V ktorých pôrodniciach sa robí po sekcii opäť sekcia?

knihomolka2
5. feb 2016

Ahojte baby, ktore ste rodili sekciou. Zaujimalo by ma, ci vo vasej porodnici vo vasom meste sa po sekcii, pokial nie su problemy, rodi prirodzene alebo ci aj druhy porod bol automaticky sekciou. Pokial bol aj druhy sekciou, tak to vas gynekolog nejako zdovodnil? Dakujem

marcelatje
5. feb 2016

Pre prirodzený pôrod po sekcii musíš spĺňať niekoľko parametrov. Všetko závisí od priebehu tehotenstva, stavu rany, veľkosti dieťatka, dôvodu prvej sekcie.......... moja lekárka bola naklonená prirodzenému pôrodu. Čakali sme do poslednej chvíle aj napriek tomu že jej kolegovia vraveli že neexist. Problémy neboli tak sme stále dúfali. Bohužiaľ nevyšlo to a skončila som opäť so sekciou.
Ale existujú lekári pri ktorých je prirodzený pôrod po sekcii možný.
Rodila som na Antolskej v BA

dugyna
5. feb 2016

chceli aj mna seknut...ale kedze som povedala ze a ude vse ok chcem prirodzene davali odo mna ruky vsetci prec.
prvu som mala sekciu pre KP, druhy porod bol 2 r.potom hlavickou dole, jazva ma nebolela.
dr.ktory robil sekciu dal ruky prec, lebo som ho nezmluvnila opat na sekciu. moja vtedajsia dr sa urazila tiez ze som ju nezmluvnila-aj tak mala v tom case dovolenku tak co by ma sekla predtym??
cize vsetci odo mna bocili...dosla som na porod s rozbehnutym porodom a odtecenou vodou.hlavne bolo ci nemam bolesti v jazve, a nesmela som epidural aby to neskreslilo.
rodila som na antolskej vtedy.

tretia sa mi narodila v Hainburgu. a tam je uplne bezne ze druhe dietatko rodia aj po sekcii prirodzene.

viktoria2101
5. feb 2016

Presne ako píše marcelatje....závisí to od týchto parametrov, a viem zo skúseností, že vo viacerých nemocniciach majú pravidlo, že ak máš prvý pôrod sekciou druhý do 2 rokov robia tiež sekciou,,,,ak rodíš druhé baby po 2 rokoch a nemáš problémy - je vysoký predpoklad, že ťa nechajú rodiť klasicky - rana by vraj po 24 mesiacoch mala byť úplne zacelená a nemalo by hroziť pretrhnutie. Noo povedala by som, že to asi nie je ani tak na nemocnici, ale skôr na doktorovi.

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre