icon

Ako načerpať energiu po fyzicky náročnej práci?

Dnes o 16:31

Poslednú dobu som strašne vyčerpaná, mám 40 rokov fizycky ťažkú prácu, po práci domácnosť deti stále niečo treba. Koľkokrát už nevládzem ani s deťmi sa hrať alebo ísť von na ihrisko.
Ako načerpať nové sily?

arek00
Dnes o 16:37

@anonym_autor treba zmenu, zmen zamestnanie, polav vo vychove a domacnosti, nemusi byt vsetko dokonale, uprav stravu, zmen myslenie, podel pracu s manzelom ci partnerom...viac relaxuj, chod skorej spat...vikendy len relaxuj...je toho kopec na nacerpanie energie. Toto ti zabezpeci uplna zmena zivotneho stylu 💪

rozculena
Dnes o 17:08

manžel nič?

autor
Dnes o 17:21

Už som vypustila čo sa len dalo ani nepotrpim aby bola domácnosť tip top. Kamarátky hovoria že toto je normálne keď žena nastúpi po RD do práce a pokiaľ deti nebudú dospelé tak nebudem mať silu ani čas na nič.

anonym_31ef62
Dnes o 17:24
@anonym_autor

Už som vypustila čo sa len dalo ani nepotrpim aby bola domácnosť tip top. Kamarátky hovoria že toto je normálne keď žena nastúpi po RD do práce a pokiaľ deti nebudú dospelé tak nebudem mať silu ani čas na nič.

@anonym_autor treba naucit aj deti,aby poupratovali,odbremenia ta.Naucit ich ucit sa a pripravovat do skoly,aj to ti potom odpadne.Uc deti samostatnosti,a nebudes taka unavena,okrem teda po praci.To si aspon na hodku chod pospat,odpocin si.

anonym_31ef62
Dnes o 17:25
@anonym_autor

@anonym_autor ako dlho si po rd ??

autor
Dnes o 17:30
@anonym_31ef62

@anonym_autor ako dlho si po rd ??

@anonym_31ef62 Mám prváka a škôlkara, po RD skoro 2 roky. Deti učím samostatnosti vedia upratať po sebe hračky, zahodiť smeti a pod no ešte sú malí nie stále sa im chce. Po práci si pospať nemôžem keď som s deťmi, až večer keď zaspia.

anonym_31ef62
Dnes o 17:34
@anonym_autor

@anonym_31ef62 Mám prváka a škôlkara, po RD skoro 2 roky. Deti učím samostatnosti vedia upratať po sebe hračky, zahodiť smeti a pod no ešte sú malí nie stále sa im chce. Po práci si pospať nemôžem keď som s deťmi, až večer keď zaspia.

@anonym_autor hm,tak osprchovat a spat tiez,ked si s nimi ked uz spia,ci zle som to pochopila??

anonym_31ef62
Dnes o 17:34
@anonym_autor

@anonym_autor a muza nemas??

autor
Dnes o 17:42
@anonym_31ef62

@anonym_autor a muza nemas??

@anonym_31ef62 Mám len robí na zmeny málokedy je doma.

anonym_31ef62
Dnes o 17:45
@anonym_autor

@anonym_31ef62 Mám len robí na zmeny málokedy je doma.

@anonym_autor tak rob na opacne smeny,oddychnes si aj ty.Ked sa budete striedat,ty si aj odpocinies,lebo naozaj deti uvidis rano,do skoly,skolky a ty po obede do prace,tvoj muz moze ist z rannej pre nich a uz bude s nimi.Ved ked muz takto pracuje pre zenu to je tiez ideal.

autor
Dnes o 17:49
@anonym_31ef62

@anonym_autor tak rob na opacne smeny,oddychnes si aj ty.Ked sa budete striedat,ty si aj odpocinies,lebo naozaj deti uvidis rano,do skoly,skolky a ty po obede do prace,tvoj muz moze ist z rannej pre nich a uz bude s nimi.Ved ked muz takto pracuje pre zenu to je tiez ideal.

