Trnavské maminy: Skúsenosti a rady o pôrodnici a lekároch
🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.
Mitinka ja som spoznala Petra na fotke v tvojom albume. s Evou rodina nie sme. ty sa nudís aj ja. teraz bývame prechodne u svokry, uz nech som späť doma
preco prechodne??a kde byvate??ci mas tu svokru??ja tiez byvam u svokry ale stale sa s petom hadame kvoli bytu on nechce a ja strasne ved my sa so svokrou nemusime az moc,.... 😠 a on je mamickyn a nevie to pochopit,... uz nech sme prec,.... mlady maju byt sami a urcite by sme sa za take blbosti nevadili ako teraz,... ☹
Po svadbe sme išli k svokre ale teraz sme dostali ponuku na dom. zatial bývam v Opoji ale vždy cez vychádzku som u nasich. ja svokru tiež nemusím
svokry su uz raz take,... ta moja ma pre istotu ohovara po celej dedine,... aka som ze sa nestaram o dceru a tak,... ale uz som si zvykla. a kedy mas vychadzky??? 😀 pridam sa 😝 😀 😀
Kazdy den od 14 do 16 hod. budem rada ale uz musím ísť lebo bez mobil to veľa žerie
ahojte no uz som v Trnave , pomalicky si dievcata zvykaju ale su este stale dost unavene tak dufa ze do pondelka sa znormalizuju.
kocky, konecne sa nas tu vcera zislo viacej a nam vypadol internet. dost ma to dozralo. 😠 na tak v pondelok. 😀
jeeeeeeeeeeeeeeeej ake su zlate moja uz spi chvala bohu idu jej zubky a dnes bola mimoriadne mrzuta a ty ako?
aaaaaa da sa aj moja uz spi muz po 24ke prisiel o 19h domov a ten isiel hned chrrrr,... zajtra zasa ide na noc ☹ ☹ stale je v praci a dohromady ani nic nedostane 😠 niekedy mi je tak smutno samej,.... 😢 ☹ 😔
z toho i nic nerob ja som na tom horsie moj isiel dnes prec pride asi az v stredu stale je na cestach a ked dokoncim firmu (este na danovy) tak bude 3 tyzdne prec a tyzden doma ☹
Ahojte.Uz aj ja budem onedlho tehotna ale najprv musím dobrát tabletky.Môj miško sa na to tak teší a ja ale mám strach že či tie tabletky tesne pred pocatim neublížia bábätku. 😖
ahoj petrusienka vidim ze nova 😀 😀 trnavacka?? nemas v pase 😉 😀 ja si myslim ze neublizia ale este by som pockala na precistenie 😒 asi take 3 mesiace skusobna doba 😀 😅
ahoj petrusienka...ides sa k nam pridat,,,k nam mamickam? to je super, lebo byt matkou je uzasne.
ANO POMOHLA MI MOC VDAKAAAAAA 😀 VED ZAJTRA SA POROZPRVAME 😀 😉 UZ SA MOOOOOC TESIIIIM 😀 😀
tak my sme uz doma, krpana okupana a nakojena spi. ktovie na ako dlho? 😅 bolo super a som rada ze som vas vsetky stretla a konecne videla na zivo. vsetky deticky su zlatucke 😀 a dufam ze onedlho dame dalsie stretko 😵
caute baby mrzima ze som tak skoro odletela ale uz sa tak skoro do tt nedostanem,.... ale ked bude v najblizsej dobe stretko tak ho dame na skorsu hodku a urcite budeme do noci a deturence dame tatinkom a my pojdeme zurovat 😀 😀 😀 😀 ale nie to len tak ale mophli by sme 😀 😀 😅 vsetky ste UZASTNE!!aj to je slabe slovo 😉 a vsetky deturence su roztomile 😀 😀 🤐

mel???nejak sa mel vytratila asi vypeka na stretko hahahahaha 😀 😀