🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.
@mimi21mimi no asi hej hej
ahojte baby. citam, ze riesite skolky. aj ja. uz som si bola pre prihlasku na tekela a chcela by som ist este do jamy. kde tam dostanem prihlasku, u riaditelky? tam je tiez zapis 1. 3.?
@mimi21mimi
@sissik urcite to na dedinach nie je biedne, je to asi individualne, tak ako sa lisia skolky v tt, tak sa mozu lisit dedina od dediny, na dedinach zvykne bývat nizsie skolné. U nás - Biely kostol je skolka super, má 70 miest ale podmienkou prijatia je, že rodičia musia mať trvalý pobyt v bielom kostole a myslím, že momentalne sa deti pod 3 roky prijímajú len v sukromných skolkach
ahojte kocky,
neviete nahodou kto predava vajicko Brio Go (čierne alebo hnede)
dakujem
Baby my sme chori a nemame sa ako dostat po tlaciva do skolky, myslite, ze staci ked to tlacivo o umiestnenie dietata vyplni moj manzel na mieste zapisu? lebo fakt neviem, ako by som sa tam trepala syn laringytida a ja zapalene dutiny
Tak tatino drobca zapisla, na tekelw, do jamy, hodzovu a vajanskeho som zvedava
ahojte.nemáte niektorá skúsenosti s detskou gastroenterologičkou s mudr.Rožňáková Erika?
@mimi21mimi no hej hej neviem hladaala som aj na nete
Na stranke ženskych kruhov pribudlo nove otitulkovane video. Tentokrat aj o rizikach vyvolavanych porodov a predcasnych cisarskych rezoch
Baby, nenájdu sa tu tak 2-3 maminy s deťmi cca 2-3ročnými, čo by chceli s nimi cvičiť? Chcem pomaly zasvecovať malú do gymnastiky, aj telocvičňu mám k dispozícii, ale sama mi asi nebude chcieť...
Ak by sa tu také našli, napíšte IP, ja mám aj trénerský kurz, takže to problém nebude. 🙂
maminy z Trnavy, dajte nam prosim hlas. S Meliskou hrame o autosedacku. Dakujeme 🙂
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=20176136...
Ahojte. Viete mi niektorá poradiť,kde prebieha cvičenie pre tehotné v Trnave? O Nukleone viem,je ešte niekde niečo iné? Díky.
Mamicky ak by ste mali zaujem o oriflame , kludne mi napiste 🙂 🙂
ahojte,nechodíte niektorá náhodou s detmi do futbalovej školičky na prednádraží?rada by som vedela nejaké názory kedže premýšlame že malého zapíšeme 🙂
ahojte maminy,najde sa niekto na spolocne kocikovanie a travenie volnych chvil,mam 9 mesacnu dcerku a som z Druzby 🙂
@peggi fitnes beauty - vodaren : https://www.facebook.com/pages/Fitness-Beauty/1...
Ahojte aj ja som Trnavacka ako sa mate? 🙂
caute babenky, prosim vas o radu.ked chcem zmenit cislo ustu na ktory mi chodi rodicovsky prispevok mam ist na urad soc. veci, rodiny a prace na prednadrazie alebo na socialku na druzbu k poliklinike?dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mne chodí dcéra na tekela,išla od januára a 3roky bude mať až v apríli.síce tam v dobe zápisu bola predškoláčka staršia dcéra,čo tiež zavážilo,ale myslím,že nie je nič stratené.od januára tam išlo viac detí,lebo v septembri mali viac 2,5ročných detí.keď dovŕšia 3roky,uvoľní sa miesto.takže to záleží aj od toho v akom veku bude najviac detí.a o 6ráno by som asi osobne nešla,lebo pokiaľ viem,výber robia až po skončení zápisu a ako bolo spomínané,riaditeľky sa myslím aj stretávajú a zvažujú čo a ako.aspoň tak mi to bolo prezentované tou našou riaditeľkou.