icon

Skúsenosti s pôrodom v novej košickej nemocnici?

dankaa
9. feb 2007

Ahojte mamicky,

ktorá máte skúsenosti,alebo sa chystáte rodit v novej nemocnici v Kočiciach,tak sem patríte... 😉

vivienkata
12. okt 2011

@flowerfairy ahoj no v poslednej dobe bolo toho vela moja žabka nastupila do skolky a boli sme stale chory aj teraz je .za mesiac sme boli 7 dni v skolke,rozmyslam ze ju uz tam nedam a bude somnou doma,no a tehulkovanie ide dobre žabka si vystraja v brušku poriadne niekedy nevladzem ani chodiť. no to je pravda že sa nam to krati a rozmyslam ci si mam zase zazmluvnit lekara alebo nie , chcem rodit v novej nemocnici ale moj doktor ktoreho som mala zazmluvneneho pri malej tam uz nieje , tak rozmyslam koho vybrat alebo či si vlastne zazmluvnim ale co som citala tu vo fore o jednom lekarovi co tam pracuje ze je mesiar tak k nemu by som sa nechcela dostat. a vy ako ? ako ide tehulkovanie ,?

moira16
12. okt 2011

Suchanek sa obsmietal aj pri nasom druhom porode, ale bol celkom v pohode(mali sme spolocnu temu Kecerovce). Boszormenyi bol pri usg prvej dcerky, lebo sme mali zle vysledky triple tesu a nasa gynekologicka ma poslala na amnio. Murin povedal, ze to v ziadnom pripade, zavolal si na pomoc dr B a este jednu dr a vsetci sa pozerali, ci je mala ok cez usg (pocitali prsteky, sledovali ju z kazdej strany). Ked sme tam raz cakala pri druhom tehu na usg, na Murina, ten slavny dr B vysetroval asi rocne dievcatko, strasne krical aj na nu aj na jej mamu ☹ 😠 Az ked prisiel Murin sa ukludnila mala. Myslim si, ze ta prezyvka masiar je celkom vystizna 😒

katy2
12. okt 2011

Ahojte 🙂
Tak ja tu som za ciernu ovcu, ale ja idem v piatok rodit planovanou sekciou prave u dr. Bosz. 😉 A uz som tu pisala, nemozem povedat jedno krive slovo.... Bude to uz druha sekcia u neho... a nelutujem..... Moja skusenost 🙂

moira16
12. okt 2011

@vivienkata Aj nasa starsia bola stale chora (to je na dlho, nakoniec mala 4 mesiace teploty a uz nemohla vobec, lekari nam nevedeli pomoct). Pomohol nam vitamin c vo velkych davkach. Dodnes berie 3 tisic mg od firmy Jamieson. Pouzivame ho aj pri teplotach. Hnisava angina za 2 dni uplne vyliecena, zapal stredneho ucha za 24hod.

ewana73
12. okt 2011

@vivienkata no a mne to ani do spravy nedali,ze mali mal uz problem,ze hematom na hlavicke,on to aj nejako odborne pomenovali len ja som si to samozrejme nezapamätala a do spravy dali iba,ze sekcia pre nepostupujuci porod ale moj mm to ma na mobile kedze bol pritomny ako ho po porode ihned kontrolovali a tu krvavu hlavicku ,ci je vsetko ok...

1talizmanik1
12. okt 2011

@katy2 tak ti drzim palce, mne si nevsimol na utz, ze maly ma snuru 2* kolo krku.-..

1talizmanik1
12. okt 2011

pre vsetky, v novej je par dobrych lekarov a par..no tak vrele mozem odporucit androvicovu a mattu, nebyt ich, maly by nam asi neprezil, kedze vedenie nakazalo cakat....a dalej rosakova, murin a vatralova, sestricky na poporodnom aj novorodeneckom skvele, len strasna zima je na sukromnych izbach.....

katy2
12. okt 2011

@1talizmanik1 gratulujem k malinkemu 😵
mna sleduje, lebo maly ma prekrutenu snuru za hlavickou, ale nie je tam uzol.....

1talizmanik1
12. okt 2011

@katy2 no drzim palceky 🙂, ja s nim dobre skusenosti nemam, ale snad budes spokojna 🙂

katy2
12. okt 2011

@1talizmanik1 ja uz spokojna som... sledoval ma cele prve tehu - od 13tt... a len vdaka nemu som dceru donosila.... a aj teraz k nemu chodim uz od zaciatku augusta a nic nenechava na nahodu 😉

vivienkata
12. okt 2011

ahojte tak bola som dnes na 3Da bol tam doktor murin vraj robi v novej nemocnici , posobil namna velmi dobre teda prijemne , neviem aky je odbornik lebo ho nepoznam ale dnes som mala z neho pocit ze je fajn chcela by som ho k porodu ma´te s nim nejaka skusenost ci je dobry a tak ,dakujem

katy2
12. okt 2011

@vivienkata urcite odporucam 🙂 je to super volba.... je ludsky, ochotny, zlaty... neolutujes 🙂

sweetsuzi
12. okt 2011

@vivienkata ano, velmi mily clovek, aj dobry odbornik - urcite ti ho mozem odporucat. Okrem neho aj Dr. Rosakovu a Dr. Molokaca.

