Výber pôrodníka na Antolskej
Ahojte baby, ktorého pôrodníka by ste odporúčali na Antolskej? Môj gynekológ mi odporučil MUDr. Oravca, kolegyňa zase MUDr. Havaldu 🙂 a je podľa vás dobré si pôrodníka zazmluvňovať, alebo je to zbytočné?
@perla2017 mohla by som aj ja poprosit tc na dr Sysaka? Dakujem
@adelka2016 Poslala som Ti tel.kontakt na dr.Sysaka v sprave 🙂
Ahojte baby kedy sa to zazmluvnenie plati?
Mala som dosť komplikovany vaginalny porod,zazmluvndneho som nemaal nikoho, spoľahla som sa na.to,.ze.su tam výborní odbornici. Nejdem tu rozpisovať detaily, len sa chcem aj touto cestou poďakovať timu, ktory sa o mna staral : porodna asistentka Lucka, doktorka porodnicka Ingrid a ked išlo na zaver do tuhého prisiel aj pán.doktor Scholtz - ten ma aj z poradne poslal na hospitalizaciu, kedze som prenasala. A v pravý cas.. Všetky postupy a rozhodnutia týchto ľudí boli správne a prístup ku mne mily a profesionálny, komplikáciie zvladli na jednotku a som im velmi vdacna, ze sme s maličkym obaja v poriadku. odporucam porodnicu antolska kazdej rodicke a zazmluvnovanie teda kludne odporucim pana doktora Scholtza aj doktorku Ingrid (priezvisko neviem, volala som ju krstnym menom na tom boxe) ale podla mna aj bez zazmluvnenia by to nemal byt problém. V ramci kontrol na oddeleni som potom vidala dalsich porodnikov, vsetci boli sympaticki, len niekedy riadne unavení, ked na porodnej sale bolo moc rušno.. Tito ludia robia velmi náročnú a krásnu pracu a zasluzia si aj slova vdaky, a nie iba nekonecne staznosti ked nieco neprebiehalo idealne. Môj porod mal tiez.daleko od idealneho, ale.prave o to ide, ze.tie.kriticke.situacie.zvladli super. Tak som si slubila, ze niekde o nich napisem taketo slova, pretoze žiaľ internet je preplnený sťažnostami a dobre skúsenosti malokto píše.
Baby ako dlho dopredu sa zajednava porodnik? Nie je napr v 15tt este moc skoro? Resp. je to ok?

@perla2017 ďakujem krásne za radu ja som teraz 29 týždeň a neviem či to mám riešiť ale ešte je asi skoro