Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch
🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.
ale sekla som sa a vbehla som aj smuzom k obycajnej zene co rodila obyc.ale ssu dve str. ako muz hovori lave a prave kridlo no ja som bola v tom lavom tak moze byt ze ste boli pozerat inde.ale poviem vam ked som ju chudatko vydela chudatko ako sa trapi a oni tam boli poopierany o kade co tak mi bolo az do placu chudera ake to je a este ju nechaju aj tak samu ani dr.jej nepovedal tlacte ani nic!!!
hihi 😀 , tak každá máme iné info 😀 , ja si pamätám že sú tam 4 vzdychárne, na každej sú dve postele + wc + sprcha, a sú všetky prechodné, potom je tam vyšetrovňa, a potom začínajú pôrodné sály. Prvý je s novým kreslom, také rúžové, a potom sú tam tuším 2 s takým klasickým. Sklo som tam nevidela žiadne. Ale ak mitinka mala sekciu tak tam sme neboli, takže neviem ako je to tam. A mala vlastne mitinka sekciu, veď predtým písala že pri pôrode bola dr. štefanikova na nu nepríjemná 😖 .
ano mala som sekciu ona len vypomahala mojmu dr.lebo malinka nechcela ist na svet tak mi skakala po bruchu co ja som na stastie nevidela uuuuuffff odpadla by som 😀
ja som rodila pred 3-oma rokmi a viem ze tam prebehli zmeny aj na sestonedeli pribudlo dake sklo a telefom, bola som kuknut kamosku a pacilo sa mi to, tak zrejme boli zmeny aj na porodnici, ved dve postele ako vzdycharen bvolo ozaj malo. potom ma aj vysackovali a bola som uz len na sale.
ano je to super porobene len ked pride navsteva tak nedavajte deti strazit detskym sestram ale spolubyvajucim!!!!!len je zle ze nemozes ist aj s malinku von ☹
mitinka vobec to nieje zle, babo je velmi malinke a krehunke a ludia pridu auto, autobusom, zastavia sa v obchode, chytia kosik, co mohol drzat aj bezdomovec a potom idu hladkat babo, fuj, kde by si tam ruky umyli, ja som za, a bola som zhrozena, ked moja spolubivajuca sla 2hodiny po porode ukazovat babo rodine, potom si pobudla samozrejme este raz tolko v nemocnici, lebo balo nachytalo choroby a ona kricala na sestricku, lebo skoro odpadla, take hrdinky su najlepsie.... a pocula som ze nie sestram varovat, ale neviem preco.
ano mel to mas pravdu ja som tiez za!!nepostrazia ti ho viac ako 5min a zacnu po tebe skriekat ze nie si doma oni niesu opatrovatelky a tak.............. ☹
teraz je napriklad stafilokok v porodnici a babetka hned beru antibiotika a je to kvoli tomu ze to tam doniesli ludia, napriklad aj sestry zdravotne.
inak neviem prečo by sa na chvíľu nemohli tie bábetká nechať za sklom aby sa rodinka mohla naňho pozerať a mamička sa zatiaľ s nimi porozprávať. V BA to normálne tak funguje. A keď sa náhodou bábo zobudí a začne plakať tak mamička ho vidí ide za ním. Podľa mňa to by mohli povoliť. Ale že vraj tu v TT sa tam samotné bábetká nesmú nechávať.
ano to viem mala to aj moja mala!!doporucuje sa dat hned pri porode vlastne vecicky!mam susedu z tt ktora robi na novorodeneckom ta mi to povedala baby ked tak uvazujem tak vlastne okremdr.ma vsetci na sale poznali bud su z majcichova a je to vsetko rodina alebo boli muzovi spoluziaci ma uspavat aj z gajdosom
nie asi urcite ved za taky smiesny plat nech sa nehnevaju ani by som ich neoplula 😀
ja si nemyslim, ze na to co robia maju smiesny plat....maju strednu skolu a pekne si zarobia na to co robia.
myslis??moj muz je diplomovany co ma malo ktora robi rok na are co maju pacientov roznych aj s aids co sa bojim aby nedoniesol nieco domov ma velmi rizikovu pracu a zarobi 11500aj s nadcasmi mal teraz vyplatu a to nadavaju ze ich je tam strasne malo!!!ved on nema ani jeden den v mesiaci volno!!!po nocnej dojde rano a na druhy den by mal mat volno no rano ide do prace!!!teraz dal vypoved a ide od januara na zachranku a NASTUPNY mu davaju zaklad 13,500 aky rozdiel?!!!
😉
tak hlavne ze je tam kde ma byt a ma viac.
ale na slovensku v statnom sektore sa nic nerobi a nic nezarobi.
ano to mas pravdu hlavne ze oni maju plne vacky a my chudaci nemame za co......!!minuly mesiac mal muz 10vyplatu co som ti pisala a terz este stale nic a volal mi ze im vrchna povedala ze az 19!!!!teraz co ked do 15mame poplatit seky??je toto normalne??a to si nedovolime zobrat hypoteku ved z coho??je to vsetko smiesne ☹
to je blbe ze ma rad tych rodicov teda maminku... to je chore, mali by ste odist
to mali bereme terz auto na splatky ale povedala som po dvoch rokoch sa schopime a bereme hypo inac tu nebudem a stahujem sa s malou prec aj bez neho!!!! 😠
jasne bude aj viac peniazkou a mozme si to dovolit.ja aj terz zhanam nejaku brigadu na vikendy ale pracu cez net alebo nieco na doma a stale nic:((
juuuuuuuuuuuj to nie to poznam!!!nakoniec mi daju zaplatit tam som mala kamosku a splaca doteraz kradez 😲
aj nad tym som rozmyslala ale co uz🙂 ake topane ides lestit ved uz chodil mikino 😀

mitinka ty si bola tam kde su sekcie to je inde.