Ako nájsť zmysel života v osamelosti?
Ahojte mám 28r , žena
Nebaví ma nič ani nikto ... Som introvert , s väčšinou kamarátov som ukončila kontakt pred pár rokmi ostali len taký núdzový kamaráti ktorým sa ozvem len keď si chcem popísať , osobne stretnutie nie ... Prácu mám ľahkú krátku takže to mi nezaberie takmer žiadny čas
Jedine čo ma baví je šoférovanie ale aj to keď som sama , zachránila som mačiatko jej sa venujem
Deti a partnera nechcem
Rodinné stretnutie keď robím " taxi " tak je pre mňa utrpenie
Chodíme k maminej sestre ale ja k nim necítim nič ,ani lásku rešpekt
Proste sú to len ľudia ktorý sú rodina mojej mame a to platí pre každého člena
Jedine mama a otec si výnimky
Žijem len s mamou
Otca odveziem vždy keď zavolá
Není to láska není tam nič len rešpekt , skrátka musím prosím nepýtajte sa prečo niektoré veci nieje ľahké vysvetľovať
Mňa život nebaví nemám z neho nič
Keby niet toho šoférovania tak som odsúdená na smrť ale aj to je otázkou času
Je to tak pár rokov kedy sa stranim od ľudí
Sem tam sociálne siete kde pokecám krátko ale to je všetko
Sama mám trému ísť niekam , skrátka sa necítim dobre
Nejaká rada alebo prečo mi je tak
@anonym_autor ked ta nebavi a nemas lasku,respekt...zober sa, odcestuj po svete a nakoniec nejakou nahodou najdes zmysel...naco zostavat niekde kde nic necitis a neuzivas si?
@anonym_autor no po prečítaní toho co si napísala som šokovaný. Ja keď som bol slobodný, behal som kade tade , užíval som si, koľkokrát z nejakej diskotéky ráno rovno do roboty (koľkokrát som spal v robote 😂) a teraz keď som ženatý a mám syna je to ešte lepšie a až tak, že totálne mám nabitý program tak, že 24 h je málo
@anonym_autor čauko, čo opisujes v skratke je to že si sa pravdepodobne sklamala veľa krát v kamarátstvach pravdepodobne aj v rodine ... samota je pohode len ak je to totálna izolácia tiež to nie je dobrá vec, sme ľudia, my sami sme stvorený na to aby sme mali kamarátov atd
ak chces môžes mi napísať rád ti pomôžem
Ahoj, čo píšeš je dosť podobné k môjmu životu. Akurát že ja sa liečim zo sociofobii ktorá mi komunikáciu sťažuje, bez liekov mám z ľudí silný stres, úzkosť... Pár známych a kolegov + rodina (tiež iba blízka, ako pri tebe, zvyšok sú cudzia "rodina"). Akurát že cítim osamelosť, ktorú sa snažím prijať. Keďže mám "ponúkam" iba seba to hodnotu nemá a také dieťa sa obavám už len z toho že zo zabezpečením by to bolo dosť ťažké. A ani ma neláka byť rodičom kvôli tomu. Citu mačke rozumiem, mal som psíka. Svorka ktorá ostáva verná a nezastaví sa len na krátku dobu.

@anonym_autor
@anonym_autor hovori sa tomu stagnacia chi, zapadny svet to pozna ako vyhorenie alebo zmena osobnosti. Taketo niečo sa stava po dlhorocnych citovych útrapach, malokedy v takom veku.