moira16
12. okt 2011

@vivienkata Ja som obe baby rodila pri nom. Staral sa o nas od 16tt. Je to velmi mily clovek, vzdy usmievavy aj dobry odbornik. Vyssie som opiasovala ako nam zachranil zofku (14:07). Nam ho odporucil Krcho 🙂 Ked chces posli mi do IP tvoju mailovu adresu a poslem ti na neho tc 🙂
Rosakova ma prijimala pri prvej dcerke. Nezabudnem ako volal Murinovi: "Ked si nesvihnes, nestihnes to" 🙂

mimca20
13. okt 2011

@1talizmanik1 Ahojky. Tak som rada, ze sa nasli aj normalny doktori v tej nemocke pri tvojom pripade. Ta Androvicova (nam zachranila maleho) aj nas rodila a Matta je manzelov spoluziak zo ZS. Som rada ze sa vam postastilo natrafit na nich.

flowerfairy
13. okt 2011

@vivienkata To ma mrzi, ze ste chori, no aj my sme uz mesiac stale nieco a to ani do skolky este nechodi 😒 Aspon si doma, tak nemas problem byť so žabkou 🙂
Urcite si zazmluvni lekara, hlavne, ked uz mas vybrateho a aj baby ti radia, ze je dobry. Ja sa nejak neorientujem kto je kto, nepamatam sa spred tych troch rokov, skor poznam tych starsich. Aj neslavne znameho Dr. B - mala som tu cest len 2 krat raz bol neprijemny a druhy krat bol super. Ale asi radsej na neho nenatrafit podla toho, co tu citam. 😀

1talizmanik1
13. okt 2011

@mimca20 preposlem ti do spravy priebeh mojho porodu?

mimca20
13. okt 2011

@1talizmanik1 Ok mozes kludne. Budem rada.

vivienkata
16. okt 2011

ahojte su tu nejake tehulky co maju termin v decembri a budu rodiť v novej ? 🙂

andu1
18. okt 2011

@vivienkata ahoj, ja sa chystam rodit v novej 🙂

vivienkata
19. okt 2011

@andu1 ahoj , tak som rada že tu niesom sama , a ako vybavuješ si lekara ? alebo nie, už maš všetko nachystane?

andu1
19. okt 2011

@vivienkata este buduci tyzden idem do poradne k svojmu lekarovi a potom uz zacinam chodit do nemocnice. Pri prvom dietatku som lekara nevybavovala a bola som spokojna, teraz to bude asi porod sekciou, zvazujem to ze si niekoho zazmluvnim - financne to bude namiesto spolocnosti manzela 🙂 No este uvidim co mi povie buduci tyzden. A veci som zacala chystat, lenze mame doma dost neporiadok kvoli stahovaniu, takze v tom chaose som jedine prala vecicky pre mimi. A co ty?

vivienkata
19. okt 2011

@andu1 no ja len nieco mam nachystane nemam este všetko , a rozmyslam ze si zazmluvnim murina , pri prvej dcere som si zazmluvnila adama a bola som velmi spokojna,

andu1
19. okt 2011

@vivienkata No k Adamovi ja chodim, je fajn, uz ma svoju ambulanciu ale asi uz nerobi porodnika. Murina nepoznam, ja som prve rodila u Jesenskej - bola mlada, ale velmi mila a teraz som pred mesiacom bola na taky mini zakrok u Mikolaja - velmi proficky posobil a tiez ludsky, takze ja ked na tu sekciu, tak by som jeho brala, len neviem ci to hocikoho mozem zazmluvnit. Neviem ako to funguje...

vivienkata
19. okt 2011

@andu1 k adamovi chodim aj ja , je strasne fan a ma milu sestričku som velmi spokojna,

fibus
20. okt 2011

ahojte, dr Murina mozem tiez odporucit, rodila som pri nom prve babo, tiez dr Jesensku, ale ona je uz na materskej, a na dalsi porod zatial este nikoho nevybavujem, uvideme neskor 🙂

1talizmanik1
21. okt 2011

@vivienkata murin je skvely odbornik, len uz ma toho asi vela, lebo nejak zacina odmietat zazmluvnenia, aspon par kamosiek odmietol a mne tiez povedal, ze bude mat dovolenku v mojom termine a nemal..tak neviem co sa deje...ale ako lekar je skvely

flowerfairy
21. okt 2011

@vivienkata Jeeeej,pozeram, ze mas termin 15., ja mam 19., ale urcite to bude skor, lebo maly je uz teraz o 2-3 tyzdne vacsi, tak mozno sa tam fakt stretneme, to by bolo super 🙂

vivienkata
21. okt 2011

@flowerfairy ahoj dn es som bola na poradni a vyzera to na 5 teho a vraj budem musiet zase na sekciu ,inak ako sa mate? to by bolo fajn keby sme sa stretli ja akurat zvazujem ci vybavit lekara alebo nie a ak ano koho.

zuzky1104
22. okt 2011

ahojte dievcata, a ma niektora termin v januari?