icon

Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch

melory
10. aug 2006

🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

brinzulka
21. máj 2009

uplne v pohode...mnam...na stvrtky..ale cerstvy v kaufiku taky este teply....mnamky
mrazime aj akciove kaizerky a ak nahodou nie je chlieb, ci je ho malo..tak na pol minuty do mirkovlnky a akoby prave napiekli

gabuliik
21. máj 2009

Fúha,tak to volakedy vyskúšam. 😉
Idem do hajanova,bo som nejaká unavená.Dobrú ..... 🙂

vladkaz1
21. máj 2009

Bohaca vy ale popisete nestiha citat 😀 gabi super ze si ju konecne oprala 😀 😀 ale nie robim si srandu ale mna strasne tesi ked fukne veter a strasne pekne voni kara teda potah mnam len cucham 😀 chichi moj stiahol nejaky film tak idem cumet.. inak co im sibe tolko euracou za skolku boha to si mozem zaplatit extra opatrovatelku ... a bola by som zvedava kto s tej nasej materskej a platov priemernych ma 350 alebo kolko pisete na sukromne jasle 😝 😝

tehulka4
21. máj 2009

brinzulka, tomu verim..lebo to oje vo vajci uz vyskakuje za jazdy..asi jenajvyssi cas ho do niecoho supnut..

tehulka4
21. máj 2009

vladi, z toho si nic nerob...oni fakt nevedia co si maju vypytat..si zober ez dostavam nejakych 170 eur a z toho mam platit 380 jasle..hahahaha..faaaaakt vtipne.. 😀

vladkaz1
21. máj 2009

😀 ved prave nehovorim ,ked obaja rodicia robia v zahranici srat na prachy ,deti su v kolektive ,ale za co preboha 380 euro co tam maju nejaku specialnu starostlivost inak u nas jasle ,skola 0 bodov som zvedava ja ked to budem musiet riesit k comu sa dopracujem 😝 a hlavne na druzbe , take picoviny si vymyslaju az no.. kamoska dava teraz pri bovlingu do skolky maleho a vsetko co im zakazali nosit co sa tyka oblecenia, topanok so snurkami a neviem co.. vsetko musi byt len na gumu na suchy zips a bla bla ja som len zasla co od nej chcu sakra na co su tam tie ucitelky ,ze oni nemaju cas deti obliekat a zavazovat im snurky , niesom socka, ale chapem nejaku mamicku ktora je sama s dietatom a taketo naroky na nu kladu kde na to zoberie...
kamoska mi vravela ze este nechodia do skolky a co vetko pokupila uz ju stalo aj do 4 tis... a to nema este skonceny nakup je sama rozvedena a ma 2 deti musi makat jak srob aby fakt zarobila ,aby mohla detom kupit tenisky , lebo fakt vsetky vieme ze oblecenie pre nase ratolesti je tak na mesiac pokial rychlo rastie 😝
Taka som nasrata sama seba som vytocila 😀 😝

tehulka4
21. máj 2009

no ved to..podobne budem na tom aj ja..ja uz teraz spekulujem do ktorej skolky ho strcim...ked ale mne nic nevyhovuje... 😀 😀 😀 😝

vladkaz1
21. máj 2009

VED TO ... ja som strasne zvedava ,ako budem reagovat ja ja sa tam povadim jak pohan , segra ma malu v skole na prednadrazi a mali nejaky vecierok decka tak moc pili, Emka nestihla dobehnut a cvrkla si dost a segra dosla pre nu a ta krava ucitelka ju nechala cely den v ocikanych mokych gatoch ,ze jej nemohla najst na prezlecenie veci... chapete a mala ich v skrinke ja by som robila taky bordel ze by videla , ale vykecavat s kavickou vedia.. neodsudzujem vsetky samozrejme....
Ale prisli v zime z vonku a samozrejme vsetky deti na radiatore veci len nasa Emka zhuzvane mokre ztuchnute v skrinke.. no chapete? ... juuuj mne kebyze sa to stalo osobne tak robim krik .. ale myslim ze segra si to nejak vydiskutovala...

zabkatt
21. máj 2009

baby prchám pá dobrú 😀

vladkaz1
21. máj 2009

paaa zasa som nocny vtak len ja 🙂 ci popoluska nechce sa mi chrapat 😝

tehulka4
21. máj 2009

vladi, tebe uz prisli veci z toho hm?

