri sebe maleho tak som prebalila ked nie tak oni...odsavacku som nemala, mne sa zacali nalievat prsia tusim posledny den pobytu takze som nepotrebovala...