icon

Skúsenosti s pôrodom v novej košickej nemocnici?

dankaa
9. feb 2007

Ahojte mamicky,

ktorá máte skúsenosti,alebo sa chystáte rodit v novej nemocnici v Kočiciach,tak sem patríte... 😉

sweetsuzi
7. sep 2011

@1talizmanik1 na 4. poschodie na Poliklinike - anesteziologicka ambulancia 😉

1talizmanik1
7. sep 2011

@sweetsuzi poliklinika pre dospelych, ta budova, co ma 7 poschodi?

katy2
7. sep 2011

@1talizmanik1 ano, to je ta hned prva budova od elektriciek.... 🙂 poliklinika pre dospelych

1talizmanik1
7. sep 2011

@katy2 diky, a nevies, dlho sa tam caka?

katy2
7. sep 2011

@1talizmanik1 to ti neviem povedat, ja rodim aj som rodila sekciou so spinalom... ja som epi nevybavovala... ale urcite ti baby povedia.... 😉

sweetsuzi
7. sep 2011

@1talizmanik1 necakas dlho, vezmu ta hned ako budu mat volnu ambulanciu a trva to cele asi 10 minut - popyta sa ta na tvoj zdravotny stav a vysvetli ti co obnasa epidural, podpises a je to.

1talizmanik1
7. sep 2011

@sweetsuzi a co tam treba doniest na to poucenie?

sweetsuzi
7. sep 2011

pokial viem tak nic len matersku knizku

svetlankat
8. sep 2011

@1talizmanik1 presne ako ti baby pisali, na tom stvrtom, treba ti len knizku a karticku poistenca, necakas vobec, ked maju niekoho dnu, tak ti sestricka da aby si si to poucenie pomaly citala uz v cakarni na tych par minut, ked tam nemaju nikoho hned ta beru dnu, cele to trva len kratko, podla mna je to taka formalitka

1talizmanik1
8. sep 2011

@svetlankat uz som bola a zlata lekarka bola, mi napisala tak, ze aj na cisarak, aj na epi, kedze sa nevedia dohodnut ako rodim 🙂

svetlankat
8. sep 2011

@1talizmanik1 🙂 no ved uvidis ze ako to nakoniec bude, drzim paste aby to bolo rychle a co najmenej boleste, aby ste boli obaja zdravi

1talizmanik1
8. sep 2011

@svetlankat dakujeme, mne je jedno ako bude, len nech uz je,podla mojho lekara mal byt cisarak urobeny uz vcera, no nova ma cas.....

dany1986
8. sep 2011

@1talizmanik1 preco vcera ???? jajj ty si mala uz termin (teda ten prvy ) 😉

1talizmanik1
8. sep 2011

@dany1986 hej, luptak naplanoval na vcera a vnovej mi akurat dali ternim na 15,22 a 28 🙂, tak hadam si mozem vybrat :D :D

sweetsuzi
9. sep 2011

@1talizmanik1 no pokial su dobre prietoky a babo sa ma dobre, nie je dovod urychlovat, prenho je kazdy den kym je v brusku dobry 🙂 drzim palce nech je vsetko ok a ste rychlo doma 😉

1talizmanik1
10. sep 2011

@sweetsuzi len moja oblicka a pecen sa nemaju dobre a uz vdaka peceni sa mi krv necisti a zrazanlivost blba.....

sweetsuzi
10. sep 2011

aha, to som nevedela 😒 drzim palce o to viac - no a co povedal porodnik, ze aky dalsi postup?

1talizmanik1
10. sep 2011

@sweetsuzi na tom 2 to bola hotova katastrofa, tak v pondelok zazmluvnujem a platim androvicovu, lebo na tom 2 fakt nic......a uvidiem, co bude dalej.....

1talizmanik1
13. sep 2011

zeny, dr androvicova zlata mlada cajka, ochotna, proste super, vysvetlene vsetko, starostlivost skvela.....zrazu sa vsetko da...

dany1986
14. sep 2011

@1talizmanik1 Ja viem 😀 a kedy pravdepodobne to uz budes mat za sebou?

sweetsuzi
14. sep 2011

@1talizmanik1 tak to je super, dolezite je ze sa mas na koho obratit 😉

mimca20
15. sep 2011

@1talizmanik1 Tak ako pises o androvicovej je pravda. Ja som ju mala pri porode, nahodne a ked by som mala mat druhy porod tak si ju zajednam. Len nech jej ten elan v praci stale vydrzi. Drzim palce pri porode.

adelaida33
15. sep 2011

@1talizmanik1 veru, ona je fakt velmi milá, ochotna, pristupna a ma taky ešte citlivý a veľmi zodpovedný prístup. a navyše je aj sympatáčka 😉 .

1talizmanik1
15. sep 2011

@sweetsuzi
@mimca20
@adelaida33 mne sa paci, ze ma ludsky pristup, ze to nerobi radovo, jak ti dvaja na 2...co im clovek ani na meno nemoze prist, aby ich niekam neposlal........a uvidime, co a ako bude dalej, ale zatial som velmi spokojna 🙂

dany1986
15. sep 2011

aj u mna to bola tiez nahoda ze som narafila na taku suprovu lek.androvicovu 😀 spokojnost na 100%
sice ani na predosle porody sa nemozem stazovat vzdy som vymakla super doktorky 🙂 pry prvom bola dr.Sovova,2.porod.dr.Bulecova a teraz dr.Androvicova 🙂 🙂 🙂

1talizmanik1
15. sep 2011

@dany1986 mne sa paci, ze vsetko vysvetli jak malemu decku a je ludska, to vidno, ze este mladucka a bavi ju to a nerobi to pre love, jak 90% lekarov na tomto oddeleni......

stanka04
17. sep 2011

Ahojte kocky,je tu niekto cerstvo prepusteny? Ako to tam vyzera? Dufam,ze nieje naval...Nasej malej sa nejak nechce von,ale keby nahodou,nech niesom prekvapena 😀

mimca20
17. sep 2011

@stanka04 Myslim ze naval nebude az taky velky ako ked sme rodili mi na sviatok 5.7. - boli 10 porody a izby napraskane poriadne. Oddelenie bolo plne preplnene 🙂. tak drzim palce a pozdrav nemocnicu 🙂

stanka04
17. sep 2011

@mimca20 Dik,odkazem 😀 Len aby sa malej uz uracilo.nerada by som dlho prenasala..

mimca20
18. sep 2011

@stanka04 tak to vydrzaj. Ja som mala prvy termin 22.6., potom 30.6. a maly sa narodil 5.7. takze na prijmovej ambulancii som bola uz ako doma 🙂, mala som tam skoro prechodny pobyt hihihi.