icon

Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch

melory
10. aug 2006

🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

vladkaz1
21. máj 2009

je to za futbal. stadionom pre tym ihriskom je velke parkovisko a z boku VUB banka tiez nepriehliadnutelna ale neviem ci tam je stretko-- 😖

zabkatt
21. máj 2009

to je v takom jak šenk? Že sa tam dá sedieť a je to oplotené? A je tam ihrisko?

vladkaz1
21. máj 2009

nie nieje to ze senk.. 😕 😅 volne pristupne oplotene ihrisko velmi pekne so strkom a je tam nejaky bufet WC... ale senk ?

zabkatt
21. máj 2009

no neviem hádam že to nájdem🙂)) Nedáte mi pre istotu niektorá na vás kontakt keby som zablúcila? moje číslo je 0908816354🙂))

stankatt
21. máj 2009

cafte, tak odisla navsteva, idem upratat a potom nkrmim draka a 16,30 vas cakame 🙂))

zabkatt
21. máj 2009

nejako sa nevieme dohodnúť. Tak kde to je? 😲 Ževraj to nieje jak je štadion ale opačným smerom jak je park smerom na obvodnú úrad

stankatt
21. máj 2009

zabka pri stadione je take velke parkovisko. 🙂

vladkaz1
21. máj 2009

jak to nemoze byt jak je stadion 😅 , vedla je velke parkovisko a za tym je to detske ihrisko z bocnej strany je park ano mas pravdu a z druhej bocnej strany je VUB bank 😉

vladkaz1
21. máj 2009

no co ake bolo stretko ja som nestihla sorac nabuduce teraz som sa estelen zastavila 😝

stankatt
21. máj 2009

Vladi bolo super 😉 , len moja hvezda zacala robit problemy, tak som potom isla domov 😒

bubadlo27
21. máj 2009

stanka diky za info k tym jasliam 😉
my sme boli v meste okolo 4, keby som vedela o stretku tak vas dojdeme kuknut. ☹ ja mozem chodit na net len vecer, tak nabuduce ak sa bude nieco diat dajte mi pls vediet 😉
dnes mi mala po pol roku prvy krat zaspala v kociku a spal aj maly, tak som si vykracovala z mesta, len aby spali 😀
inak na slnku bolo pekelne 😠

stankatt
21. máj 2009

Buby mam nove info, ale vraj sa maju tie sukromne jasle stahovat do Suchej, a maju stat az 350 eur... ale to viem len z reci, v juni budem vediet vsetko priamo od nich

stankatt
21. máj 2009

de ste? zas prindete o polnoci popolusky?

vladkaz1
21. máj 2009

nie ja som tu len kukam ordinaciu , co robis? inak zavidim stretko som chcela ist ale fakt mi to nevislo som z vyplazenym jazykom dosla domo a este som varila 😝

stankatt
21. máj 2009

Vladi neboj, stretka este budu 😀 , co si varila? som dnes spravila tie langose.... dieta jak vysita a na veceru mm spravil krupicnu kasu... a ze schudni 😝

tehulka4
21. máj 2009

no servusme...my sme uz v posteli ale teda ani nahodou nespime,.... 😀 sa dalo cakat ked si milostivy panko "zdriemne " na polhodku o pol siedmej...

bubi, skoda, mohla som ti poslat sms...nabuduce budem mudrejsia.. 😉

zanetuska
21. máj 2009

nie je to trochu vela za jasle380? ja robim v jasliach v senci tam sa plati 7000 Sk a 40 sk na den strava, nechche sa mi to pocitat v eurach

tehulka4
21. máj 2009

stani to s tym dvojtyzdnovym grankom? 😀

vladkaz1
21. máj 2009

ja som robila snicle a zemiakovo majonezovy salatik tomu sa hovorí dieta 😀 moj uz zozral 2 na veceru a pochvalil ma ale ten bordel v kuchyni mozem.....
jaj este si panko isiel po obede lahnut ja varila malu zavesenu na nohach som penila a stal nalozis mi papu? 😠 jaaak penim som jak cert lebo dnes som si áni prdnut nemohla tak som ficala jak fredka 😀

tehulka4
21. máj 2009

tiez si myslim, ze tych 380 je trochu vela...hlavne ked mas poobede a cez vikendy dieta doma..

stankatt
21. máj 2009

tehu s kakaukom .))) granko na krupicu nedava 😀
ak je to pravda a tymi 380 eurami si to mozu nehat, ale fakt neviem ci je to pravda 😒

stankatt
21. máj 2009

tehu mala zaspala 20 metrov pred barakom 😠 😠 😠 😠 hucala jak das.... musela som ju doma dat pospat si na 20 min a az potom ju kupat a krmit 😝 ale od 19,45 spinka 😀

tehulka4
21. máj 2009

stani, ja robim s grankom...inak moj MM je aj dnes bez tavrohu...ma nasral, ze ide na bicykel a dnes mal kupat maleho, tak som si povedala ze prd, nic nedostane...

gabuliik
21. máj 2009

Čaute. Vladka úspešne hlásim,že dnes som konečne oprala káru.Bolo to úplne v pohode.Za 2 hodky na slnku uschla,no paráda 🙂 .
Inak,ja mám sedačku z eko kože,dá sa ten prípravok W5 použiť aj na to?

Stanka,tak predsa ideš do práce?

tehulka4
21. máj 2009

stani, to fakt? no super...a vraj nezaspi ked je taka unavena.. 😀 my uz pomaly zaspavame tak sa vytesujem...chcela som sa ta spytat, ty is to tu tusim spominala ze si kupovala autosedacku recaro?

zabkatt
21. máj 2009

😀 😀 😀 😀 že prd chi chi tak to si mu dobre dala. 😀 😀 😀
ajoj ja sem tam kuknem, už spinkáme ale teda nezjedol mi dnes toho veľa. Ledva 100ml mlieka ☹ ale má smolu v noci nedostane.

stankatt
21. máj 2009

Gabi ano, ale posunula som to az na marec.... este uvidim, mozno to este posuniem... a nemam este jasle 😒
Tehu ano ja ja ja jenom ja 😀

bubadlo27
21. máj 2009

baby dakujem,
to fakt ked maju stat tie jasle 380 a to tam musim dat obidvoch, lebo malu mi ako 2,5 rocnu do skolky nezoberu, tak to radsej zostanem doma, aj ked budem suche rozky zrat 😠

tehulka4
21. máj 2009

zabi, nema vytacat svoju narobenu zenu... 😀 😝

tehulka4
21. máj 2009

stanka, a uz si tam malu mala? a prepasavala si ju v aute aj normalne pasmi cez predok ako ked sa pases ty??