Ahojte,skusim otvorit tuto temu. Zaujimalo by ma ake mate skusenosti s gynekologmi co sa tyka Trnavy.Ja teraz momentalne chodim do Gyn centra k Mudr.Eliasovi,nemozem si na neho stazovat,ale rada by som si rozsirila obzory a ziskala nejaky prehlad.
@inngrid ahoj, prosim ta, dala by si mi kontakt na Dr. Chovanovu? Ja by som kvoli zamestnaniu potrebovala gynekologa, ktory ordinuje poobede. Mozes mi aj napisat presne od kedy do kedy ordinuje?
Ahojte, sice moja otazka sa netyka priamo gynekologa v trnave,ale potrebovala by som poradit, ako to funguje,ked chcem zmenit doktora. Obavam sahlavne toho,ze by som musela ist po zdravotny zaznam k tomu staremu,dakujem za rady
@tinkerbell ahoj ahoj tu máš webstranku jej
http://www.allatura.sk/
napravo má odridačné hodiny 🙂
Po: 15:00 - 19:00
St: 13:00 - 16:30
Št: 13:00 - 16:30
Pi: Objednané pacientky
@inngrid dakujem za info
@inngrid a ako to u Chovanovej funguje? Ak nie som objednaná, tak prídem o tej 13:00 a normálne si počkám do radu a ona ma zoberie? Býva tam veľa ľudí?
@tinkerbell nie vôbec ona mava len objednaných preto tam nebyva vela ludí 🙂
@inngrid a za každé objednanie sa platí? Ked mam nejaky problem, tak ma objedna aj napr. do tyzdna, alebo sa caka - napr.ako u mojho aj 2 mesiace.
@tinkerbell nie nie čo si ak máš problem možno ta vezme aj hned ak nie tak max tyzden 10 Dni viac určite nemyslim
Ja chodím tiež k Dr. Chovanovej a môžem ju len odporučiť. Som 36tt a chodím aj do nemocnice na poradnu k nej a robi aj pôrody tak je to výhoda. Podľa mňa je veľký odborník s ľudským prístupom.
baby DR.Rešeta je ktory v Nemocnici ako vyzeraa...
Dr. Rešeta nastupuje miesto Dr. Ondráška na Prednádražie, aké máte s ním skúsenosti?
Ahojte prosím Vás čo hovoríte na doktora Varga ktorí ordinuje u Štrbu ? Koľko má rokov a akú má sestričku ? ĎAKUJEM 🙂 .....
@danjelca bola som unho (rešetu) zatial dvakrat, som v 6 tyzdni, o par dni idem znova, tak dam echo. Ale vyzera to s nim zatial v pohode, a ma super sestricku, taku mladu. Skoda ze Ondrasek je uz v dochodku, bola som s nim veelmi spokojna.
@silvia62256 a ordinácia ostala taká istá či má to tam nové??
Ordinacia je taka ista. Ale ved vybavenie maju dobre podla mna...
dievcata ta Chovanova robi v ambulancii aj nejake ine zakroky okrem klasickych? napr IUI atd...berie nove pacientky?
@zuzana561 dr. Varga robí u dr. Štrbu, takže má tie isté sestričky a tie sú všetky milé a píjmené, možno až na jednu, čo mi je dosť nesympatická...mňa raz vyšetroval, keď môj doki (Štrbo) bol chorý a zdal sa mi veľmi milý a mal jemný a šetrný prístup, teda čo sa mi aspoň zdalo za tých pár minút....
chodi niekto k Havlikovej? je to taka mlada doktorka?? berie pacientky??
Prosim vas nemate skusenosti s MUDr. CHovanovou pri porode ?
@franzziska chodi k nej kamoska je snou spokojna. Ja knej idem prvy krat na buduci tyzden.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@kejjty ja chodím k doktorke Chovanovej je pre mna osobne velkým odobrníkom aj v tom, že stale pracuje v nemocnici a iba 3x v poobednajších hodinách v rámci nemocnicie ma hodiny pre pacientov ak by si mala zaujem poskytnem info - je sice niekedy chladnejšia a je tam problem sa dovolat ale inak doborne a časom ak si na nu človek zvykne aj ludsky ja som spokojná!! a ak si mala problem určite