icon

Skúsenosti s pôrodom v Spišskej Novej Vsi?

viktoria
31. aug 2006

Ahojte. je tu niektorá, čo ide rodit do Spišskej novej vsi, Ja by som tam mala isť...

Strana
z17
chalkmarker
9. jan 2017

@mrazz
@zuzana52
@sonka26 dievcata a viete poradit konkretneho, ale skuseneho lekara/lekarku, ktoreho si je moznost dohodnut? dakujem

zuzana52
10. jan 2017

Ja som rodila u Novysedlaka a nedám naňho dopustiť.🙂

sonka26
10. jan 2017

@chalkmarker tak na toto ti odpovedať neviem. Konkrétneho lekára som dohodnutého nemala, a aj tak mi nakoniec robili akútnu sekciu. Čiže človek môže plánovať, no veci sa môžu udiať nakoniec úplne inak 🙂 Ale ešte pred pôrodom som strávila istý čas na šestonedelí, tak za seba môžem povedať, že na mňa pôsobili všetci lekári veľmi dobre, zodpovedne, milo. A aj od známych, čo rodili tiež teraz v nedávnej dobre, som počula len dobre na lekárov. A nerodili každá pri tom istom 🙂

chalkmarker
12. jan 2017

a

chalkmarker
12. jan 2017

@

kamusik123
15. jan 2017

Mamicky prosim vas este ktora ste rodila teraz niekedy v snv co treba vsetko do porodnice uz som zufala kazdy pise inak viem ze kazda nemocnica,to,ma inak ale,nechcem sa,tam trepat s 3 taskami zbytocne velmi dakujem ak sa tu taka,najde

sonka26
16. jan 2017

@kamusik123 Úplne ťa chápem, lebo ja som z toho bola tiež jeleň, čo si zobrať zo sebou. 🙂 Pýtala som sa aj známych, a nakoniec som brala toto:
Pre seba - 2-3 nočné košele, 2 uteráky, 2 osušky, hyg. veci (kefka, pasta, šampón...), popôrodné vložky (aspoň 2 balíky), sieťkované jednorázové nohavičky, dojč. podprsenku, vložky do podprsenky, masť na bradavky, teplé ponožky, papuče a šľapky do sprchy, župan, príbor a hrnček (je to k dispozícii aj v pôrodnici, ale ja som radšej mala svoje), toaletný, vreckovky, vatové tyčinky, jednorázové podložky na posteľ (dostať v zdravotnickych potrebách), sobášny list, teh. knižka, voda na pitie.

pre bábätko - jednorázové plienky (asi 20), látkové plienky (2-3), vlhčené obrúsky, krém proti zapareninám na zadoček, kefka na vlásky, cumlík, modrú indulonu, z oblečenia som mala len čiapočku, ponožky, rukavičky a ortopedické nohavičky (oblečenie dávajú v pôrodnici, takže pre bábo ti stačí, až keď pôjdete domov).

Samozrejme, neber si toho vo veľkom množstve, len aby si mala z každého trošku. A potom ti už donesie rodina, čo budeš potrebovať, ak sa ti minie. 🙂

kamusik123
16. jan 2017

@sonka26. Jeeej dakujem velmi pekne mozem ist balit este raz hahaha tak sa teda idem do toho pustit 🙂 este raz kraasne dakujeem 🙂

chalkmarker
30. jan 2017

@kamusik123 a zajednavas si prosim ta nejakeho doktora/doktorku?

kamusik123
30. jan 2017

@chalkmarker. Niee podla mna. Su to zbytocne zahodene,peniaze ;) kazdy lekar si uz ,,odrodil,, a nemam az,tolko na rozhadzovanie a bola,som sa tam pozriet kazdy je tam mily a prijemny aj sestricky dokonca ;)

zuzanahlubovicova
4. mar 2017

Chcem sa opýtať, ako to je s manželom na izbe aj v noci. Je to umožnené len na VIP izbe, alebo aj na nadštandardnej? A môže tam ostať aj niekto iný, keby manžel musel k staršej dcére? Napr.moja teta...

lpy
18. apr 2017

Pôrod v SNV hodnotím pozitívne ako zúčastnený manžel na VIP izbe, ozaj negatívne hodnotím, že službukonajúca sestra ma nepustila k manželke k pásom tesne pred pôrodom, lebo pásy boli voľné len na pôrodnom boxe a tam bežali ďalšie pôrody (nebolo to naschvál, mali frmol a neuvedomili si zrejme, že sme tesne pred pôrodom, nie pol dňa pred... a tak to, že letím z BA 200km/h ma nepotešilo sedieť na izbe pol hodinu...aaaaaaa hnevám sa na ňu a to ubehlo 7 mesiacov), potom dobehla "rýchlo, rodíme!!" ale inak všetko super 🙂 , boli sme na VIP, spokojní

dankolia
19. apr 2017

Maminky aj vas poslal gnekolog na interne vysetrenie viete mi poradit u koho ste boli a hlavne kde sa nemusim dopredu objednat dakujem.

stanka04
25. aug 2017

@zuzanahlubovicova na VIP to ide, nemusi to byt len partner 😉
Na nadstandardke bohuzial nie.

zuzanahlubovicova
26. aug 2017

@stanka04 ďakujem, uz som rodila. Ale si zlata... 🙂

stanka04
26. aug 2017

@zuzanahlubovicova Aj som si myslela, len keby este niekto hladal podobne info 😊

annyq
24. nov 2017

Nema niektora dalsie skusenosti s touto porodnicou, co ste tam rodili nedavno?

stanka04
27. nov 2017

@annyq Ja 4 mesiace dozadu. Absolutna spokojnost, dokonca aj so stravou😊
Velmi mila manazerka oddelenia, sestricky na peknej sale skvele, doktorky mlade, ale zlate.
Pojdem opat, ked sa este zadari😊
Ak by si chcela nieco konkretnejsie, kludne ip

michaellka1
12. apr 2018

Ahojte baby aký máte názor kde by ste rodili v PP či v SNV ??

stanka04
13. apr 2018

@michaellka1 Ja som z PP, ale boli sme v SNV... a pojdeme zas, ked sa podari...

michaellka1
13. apr 2018

stanka04 a na akom poschodí je porodnicke oddelenie ? Bola som akurát v pp pozrieť kde je ale v SNV som nebola ..

stanka04
14. apr 2018

@michaellka1 Tusim prve to je. Siroke schodisko vpravo 😊
izby pekne a hlavne vela nadstandardiek

majamaja26
24. máj 2018

Ahojte... máte niektorá najnovšie skúsenosti s touto pôrodniciu a cisárskym rezom??? Ďakujem

maataa1
24. máj 2018

@chalkmarker zeny si casto dohaduju Novysedlaka, ale ja som tam rodila 3 krat, stale iny doktor mal sluzbu a bola som spokojna s kazdym..aj ked som ich zobudila v noci na prijem😉...ja som pri tretom radsej investovala peniaze na nadstandard izbu, to sa oplati podla mna viac ako doktora dohadovat...vsetko poruke, kupelna wc, jedlo na izbu...a za 3 noci ma to vyslo nejakych 50 eur...ale pred 3 rokmi, neviem, kolko teraz sa plati

zhadiska
26. nov 2018

ahojte žienky...idem si k vam po radu, som z Levoče a rada by som šla rodiť do Spišskej. Treba im to nahlásiť dopredu? Dakujem a odpoved

Strana
z17