icon

Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch

melory
10. aug 2006

🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

vladkaz1
30. júl 2009

😀 😀 Stanka 3 litre denne 😅

marcelkatt
30. júl 2009

to je z mmb

gabuliik
30. júl 2009

Marcelka dík.Aspon to nemusím hladať.Inak,ja varím z netu 😀 .Bo pečenie sladkého a ja nejde dokopy. 😀
Ale takéto veci ako písala Stanka zvládam 😉

basado
30. júl 2009

ja som tu mala aj tortičky, ale mi to vymazali 😠 😠 😠

marcelkatt
30. júl 2009

Niet za čo, ja sa učím opiecť, variť, doma varil ocino a teraz ako bývame sami, tak musím a net je super vynález.

gabuliik
30. júl 2009

Jéééj,tak u nás varil tiež ocino.Ale za 5 rokov čo varím už čo to viem.Ale to pečenie..... MM povedal,že sa zlepšujem.Tak neviem 😝

Basado a prečo ti to vymazali?

stankatt
30. júl 2009

maci tak ja mam takyto: 2hrnceky hl.muka, 1 hrncek mlieko, trocha oleja ( 1/2 dcl), 1/2 hrnceka cukru, 1 vajicko, prasok do peciva a dovnutra co chces.... nutellu, lekvar atd... zmiesaj v miske tekute prisady ( neslahat len miesat) a v druhej tuhe prisady a potom do daj dokopy.. a sup do plechu a pecem cca 16 min pri 180 st. 😀 😀 😀 😀 😀

vladkaz1
30. júl 2009

dobru nocki idem odpadavam paaa varte pekne 😵 macka vie inak dobre piecta mnam take dobe kolace upiekla pred vcerom

marcelkatt
30. júl 2009

dik za pochvalu, dobrú nocku moja

stankatt
30. júl 2009

no idem dat sprchu a spat... dobru noc 🙂

basado
30. júl 2009

gabi lebo su neni fotene s deckami, ale šak neva hlavne že ich mam ja uložene 😉

marcelkatt
30. júl 2009

ahojte vybuvajte sa

basado
30. júl 2009

oki tak sa mavajte idem aj ja do hajan 😔 😵
dobru nocku

timotej
30. júl 2009

Monika ja som ležala v den pôrodu na rizikovom sú tam lôžka po dvoch, je to tam v poho.. sú tam všetky baby čo by chceli rodiť ja jediná som išla ešte v ten den ako ma prijali. Ležali tam ženy s problémami alebo jedna čakala dvojičky.

stankatt
31. júl 2009

ahojte, tak prva oslava je za nami, zajtra nas caka dalsia. Gabi kuk album, je to tam 🙂

basado
31. júl 2009

stanka krasne su tie tortičky. kde si si to objednala alebo ich mala dostala?
🙂

stankatt
31. júl 2009

tie prve dve som objednala od jednej pani z bohdanoviec, ta s mackom bola bezlepkova, a tu s krtkom dostala od krstnych rodicov. To srdiecko je na zajtrajsiu oslavu, tak neviem ako chuti ale tie dve boli fantasticke 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ta krtkova bola objednana v cukrarni na prednadrazi

gabuliik
31. júl 2009

Čaute.Až teraz som sa sem dostala.Krpci zaspali o 21.
Stanka,tie torty sú kráááááásne.Nemáš náhodou kontakt na to prednádražie?Alebo aspon presnejšiu adresu.Tá krtková je milená.

gabuliik
31. júl 2009

Dakujem.Tak už som v obraze.Poznám to tam. 🙂

lyongirl
31. júl 2009

ahojte, stanka, to už Mon oslavuje 1. narodky?

basado, dnes som ťa zdravila aj so sestrou pri Lidli...asi si nevedela, že to som ja, že? Myslím s tvojou sestrou, ty si išla s tvojou a ja s mojou sestrou 😀

stankatt
31. júl 2009

ano uz oslavujeme sak ona ma narodky 6/8 to je stvrtok a teraz nam to celkom vyhovuje 🙂

stankatt
31. júl 2009

A ja som dnes stretla Gabuliika, je to super babenka a ma krasne deticky 😉

lyongirl
31. júl 2009

no, ja musím mrknúť, kedy budeme mi robiť oslavu mojich menín a narodenín 😀 , mám všetko v auguste...

andrea78
1. aug 2009

ahojte kočky 🙂

mohli by ste mi poradiť nejakého dobrého očného lekára v trnave (aj s tým, kde ordinuje)? boli sme pred nedávnom so synom v tt na očnej pohotovosti, ordináciu tam má nejaký prof. ...........(meno si nepamätám), nepoznáte ho, aký je???
čaká nás prepichovanie a preplach kanálikov, syn bude mať už 2 roky, takže by som potrebovala info na niekoho naozaj dobrého, s dobrým prístupm k dieťaťu (lebo som zažila pri našich návštevách očných ambulancií už všeličo, konieckoncov aj dobrú "surovosť" pri vyšetrovaní u službokonajúcej lekárky v tt)
doteraz sme už preplach absolvovali do pol roka 4krát, chodili sme k dr. do piešťan, no tá to už takým veľkým deťom ako naše nerobí a aj vzhľadom na to, že s maželom pracujeme obaja v trnave hľadáme si lekárov radšej tam, je to oveľa praktickejšie aj na odbehnutie z práce....

všetkým vopred ďakujem za radu (môže byť aj do ip, aby som vám nelozila do témy), andrea

tehulka4
1. aug 2009

caute maminy, my sme prespali dnes u segri..teraz sme sa vratili amne sa nic nece..

neviem, lae mne sa tie torty z Tej laguny ci akos a to vola nejak nepacia..su take akoby ich niekto robil doma amatersky, to uz skor sa mi pozdavala ta pani z tych Bohdanoviec..

Stani, mas na nu cislo? a ake boli chutovo? neboli prilis take margarinove?

stankatt
1. aug 2009

Tuhu boli dobre, ja som spokojna 🙂

http://www.tortyodmamy.sk/user/835/images

lyongirl
1. aug 2009

andre, môjmu malému robili preplach kanálika 1x, viac nebolo treba. Robila mu to dr. Gabrielová, je na poliklinike, extra prístup k nemu nemala, ale spravila mu to úplne profesionálne s tým, že som sa na to pozerala. Držali ho 2 sestričky a robila mu to asi nejaký 30 sekúnd, predtým mu kvapla kvapky na znecitlivenie oka. Či je fakt dobrá, to ti neporadím, ja ako dospelá osoba som s ňou nespokojná, pretože mi ani nezistili so sestičkou, že potrebujem okuliare a to som tam chodila opakovane so zápalom očí. Riešila to ATB kvapkami a to bolo všetko a ja som vlastne potrebovala okuliare, ovtedy ma aj bolievajú dosť oči, štípu a slzia, ale podľa nej to je normálne....
Takže neviem, či som ti dobre poradila, ale ako spravila malému kanálik som spokojná. Išla som k nej preto, pretože čo poznám očných, tak sú o ničom a u toho najlepšieho sa nenormálne dlho čaká...
Ten dobrý je dr. Horvát, je tiež na poliklinike a je vedľa dr. Gabrielovej na 1. posch.

stankatt
1. aug 2009

babenky nemate cislo na nefrologiu? sa prestahovali z polikliniky do nemocnice 😖

basado
1. aug 2009

stanka ja ti pozirem do tel. my tam tiež chodíme 😉