vladkaz1
21. máj 2009

ja som si neobjednaval ja cakam na vas ako dopadnete , ja mam objednane z anglicka a v Juli budem objednavat s toho sportsdirect.com su tam fajne veci za 2 lib. pre malu umbro tricko a tak ale postovne je drahe jak svina tak sa sekneme 3 baby naraz

tehulka4
22. máj 2009

dbre ranecko..no baby tusim s vami budeme chodit von castejsie...maly mi vcera zalomil po 9 a teraz mi este spi. a to spi celu noc...to je prvykrat co spi viac ako do7:15 a navyse som skor hore ja ako on.. 😉

tehulka4
22. máj 2009

zeny a ktore ste to objednavali z toho HM? uz by som objednala aj aj, len som zvedava na to postovne,..nerada by som zacvakala postovne ako za tovar..

macka7
22. máj 2009

ahojte tehu ja som objednavala z HM, ale este zatial nic ja urcite dam vediet ked nieco dojde 😉

macka7
22. máj 2009

chcem sa spytat ci nahodou neviete , ze ked by som chcela ist z Jessicou do rakuska tak musim ju mat v pase? Alebo staci rodny list?Vobec neviem ako to ma byt ☹

zabkatt
22. máj 2009

ajojky. no tehulka vidíš, to tá moja aura chi chi 😀 😀 😀

vladkaz1
22. máj 2009

macka mne sa zda ze ani nekontroluju , ale staci rodny list ,kamoska teraz bola a nema decka v pase ...
daj si to do Googlu vyhladat 😉

stankatt
22. máj 2009

cafte, mala spi tak sem mrknem a idem upratovat.... dnes idem na 50tku klegyni a zajtra svagrovi 😝 obzerstvoooooooooooooooooooooooooooooooooo
maci musis ju mat v pase, alebo mala musi mat svoj pas. rodny list nestaci... kvoli tomu nemozme ist ani do ciech 😝 😝 😝 😝 sa mi nece vybavovat si pas a dat ju zapisat 😠

vladkaz1
22. máj 2009

fakt Stani? ja som si myslela ze nemusi 😕 , ja mam uz poupratovatovane, bola som kupit v Dm taky pripravok na kozu na flaky lebo mi mame bileu sedacku stal sice ten pripravok skoro 6 euro ale je krasne cista a zasa my to vydzrzi.. nevarim lebo som varila vcrea do vecera.... Stani tak si uzi oslavu a daj si aj zamna 😀

zabkatt
22. máj 2009

ajoj ja mám malého v pase aj mužovi som dala. Bola som vybavená za 5minut a dokonca bola taká ochotná, že som sa len tak opýtala či nezapíše aj manželovi do pasu ale že on je v práci a že rýchlo dajte v pohode🙂))

vladkaz1
22. máj 2009

no teda zas som o nieco mudrejsia 🙂

zabkatt
22. máj 2009

babule neviete kto robí web stránky? Chcela by som si spraviť svoju, ale ževraj je to dosť drahé☹((

vladkaz1
22. máj 2009

no je to drahe ale poznam jedneho chalana co to robi na cierno ,mozem to vyzistit ak mas zaujem 🙂

macka7
22. máj 2009

zabka kolko to stoji to zapisanie do pasu?

stankatt
22. máj 2009

tak uz sa mi nece upratovat... mame aj rajony v baraku 😝 😝 😝 😝 pockam na mm a dame sa do toho...
na obed nam zostali langose a sosovicna polievka, malej som uvarila brokolicu a cestoviny a este jej na olovrant varim pseno 😉 som si nalozila 😀 😀 😀 😀 😀

zabkatt
22. máj 2009

myslím že 3eurový kolok🙂))
vladkaz zisti ďakujem🙂)

vladkaz1
22. máj 2009

ok zozieniem ti kontakt a ty sa snim dohodni alebo len vyzisti ceny ale musim pockat na muza .. 😉

basado
22. máj 2009

čaute . musím si vas ist prečítat 😀

vladkaz1
22. máj 2009

cau boze dnes co robite? ja som tu sama cely den len nakukam zajtra ma muz narodky tak oslavujeme 😀