icon

USG vo Femicare u MUDr. Grochala v tehotenstve

lucinkasama
5. aug 2020

Ahojte prosim vas o vase skusenosti,mam 37r a dr odporucil ako.j ednu z moznosti vysetrenie u pana dr ohladom vyvoj vad kedze mam uz vyssi vek.momentakne som v 10t.dakujem

nikpa
5. aug 2020

@lucinkasama bola som kvoli problemom v tehu s dvojičkami. Vyšetrenie si cele zaplatíš ale doktor je odborník na vývojové vady, spraví ti detailne sono, všetko pocas vyšetrenie bude komentovať, vysvetľovať. Za tie peniaze to určite stojí. Ak mas volaky problém určite odporúčam. No ked ta tam poslali len preto ze mas 37 rokov a inak je vsekto v poriadku tak by som porozmýšľala ci je to vôbec potrebné. Keby si mala 50 nepoviem 😁

lucinkasama
autor
5. aug 2020

@nikpa dakujem ,dr vravi ze bo vyssom veku je uz vyssie riziko vyvojovych vad

miaumiauxc
5. aug 2020

@lucinkasama Ahoj aj ja som bolo u pána Dr Grochala .. mňa tam poslal môj gynekológ na základe toho, že nemá v ambulancií dobre sono a ja som nebola pred otehotnením zrovna Miss 😀 tak aby sme mali istotu .. bola som tam v 20tt. A išla by som tam znova je to úžasný odborník.. 🙂

trendyy
6. aug 2020

@lucinkasama Odporucam akurat ja som bola uz v 12tt na prvom sone u neho . Objednavala som sa v ked som bola v 7tt lebo ma toho vela.
A vtedy mi dal rovno termin na 20tt ..to idem o týždeň.
Velky odbornik,milý, naozaj vsetko trpezlivo ukaze vysvetlí popíše..dostala som aj foto dokonca ;) za ten kľudnejší pocit to stojí
80€ +5€ doprovod

anniii
6. aug 2020

@lucinkasama Je naozaj veľký odborník - môjmu synčekovi našiel v 30tt v hlavičke malú cystu a presne určil jej typ. Po narodení si ju neonatologička na sone hlavičky vôbec nevšimla, neurologička ma strašila, že je to nádor. Magnetická rezonancia nakoniec potvrdila, že je to presne ten typ neškodnej cysty, ako povedal MUDr. Grochal. Pri odchode z pôrodnice mi hovorili, že sono mi musel robiť veľmi dobrý gynekológ, keď si to všimol a správne identifikoval.