Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch
🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.
Melory nevieš náhodou kedy je na pláne v MC budza? neviem či si to tu aj ty nespomínala,že bude bývat burza už 2 dni???? 😒
stankatt,zdravim ja mam este chvilku cas,pojdem si urobit este kavu a pojdem pre malu do skolky.
si priamo z trnavy?
mel,preco sa dal termin na stretko o 13?
ja by som rada prisla ale o takom case este spime. ☹
vam kedy deti spia,teda od kolkej do kolkej?
bebca,ani sa necudujem ze to tu nejako pospalo.
vonku pekne tak treba trosku deti zmordovat aby vecer skor zaspali a aby som mala vecer pokoj 😀
aha tak to su tu vecsinou maminy?
tak su vonku s anjelikmi asi, ze?
a ja ze preco tu nikto neni ☹
ten cas a utorok je dohodnute uz davno, ma to byt kazdy tyzden, ale ja som davno nebola, tak ani neviem ci to este funguje.
tak staci povedat a moze sa termin zmenit ako vam vyhovuje, vlastne aj moja mala spi vtedy, ale jej nerobi problem spat aj v kociku. tak kludne piste kedy vam vyhovuje....viete co rovno si dajme poriadne stretko... 😅
Baby, fakt treba tie deti umordovať. Aj ja som dnes malú unavila ako sa dalo a už o 20.15 bola ko! 😀 😀 😀
ja by som prijala tak okolo 16:00-16:30.neviem či to nebude niekomu neskoro.
mne sa petka budi okolo 15:30.
bolo by to neskoro?
dajte tipy kde a bude to 😉
nebolo by zle nejake psedenie vonku aby sa deti mohli hrat.napr.hupacky alebo preliezky.
neviem ako vase ale moje to vo vnutri dlho nevydrzia 😢
caute ja by so m to prijala tak o 14.00 🙂
Inak zajtra sa ide?
Isla by som aj ja len o 2 lebo o 13,00jeme tak co?
tak co babulky idete ci co? Lebo ja uz nestihnem ist na net tak napiste o kolkej ked sa ide 🙂
Ja idem dnes poobede vyvencit deti do Kamenaca. Povodne som chcela ist do mesta, ale je strasne teplo, tak radsej pojdeme do chladku 😉
Chce sa niekto pridat? 🙂
Ahojte. Neviete náhodou niektorá kedy bude v Kamenáči cesta rozprávkovým lesom? Chcela by som tam s malou vybehnúť.Minulý rok sme to prešvihli 😅
Len aby nebolo vela komarov, ci je to uz lepsie?Lebo ja co si pamatam tak v kamenaci ich byvalo veru dost.
gabulik, bude to v nedelu, tusim o 15:30. Ked som tam bola teraz v stredu, tak tam este moc komarov nebolo, nálety začali tobiť až okolo siedmej večer, ale to sme už išli domov 🙂 Repelent to istí 😉
Ahojte maminy tá burza čo ste spomínali bude tam ako je vuje alebo na linčianskej v mama klube? V mamaklube som už bola, vcelku fain burza, ale už nebývame priamo v tt, tak som bez informácií

ale sme....sme... 🙂 to vies vikend su perne....rodinka pokope, nieje casu moc na vykecavanie...
zajtra inak pred radnicnou o 13hod kdo ma chut