Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch
🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.
ahojte...
stani držíme palce, nech je malá OK a hlavne, nech máte pokojnú noc 😉
ja som práve dožehlila a je mi horkóóó a som hladná, idem zňuchávať do chladničky 😀
spala tak normalne: 1,5 hod do obeda a 1,5 hod poobede 🙂 ale poobede uz sa normal hrala a jasila.
Čaute.Stanka,to mi je ľúto,že máte teplotu.Prajem skoré uzdravenie.Ja som sa sem dostala až teraz,bo som spratávala po malovke.Uf,ale som si dala.Roboty jak na kostole.Ešte nám chyba dotrieť jedna stena v detskej a spálna celá ☹ .Do piatku to stíhame 🙂
Lulinak,tak pekne ste dopadli.Chúďa malá.Zapálené ušká sú potvora.Ja som mala čo robiť,ked som to mala a nie ešte taký drobec.Prajeme skoré uzdravenie. 🙂
gabuliik,dakujem dnes už bolo zase lepšie,ja som sa sem dostala až teraz som umývala kúpelku a wcko,katastrofa
stankatt,dúfam že už bude malá v pohode ja som si posledné dva týždne užila horúčky dosť pri obidvoch tak prajem skoré uzdravenie
gabuliik,tú malovku nezávidím mi sme ju absolvovali asi pred mesiacom 😝
dnes aj naša malá urobila kopu krokov sama 😀
baby sorac ja nestiham a ked som doma uz mam vsetkeho po krk tak len nakukam co pisete a sem tam prispejem ..
je mi luto usiek no hruza prajem cim skor uzdravenie a gratulejem pre zmenu k zubkom 😵 😵 😵 zlatickam ...foto nehodim nejde mi to -- ☹ ale kazdy mi hovori ze som stara hahaha no co mam biele vlasy . mne sa to paci 😀
vladi,ani nechcem vediet co ti povedal muz 😔
ale mne sa to tiez pacilo,ale neviem si ta predstavit s tou farbou 😵
moj MM mi povedal ze to mam dobre ... ale ze som mohla mat ofinu dlhsiu do boku 😝 mam to dobre segra mi to pochvalila ze ked som opalena .. tak je to super a kamosky mi povedali ze som stara .. trocha ma stipe hlava ved som nemala farbu skoro 3 mes. ---
ale sme sa bavili s macku ze pojdeme do centra aj ona je jak ja dali sme si na polku farbu sme jak dva cecky rovnake hahahaha 😀
kedy pojdete?
boze ,hodinu skracujem natalke ramienka na satach a tak sa mi to nechce robit 😠 kupila som jej saty hannah montana a boli jej trosku vacsie.zajtra idem notarke a ´ked bude teplo tak by si ich chcela obliect.ja tu buem nad tym sediet este asi dalsiu hodinu 😀 teraz som si urobila veceru a potom sa mi uz duplom nebude chciet 😖
ako sme vcera domov,lenku som uz musela niest od socialky na ruke 😠 take boli vcera unavene ze petka mi zadriemala pred pocitacom a to sa nestihli ani parky uvarit 😝 ale zaspali ako polienka a ja tiez.
macka ,tebe co doma povedali?
jaj ani sa necudujem ja som este dnes upratovala ,, vsetko a to som vcera vysavala .. ale uz mam svoje tak je pohoda caves maci
ja este varim segedin dobre mi sibe ze? a v celom byte nemozem najst zapalovac zapalky nemozem fajcit a huba mi uz chlapoce po cige .. 😀
aj ja som chcela vecer varit,ale ked som to vsetko poukladala a sadla som si ,tak uz sa mi nechcelo.ja rano uvarim zemiakovu polievku a utekam do mesta.aj tak bude 11 kym vyrazime 😠 zas pojdeme cez najvascie teplo 😖
baby,kde by som mohla kupit plienky na kupanie.v tescu mali ale len od 7 kg.to by sa mi tam stratila 😅

boli sme na kupku , bolo super