icon

Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch

melory
10. aug 2006

🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

bubadlo27
17. jún 2009

jasne, aj 2 mozes zobrat 😀

som sa vam zabudla pochvalit asi minuly mesiac som vyhrala na nete, prave holadske drevaky a zajtra mi ich kurier doruci, sa tesim jupiiiii 🙂

bubadlo27
17. jún 2009

samozrejme ze holandske 😉

vladkaz1
17. jún 2009

😀 staci 1 den 😀 cierny no zajtra mi ma pisat .. tak dufam ze sa dohodneme 😀 ak nie ma slak trafi 😝
ake drevaky???? som nikdy nepocula 😕 😉

tehulka4
17. jún 2009

vladi, no super..ze vahas...jasne ez ber...ved taky si chcela aj na zaciatku.. 😉

bubi, a to chces v nich chodit von ci ako?

vladkaz1
17. jún 2009

len moj mi zakazal kupovat drahsi nez 90 eur tak uz ho ojebkam trosicka plus postovne 😀

tehulka4
17. jún 2009

prosiiim ta, jasne ze bol za 90 plus postovne... 😀 😀 😀

vladkaz1
17. jún 2009

no je z BA takze pohoda uvidim co zajtra napise 😀

tehulka4
17. jún 2009

vladi v dnesnej dobe 10 euro je nic...to minem len co vojdem do jednoty.. 😉

tehulka4
17. jún 2009

tak ti blahozelam...kupila si uuuplne super.. 😉

zabkatt
17. jún 2009

baby hrozné udajú ma sociálke teraz som dorazila s dieťatom domov🙂))

bubadlo27
17. jún 2009

no normalne som vyhrala originalne drevenne holandske drevaky, este som ich nevidela, ale zevraj su krasne, a ked budete niekedy pocut, klopkat kona s kamionom, tak to som urcite JA 😀

vladkaz1
17. jún 2009

este nekupila ale duuufam ze sa dohodnem len uz by ste mali aj vy namna nervy ako MM keby som menila za 4 ty kocik... je zufaly chudak a chcem aby sa mi do tej sumy co som zarobila vosli aj plienky
Takze x lander 135 ,moon 64.5, bunda umbro dnes som predala 500sk ,a suprava 250,
Kocik ma bude stat 100 e, plienky 65, a chcem este malej kupit koberec bude mi stacit?

tehulka4
17. jún 2009

no jasne ze bude....sak co jej chces kupovat zlatom vysivany??? inak v tom domine ci kde maju celkom pekny vyber a za dobre ceny..

bubi, nonormalne som zvedava..potom cvakni a daj foto nech mrkneme.. 😉

zabi, preboha, a to si kde s nim do tejto doby bludila?? a co chudak maly na to?

vladkaz1
17. jún 2009

no dost neskoro zabi 😉 ale chuda ked si ho zababusila tak dufam ze sa mu dobre hajalo...
no kde je domino? na zavarskej?
bubi no to som zvedava na drevaky ... ja take mozem 😉

zabkatt
17. jún 2009

No normálne som sa stretla so známimy čo majú dve deti išli sme na pivo bolo 7hodín boli sme do 8mej na pive a potom ma nechceli pustit domv zobrali mi malého že mám isť spraviť domov jesť sú to susedia a u nich mu dám a stvrdli sme tam doteraz. Malý tam nechcel jesť ale ani doma tak hned mi zaspal tak ani nejedol lebo malý mu dali keksíky🙂)) Nenaučená na zajtra no hrôza☹(((

bubadlo27
17. jún 2009

😀 tak aj som zvedava, ani spat nepojdem 😀 😀 😀

tehulka4
17. jún 2009

vladi, ano tam..a maju tam aj zaclony..teda aspon co som videla v letakoch..ja sa tam uz asi pol roka chystam na zaclonu do obyvacky... 😀

zabkatt
17. jún 2009

baby idem buvať chuda malý ale vizerá že mu to nevadí uvidíme čo bude v noci muž ma zabije☹((

tehulka4
17. jún 2009

zabi, no ty si expert..ved co, popripade sa ti zobudi hladny , zarobis mlieko a zalahne dalej spat.. 😉

vladkaz1
17. jún 2009

baby idem hajat uz ma bolia krize jak kona

tehulka4
17. jún 2009

zeny idem aj ja...nechs a troch vyspim..zajtra mi ma prist segra ze pojdeme na nakupy do mesta.. 😉

vladkaz1
18. jún 2009

dobre rano mala bola celu noc hore som uplne hotova

macka7
18. jún 2009

jevel no veru ani ja by som ta nespoznala podla foto 🙂 🙂 🙂 ale uz vieme o sebe a to je hlavne

macka7
18. jún 2009

dobre ranko inak ta moja este spi 😀

vladkaz1
18. jún 2009

😀 macka tak sa tes... moja uz spekuluje a nechce jest

macka7
18. jún 2009

no ja mam uz z toho jedenia nervy ona mlieko nist a vcera ani obed nechcela tak uz sa tesim na dnes 😒

vladkaz1
18. jún 2009

ja neviem co je to ale deti normalne nejedia .. asi ze by s tepla?

zabkatt
18. jún 2009

ajoj malý spal do pol 8mej v noci paráda a teraz už spí zase 😀 Tuším mu nebudem dávať na noc jesť chi chi 😀 len som zvedavá ako spravím tú dnešnú skúšku ked vysedávam u susedov, ale ked oni sa tak urazia že zo slušnosti musíš posedieť a preto tam tak často nechodím lebo neviem povedať že nie ☹

vladkaz1
18. jún 2009

😉 zabka pozname to ze zo slusnosti sediet mna ide az tak potom porazit
🙂

lulinak
18. jún 2009

Dobré ránko všetkým.
bubadlo27,dakujem škoda že som to nevedela včera boli sme v TESCU.