Žienky poraďte pôrodnicu - Trenčín al. Žilina?
Ahojte kočky, mám termín na august, mám vážnejšie zdravotné problémy pôjdem cisárskym - preto hľadám odoborníka - no neviem kam ísť - v Žiline bývam (je tu aj pôrodnica) no neviem či su natoľko skúsený odborníci a lekári v tejto nemocnici, alebo zvoliť Trenčín, ktorý je však daleko...keby sa niečo náhle stalo pôjdem aj tak do žiliny...čo by ste poradili, vaše postrehy rady ohľadom týchto pôrodnic, aký sú lekári, sestričky na šestonedeli...
@sofia1129 Batorova.Ano ona to je.Ale aby som jej nekrivdila ona nie je ze neprijemna na pacientky.Ona je proste evidentne taka povahou.Ale stretla som ju 2x na pohotovosti,dokonca ma aj prijimala do porodnice a teda nebola nu-nu-nu nejqk extra empaticka ale svoju robotu si odviedla na 100% musim povedatzpedantne ma skontrolovala a vsetko mi dokladne vysvetlila.Fakt by som jej krivdila keby som povedala ze nie je dobra.

@nini1010 no toto ja už neviem. Ja som rodila pred tromi rokmi,vtedy bol len zástupca. Mala som ho vtedy zazmluvneneho. Môže byť,že teraz má toho veľa, keďze je teraz primár.