icon

V ktorej pôrodnici v Bratislave môže byť manžel stále pri mne?

kminik1981
15. jún 2017

Ahojte baby. Chcela by som sa vás opýtať. Neviem si vybrať pôrodnicu v Bratislave. Chcela by som vedieť aké máte skúsenosti. Chcela by som mať manžela od začiatku pri sebe.V ktorej pôrodnici to umožňujú? Ďakujem.

veroni91
15. jún 2017

Ja som sa rozhodla rodit u Kocha. Ale termin mam az v Auguste takze az vtedy budem vediet povedat vlastne skusenosti. Zatial tam chodim na poradne a som velmi spokojna s doktorkou aj celkovym pristupom. Viem ze tam moze byt manzel pri porode cely cas, ze nenastrihuju kym to nie je potrebne a je tam mozne rodit aj v alternativnejsich polohach. Je to ale trosku drahsie, ked si tehotna tak rocny poplatok je cca 300eur a za porod sa tam plati cca 1200eur.

kminik1981
autor
16. jún 2017

@veroni91 na Koch som čítala dobré recenzie ale pre mňa je to dosť drahé.

veroni91
16. jún 2017

@kminik1981 uplne chapem. Ja som citala jeden clanok ohladom najlepsich porodnic v BA, a po Kochu bola hned Antolska. V niektorych veciach bola aj lepsia. Ja som si tiez povedala ze keby som nemohla rodit u Kocha tak by som asi isla tam. Ale nepoznam nikoho kto by tam realne rodil a ja tiez nemam osobne skusenosti, takze neviem lepsie poradit. Drzim palce 🙂

kminik1981
autor
18. jún 2017

@veroni91 Ďakujem 😀