icon

Výber medzi pôrodnicou Trenčín a Piešťany

domcatko1811
5. apr 2025

Ahojte, začiatkom júna mám termín pôrodu.Nakoľko mám v tomto tehotenstve bohužiaľ viac zdravotných problémov plus po predošlom akútnom cisárskom, mám aj tento ďalší pôrod indikovaný cisársky rez.
A stále rozmýšľam, že ktorú pôrodnicu si vybrať, či TN alebo PN.
Prvú dcérku som rodila v TN, a čo sa týka postupu pri pôrode naozaj nemám moc dobré skúsenosti. Čo sa týka starostlivosti po pôrode, to nemôžem nič vytknúť.
No keďže tentokrát pôjde o plánovaný cisársky rez, tak si myslím, že rovnaké komplikácie pri pôrode ako som mala prvý krát, nebudú. Ale počula som chvály aj na pôrodnicu v Piešťanoch.
Čo by ste preferovali vy?
Ďakujem za názory a odpovede.

blaazi
5. apr 2025

@domcatko1811 mna po porode zanedbali v TN, boli sviatky, nerada spominam na to. Ja by som tam isla uz len so zaplatenym porodnikom.

simona92101
5. apr 2025

@domcatko1811 ja som v PN spokojna nebola,pristup otrasny,vybavenie boli vtedy otrasne,bonding ziadny,laktacna ziadna,detske sestry stare ropuchy..vraj sa tam od vtedy vela zmenilo,no primar je stale rovnaky a ten moj porod zanedbal a neunuval sa prist aj ked ho x krat asistentka volala.nakoniec sa uracil az ked dcera bola temer vonku,akurat co ma zasil aj to tak dovrzal,ze sa mi stehy roztrhli a musela som ist na opravu sitia! Dalsi porod som mala v TT a tam to uz bolo uplne o inom..

adka3321
5. apr 2025

@simona92101 a v ktorom roku si ty rodila, lebo v PN je uz dobrych par rokov mlada primarka, ziadny stary primar 🤦🤦

dadij
10. apr 2025

Za mna urcite Piestany.Rodila som tam v auguste a bola som velmi spokojna.Po porode som mala dcerku 2hodinky pri sebe,uzasny pocit 😊🙏 Manzel bol cely cas pri mne,personal velmi ochotny,mili.Keby som rodila este raz urcite PN.Mlada primarka je tam 🙂

tali111
11. apr 2025

@domcatko1811 a co tak Topoľčany,to nemáš ďaleko. Ja som bola teraz vo februári a na 100% všetko.