icon

Je umývanie kobercov na autoumyvárke divné?

Včera o 15:54

Minule som si umývala koberec na autoumývarke a všetci na mňa divne pozerali. Robím to bežne, koberece sú ako nové ako z čistiarne a je to lacné. Je to divné?

Strana
z2
autor
Včera o 20:09
@natalka13

Definuj mensie koberceky. Od coho su tak spinave ze nrstaci vysavac?
Ano je to divne ako cely tvoj prispevok.
Pripomina mi to jeden nick.

@natalka13 menší koberček je gobelín napr.

ljmmm
Včera o 20:17

je to praveze super napad. Uz rozmyslam ako by som dvojmetrovy mokry koberec odtrepala.. asi nijak. Zostanem teda u nasej vapky

anonym_41486b
Včera o 20:18
@anonym_autor

@anonym_autor gobelín môže byť aj obrovský. Spoluobčania chodia s kobercami na potok. Koberec/koberček by som hádam do čistiarne kultúrne odniesla. Gaťky vo fontáne preperieš?

autor
Včera o 20:21
@anonym_41486b

@anonym_autor gobelín môže byť aj obrovský. Spoluobčania chodia s kobercami na potok. Koberec/koberček by som hádam do čistiarne kultúrne odniesla. Gaťky vo fontáne preperieš?

@anonym_41486b nie vo fontáne, ale v mixéri ich periem.

anonym_a0e584
Včera o 20:23

My mame na mieru koberec,ma okolo 3.5m na 4m,fakt by sme sa zapotili keby ho takto umyvame.Ale dvor,vapka,kefa a ide sa na to.Ako to kedy si ludia robili,presne takto trava,vedro s vodou a kefa.

natalka13
Včera o 20:28
@anonym_autor

@anonym_autor gobelin nieje kobercek je to nieco ako tapiseria urceny na stenu a ma rozmer 50cm ale aj 2m. To fakt tkany gobelin rajbes v umyvarke aut? Neverim.

autor
Včera o 20:33
@natalka13

@anonym_autor gobelin nieje kobercek je to nieco ako tapiseria urceny na stenu a ma rozmer 50cm ale aj 2m. To fakt tkany gobelin rajbes v umyvarke aut? Neverim.

@natalka13 na samoobslužnej...

pe_mi
Včera o 20:39

akože po dlhej dobe fakt dobrá a úsmevná téma 😁😁😁😁😁 začína sa mi to luuuubiť

beata_k
Včera o 20:39

Znicis si koberce a dychas to. Na auta sa pouziva agresivny sampon. Radsej si pozicaj tepovac.

anonym_6b0c72
Včera o 20:41

že toto je dobrý námet, keď prehraš stávku
V riti Paľovej by som sa radšej videla , ako ísť tepovať koberec z obývačky do autoumyvarky 🤣🤣🤣😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

marca12
Včera o 20:43

Dobry napad. Ja byvam v dome,takze rohozky z predsiene vapkujem. Ale toto je dobry tip pre ludi v bytoch. Nie je na tom nic cudne. Ved je jedno,ci umyvas auto alebo koberec. Ale ako umyvas ten velky? Mensie sa daju zacviknut do toho stipca na umyvarke,ale velky ako?

pe_mi
Včera o 20:48
@marca12

Dobry napad. Ja byvam v dome,takze rohozky z predsiene vapkujem. Ale toto je dobry tip pre ludi v bytoch. Nie je na tom nic cudne. Ved je jedno,ci umyvas auto alebo koberec. Ale ako umyvas ten velky? Mensie sa daju zacviknut do toho stipca na umyvarke,ale velky ako?

ja sa tu strašne smejem, autorka ale nie v zlom😅😀 ja si to všetko tak predstavujem
Autorka dávaj návod ako umyť veľký koberec na autoumyvarke 😂🚗🚦🏁

natalka13
Včera o 20:48
@anonym_autor

@natalka13 na samoobslužnej...

@anonym_autor odfot nam ten gobelin🙏

Strana
z2