Vyvolávaný pôrod v Žiline

erika10051
13. mar 2016

Ahojte, prosím vás neviete ako to ptebieha v Žilinskej nemocnici pri vyvolávanom pôrode po TP? Dnes mám TP a stále nič, preto by som sa chcela informovať ako to prebieha pp koľkých dňoch dávajú prvú vyvolávačku poprípade kedy hospitazuju. Ďakujem 🙂

tomasko27
13. mar 2016

@erika10051 Ahoj.No to ta musi tvoja dr poslat do nemocnice ked si uz po termine.Ja som rodila pred 11r v Ziline na vyvolavacku a som bola 5dni po termine a som sla k svojej dr na poradnu a ona ma poslala do nemocnice na vyvolavacku.Dosla som do nemocky a dali mi vyvolavacku,no neviem ake maju v nemocke na to postupy podla coho rozboduju.

evittam
13. mar 2016

@erika10051 A to ti tvoj gynekológ nepovedal, že ak sa pôrod nerozbehne do TP tak máš ísť rovno na príjem? Mne to môj povedal pri oboch pôrodoch......No a v pôrodnici už sú lekári, ktorí rozhodnú na základe vyšetrení čo a ako.

6mia6
13. mar 2016

Ahpj tak mna poslal po termine doktor na prijem to bol piatok, nic sa cez vikend nedialo tak v pondelok rano po vizite som dostala vyvolavacku ktora hned zabrala a do hodiny a pol bolo po všetkom. Nie každú doktor posiela na príjem. Mňa sa tiez najprv pytali naco ma tam poslal. Kamaratka bola dva tyzdne doma po TP

evittam
13. mar 2016

@6mia6 A to nechodila tá kamarátka ani na monitory? Ja som teda tiež posledné dva týždne pred TP nebola-ako naschvál som prechladla a bola zima a nechcelo sa mi tam chodiť, tak som išla až v TP na monitor a keď sestrička videla, že mám akurát TP tak ma rovno poslala na príjem...a už ma domov nepustili. 😉 a večer bol malý na svete.

6mia6
13. mar 2016

@evittam chodila na monitor a prietoky

izabela333
13. mar 2016

@erika10051 rodila som pred rokom rokm po TP..záleží na akého doktora/doktorku na príjme natrafíš 🙂 Môj gynekolog mi povedal, že ak neporodím do termínu (v nedeľu), tak v pondelok na príjem. Tak aj bolo. Vyšetrili ma, urobili sono, prietoky, monitor a všetko bolo v poriadku a do dvoch dní som spontánne porodila..Ale povedali mi, že sa to do dvoch dní nerozbehne, už si ma tam nechajú na pozorovaní.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre