icon

Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch

melory
10. aug 2006

🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

macka7
7. máj 2009

postovne som tam vycitala 1 euro co sa mi zda nejako malo sak uvidim 😉

vladkaz1
7. máj 2009

potom mi povedz lebo ja kupujem od jednej kocky to nosi a nahadzuje si ceny ,ak bud epostovne do 5 euro tak objednam aj ja... to by sa fakt oplatilo ja som sale nenasla idem este raz mrknut... 😀

macka7
7. máj 2009

sak som aj ja zvedava 🙂 inak som si od tial objednavala katalog a ten prisiel zadara, ale som samozrejme nerozumela tak mi dosiel bytovy textil a nie moda 😀 tak som si este raz objednala katalog tak dufam ze uz modny a bolo tam ze si mozem k nemu vybrat domace oblecenie ze zadarmo tak uvidim ze ci to pride a ci ozaj zadarmo 😀

sale je prve na pravo

vladkaz1
7. máj 2009

ok ale maju tam len take velke deti a na male v akcii tam nic neni ,alebo sa som pako a neviem to najst 😀

macka7
7. máj 2009

madchen 86-170 a ked kuknes nejake tricko alebo co chces tak velkost na pravo kuknes ci maju

anesim
7. máj 2009

Macka aj ti nejaký tovar prišiel, lebo čo viem , tak HM na Slovensko zatiaľ neposiela,aj keď by mohli, musela by si zadať nejakú adresu v Rakúsku alebo v Nemecku, alebo tam kde zasielajú. 🙂

macka7
7. máj 2009

no prisiel mi katalog a dnes som prvy krat objednavala oblecenie tak uvidim dam vam vediet 😉

macka7
7. máj 2009

ale podla mna posielaju ved na co by mi ho teda poslali 🙂

vladkaz1
7. máj 2009

aj ja si myslim , co mam kamosky tak chodia do rakuska na vypredaje HM veci a to sa fakt oplati ,ale keby ti islo objednat cez net ,neni problem, zasa sa prejavuje moja hello kitty mania 😀 😀

macka7
7. máj 2009

no ved aj hello kitty je tam tusim aj siltovka aj Jess ma ruzovu kittynku

anesim
7. máj 2009

Macka, keď si dáš zmeniť krajinu a dáš tam Slovensko tak ti odtiaľ zmizne Shop online, no veď uvidíš, potom daj vedieť či ti niečo prišlo a ak pošlú tak si začneme viaceré objednávať 😀

macka7
7. máj 2009

no ale to preto ti zmizne lebo na slovensku su sice predajne ale nie je tu internetovy obchod HM slovensky, aspon podla mna 🙂 Ved teraz niekedy by mal prist ten druhy katalog ,lebo to som nejako dvomi tt objednavala tak som zvedava

macka7
7. máj 2009

mne hned po objednavke dosiel mail s loginom a heslom a neviem asi nejake vyhody ale ja tomu nerozumiem moc 😀

vladkaz1
7. máj 2009

no ja uz mam vsetko hello kitty, teraz som kupila 3 leginy , 2 tricka,Tielko, sandalky, satku, klobucik...
Takze ked bude nieco nove kupujem 😀
To tricenko co tam je zelene mame je super 😉
Ale som fakt zvedava ci to pojde , ale naco by ti posielali potom katalog ved je to nelogicke, ale ci nebude stat postovne mailand... ☹

macka7
7. máj 2009

ved uvidime 🙂

sveti
7. máj 2009

ahojte, je tu niektora z J.Bohunic? Potrebovala, by som sa na nieco spytat. Mozete cez IP.dakujem

zuzanikaaa
7. máj 2009

no Maci aj ja som to skusila cez to HM 🙂 Uvidime, ak to nepride nic sa nedeje... ak to pride a bude to nejako sakra drahsie postovne... tak ma prinajhorsom muz prizabije 😉

vladkaz1
7. máj 2009

Tak tu je HM mania? 😀 😀 😀 ja si pockam ci vam to pojde a ci vas neprekoti to postovne potom pojdem na to aj ja , mozno by sa oplatilo objednavat naraz viacej bab ked bude postovne drahe.. 😀

macka7
7. máj 2009

vladka tak objednaj aj ty a som zvedava komu skor dojde 😀 😀 😀

macka7
7. máj 2009

zuzi a ty vies po nemecky? Kolko je to postovne 😉

vladkaz1
7. máj 2009

neobjednam pockam 😀 uz som si objednala z angicka pre malu 😀

gabuliik
7. máj 2009

Čaute....!
Stanka, aj tvojej malej všetko naj,naj,naj 🙂 🙂 🙂 .

Tehu,s tými topánkami vTT je problém. V Deichmane nekupujem,lebo tam majú všetky rovné,nie sú ortopedické.Kupovali sme topánky na Zel.Kríčku v takej malej obuvi,ale tam to už zrušili.Tak chodíme do garfieldu v Maxe,alebo do Medy a ešte občas do Rena v Kaufíku.Ale zásadne topánky bez ort.tvarovania nekupujem.No a také čo ho majú stoja od 20euro vyššie.
Capačky som kupovala v Tescu,ale malý ich nechcel,vyzúval,tak sme prešli na ponožky 😉

stankatt
7. máj 2009

caf Gabi, ked som kupovala capacky v mede, mi predavacka povedala, ze prve topanky nemaju byt ort., lebo deti aj tak najprv chodia po spickach. A klembu zacinaju vraj davat od cisla 20 😒

stankatt
7. máj 2009

Inam HM ma byt tusim od jesene aj v TT 🙂

tehulka4
7. máj 2009

babi, ja som nechcela weste topanky..ja este chcem capacky...len nikde nic nemaju co by sa mi pozdavalo..a v tescu to maju kde? lebo v detskom som tam nic normalne nevidela..

macka7
7. máj 2009

tehu medzi detskym oblecenim

tehulka4
7. máj 2009

jaaaj...tam mali nejake troje ale vsetky nic moc... 😒

a kedy dame nejake to stretko?

tehulka4
7. máj 2009

uz ma to totizto nebavi vykrucat si krk ci vas niektoru poznam alebo nie.-.

macka7
7. máj 2009

no tak uz by sme mohli dat stretko ved buduci tyzden ma byt uolne super pocasie ze vraj @& stupnov 😎

stankatt
7. máj 2009

ja som za 🙂