@anonym_31ef62 V mojej práci sa robia len ranné a práca ma celkom baví aj je dobre platená, nerada by som odtiaľ odišla.

anonym_034d79
Dnes o 17:50

Ja pracujem krátky dlhý týždeň 14-15hod na nohách ale veru už s dcérou na ihrisko nechodím,neviem ako staré mate deti ale musia to chápať a pomáhať aj doma.My to tiež nemáme ľahké,prvý deň po robote som zničená ale vždy si poviem,že nemám sa kde naháňať ked nebude tip top upratané alebo navarene tri chody a podobne.Nikto nie je dokonalý.

anonym_72fbd0
Dnes o 17:51
@anonym_autor

@anonym_31ef62 V mojej práci sa robia len ranné a práca ma celkom baví aj je dobre platená, nerada by som odtiaľ odišla.

@anonym_autor keď nechceš zmeniť prácu, tak len čakať na dôchodok😉ak spiš dobre v noci a dostatočny počet hodín nemala by si byť tak veľmi unavená.

autor
Dnes o 18:11
@anonym_034d79

Ja pracujem krátky dlhý týždeň 14-15hod na nohách ale veru už s dcérou na ihrisko nechodím,neviem ako staré mate deti ale musia to chápať a pomáhať aj doma.My to tiež nemáme ľahké,prvý deň po robote som zničená ale vždy si poviem,že nemám sa kde naháňať ked nebude tip top upratané alebo navarene tri chody a podobne.Nikto nie je dokonalý.

@anonym_034d79 Mám prváka a škôlkara, ešte pár rokov potrvá pokiaľ budú samostatne.

autor
Dnes o 18:11
@anonym_72fbd0

@anonym_autor keď nechceš zmeniť prácu, tak len čakať na dôchodok😉ak spiš dobre v noci a dostatočny počet hodín nemala by si byť tak veľmi unavená.

@anonym_72fbd0 Spím 6-7 hodín v noci

anonym_be5766
Dnes o 18:37
@anonym_autor

@anonym_72fbd0 Spím 6-7 hodín v noci

@anonym_autor mne vždy pomôže horúci kúpeľ s epsomskou soľou a levanduľovým olejom.

alison11
Dnes o 18:51
@anonym_autor

@anonym_autor Na preventívke si bola? Mne veľa krát železo chýba alebo kyselina listová aj ztoho môžeš byť unavená.Aj ja mám náročnú prácu 3smeny a dve školopovinné deti a veľa krát po práci mám čo robiť aby som navarila a umyla riady a pri úlohách som hotová...

marca12
Dnes o 19:05

Skus doplnit vitaminy a oddychuj. Nemas niekoho v okoli,kto by aspon raz tyzdenne poobede postrazil deti? Chyba ti oddych a nic nerobenie. Venovat sa len sebe a nemysliet na povinnosti.

autor
Dnes o 19:10
@alison11

@anonym_autor Na preventívke si bola? Mne veľa krát železo chýba alebo kyselina listová aj ztoho môžeš byť unavená.Aj ja mám náročnú prácu 3smeny a dve školopovinné deti a veľa krát po práci mám čo robiť aby som navarila a umyla riady a pri úlohách som hotová...

@alison11 Nebola už dlhé roky som nebola u doktora, nebývam chorá.

autor
Dnes o 19:10
@marca12

Skus doplnit vitaminy a oddychuj. Nemas niekoho v okoli,kto by aspon raz tyzdenne poobede postrazil deti? Chyba ti oddych a nic nerobenie. Venovat sa len sebe a nemysliet na povinnosti.

@marca12 To mi veru chyba.

alison11
Dnes o 19:11
@anonym_autor

@anonym_autor Doplň si najlepšie je Globifer je ľahko strávitelné a voľno predajné

alison11
Dnes o 19:12
@anonym_autor

@anonym_autor A nezabudni aj na C vitamín lepšie sa spotrebuje železo a C vit. tiež dodá energiu

anonym_71dec8
Dnes o 19:39

Mám prváčku a šiestaka , pomyslenie na nejakú prechádzku alebo ihrisko po práci nemám.
Veď prídeme z roboty o 16ej , jedenie, učenie, krúžky zase jedenie a je večer, sprcha a do postele
Kdeže by sa mi nejaká prechádzka, či ihrisko vmestilo
Nehrozí
Som rada, že stíhame vyššie napísané v mojom príspevku. Nereálne niečo naviac

anonym_72fbd0
Dnes o 19:53
@anonym_autor

@alison11 Nebola už dlhé roky som nebola u doktora, nebývam chorá.

@anonym_autor tak prevenciou začni to nemá nič spoločné s tým, či bývaš chorá.Moze ti chýbať zelezo