Nevládzem chodiť von

7. okt 2022

Ako to mam robiť keď jednoducho nevládzem, bolia ma nohy zo žil ( áno liečim to a mam aj pančuchy), ale starostlivosť o domacnost a dieťa (jedno, len jedno..), ma vyčerpáva tak ze nevladzem ísť von kocikovat. Tak pekne je teraz vonku ale ja to nedávam, nemam tu nikoho ani susedu proste nik kto by malú ročnú dcérku zobral von, ešte nechodí len peskuje a stavia sa, cize kociar nutný, ale tu nieje ani kde sa kocikovat, chodníky rozkopane a rozbité, ihriska zrušené, do kaviarne na kávičku to nehrozí lebo keď zastanem tak robí cirkus, treba stále chodiť a chodiť dookola aby z toho dačo mala... Ako to robíte?

viestta
7. okt 2022

Nech chodí kocikovatvotecko keď príde z roboty

lily246
7. okt 2022

Spíš v noci alebo ťa budí? To je základná otázka. Ak spíš, únavu nechápem, jedine že by ti chýbali nejaké živiny (železo?). Ak nespíš, tak dôvod únavy je jasný a nebude to lepšie kým dcéra nezačne v noci spať.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

Mam krcove zily a mala som ich aj ked som mala male deti. Pokial viem, tak chodza je prave na krcove zily velmi dobra. Tiez som kedysi mala len jedno male dieta a v podstate som bola nan vacsinou sama, lebo pomoc od rodicov nulova a manzel bol velmi casto pracovne prec. Chodili sme 2-krat denne von. Mozno bude problem niekde inde, nie v zilach. Nemas nejake ine zdravotne problemy?

autor
7. okt 2022

@viestta otecko príde z prace o pol 10 vecer každý deň..

autor
7. okt 2022

@lily246 spim a nou sama a budi sa, síce neje ani nepije vodu ale je hore, dokrutena tak ju musím naprávať a zakrývať a ukladať lebo sedí a kuká, proste uspavat zase x krát..

lulaby1982
7. okt 2022

Z Vašich riadkov usudzujem,že rada by ste hýbala ,vychutnávala si slniečko a potešenie ,kt. prináša pobyt vonku.Aktualne Vám v Tom bráni Vás zdravotný stav,kt. Vas obmedzuje .Dá sa teda robiť niečo ine,čo by Vás potešilo,čo ste možno nerobili predtým,kým ste nemala potiqze s nohami ? Nájsť si nejakú zábavku,potešenie . Hýbte sa koľko vladzete , porozmýšľajte ako by sadal vyriešiť nesarmantny stav Vašej cesty a okolia,ako dostať dieťa na vychádzku,abyziskavalo imunitu? Výtlky a bakane cesty sú v rezii Vášho mesta,repa.statu ,žiaľ štát ako starostlivá matka zlyhala aktuálne ,no,možno má veľa starosti , čiže je potrebné vedieť postarať sám o seba ,keď veľká matka nestíha.

lily246
7. okt 2022

Tak z toho by bol unavený každý, toto treba vyriešiť a hneď budeš mať cez deň energiu.

miadi
7. okt 2022

Chod von ked je pekne slnko ti doda vitamin D energiu lepsiu naladu. Nemusis s kocikom. Moje deti ho nechceli Tak som ich nosila . Uplne obycajne na rukach a take co este nevedeli chodit ale uz lozit dala na travu sediet lozit. Ked nemas kaviarne chodniky ( nemam ani Ja pri dome) tak mas nejaky dvor pri dome ci bytovke. Alebo pichni dieta do kocika zober termosku s kavou a chod do parku .. Hlavne ries tu unavu. Ak sa mala len budi neplace.. nekojis., nechala by som ju tak . V postielke a ty spi v posteli . Nemusis ju vyrovnavat ani zakrivat. Staci ked mas teplo doma moje deti spia prve roky nezakrite neznasaju to az tak v 5r sa zacala dcera zakryvat. Aj to len ako kedy. Mozno sa budi ze je moc zababušena? Alebo nech snou kazdu druhu noc spi otec ked trvas na vyrovnavani a zakrivani. Nejake riesenie sa vzdy najde len ty Musis chciet prijat zmenu.

simsalabim
7. okt 2022

Urcite treba ist von a hoci aj pomaly, chodit. Viem, ake je to chodit cez bolest - mam artrozu. Ale nepohyb stav iba zhorsuje. To si musis uvedomit a premoct sa.

ivkadracova
7. okt 2022

musis si najst pomoc, rataj s tym, lepsie to do cca 5 rokov nebude, neznic sa ❤️

kornelies
8. okt 2022

Rocne dieta je pohoda lahoda. Este obsedi cca 15 minut v kociku. Alfa omega, ked poobede spi, musis aj ty oddychovat. Neries neporiadok, aj tak to bude do pol hodiny rovnake. Nie som Nostradamus, ale vrchol unavy este len pride, ked dieta bude same chodit.