icon

Ako odmietnuť ošetrenie od ženy zubárky?

22. nov 2025

Dievčence chodím na zubnú kliniku. Mám dva zuby na vytrhnutie. Mala som pred tým muža zubára a naozaj perfektne trhal. Mám traumu z trhania na inej klinike (zub mi trhala nejaká mladá zubárka čo zjavne práve vyšla zo školy). Môj zubár tam už nepracuje a dali má k nejakej zubárka a tá mi chce trhať tie dva zuby. Môžem odmietnuť s tým,že chcem aby ich trhal iný zubár (muž?) .Je to preto lebo ako som zažila na vlastnej koži že ťa žena nedokáže vytrhnúť zub a vôbec nepockala kim mi zaucinkuje injekcia.

viestta
22. nov 2025

Ano, mozes. Stale plati pravo vyberu lekara, aj na sukromnych klinikach plati.

anonym_607638
22. nov 2025

@anonym_autor áno určite odmietni. Ja som aj kanáliky odmietla od ženy zubárky lebo som vedela že môj zubár to spraví lepšie.

pribinak
22. nov 2025

Jasne že môžeš odmietnuť. Nájdi si muža zubára a hotovo

anonym_d0d2a5
22. nov 2025

Samozrejme, ze mozes. Aj mňa tak chceli raz prehodiť (od muza k zene), povedala som nie. Dodala som, ze je to zbytočné pretože u nej ani neotvorim usta a mohli by čakať, ze sa ma vobec dotkne. Nikto nemal problem, respektovali to hneď.

sara07
22. nov 2025

samozrejme že môžeš, ja mam zubarku a teda zlaté ručičky ale zase to je už 40 takže prax niekde inde

anonym_a22c87
22. nov 2025

Keby islo o niekoho konkretneho, o kom vies, ze je dobry, OK, ale trvat na muzovi lebo si myslis, ze len muzi su dobri zubari, je smiesne 😀

bloger
22. nov 2025

@anonym_autor áno

anonym_fb5e8c
22. nov 2025
@anonym_a22c87

Keby islo o niekoho konkretneho, o kom vies, ze je dobry, OK, ale trvat na muzovi lebo si myslis, ze len muzi su dobri zubari, je smiesne 😀

@anonym_a22c87 Zena nema silu v ruke ako muz. Takze pri trhani zuba je to relevantne.

anonym_a22c87
22. nov 2025
@anonym_fb5e8c

@anonym_a22c87 Zena nema silu v ruke ako muz. Takze pri trhani zuba je to relevantne.

@anonym_fb5e8c Ale prosim ta, tak ako su silne zeny, tak existuju aj cintlavi slabi muzi. Moja pubertacka ma napr. viac sily, ako vsetci chalani z rocnika.

anonym_a82315
22. nov 2025
@anonym_fb5e8c

@anonym_fb5e8c toto je pekna blbost.
Moj priklad, dve osmicky mi trhali zeny. Tretiu muz….trafil mi trojklanny nerv a uz 2 roky si necitim cast brady….cize asi tolko… moja zubarka ma zlate ruky… cize tu ide skor o sikovnost a ci je zubar “dobry”, ci ma dobre vybavenie, ci je citlivy, alebo masiar. Nie ci je to muz alebo zena…

anonym_d361a6
22. nov 2025

ja som zas mala zubarku co bola na ine ukony o nicom ale trhac bola riadny 😂😂 takze neplati ze len chlap ma silu a pritom ani nebola pri tele.Normalna postava.Proste trhla riadne aj ostatni si ju v tomto smere chvalili ale na ine ukony nula bodov

bara_borka
22. nov 2025

@anonym_autor neviem, ci viete, ale trhanie zubov nie je v skutocnosti o sile a tehani, ale o vytahovani a technike uvolnovania vazov okolo zuba. Tam je velka sila skor na skodu. Takze castokrat vie zub vytrhnut lepsie skusena zena ako muz, ktory nema toho tolko natrhane.

gab
22. nov 2025

ja som cakala pri trhani 8cky, ze to bude ako ked dedko repu 😅 tahal, pritom to podobrala nejakym dlatom alebo niecim podobnym a za sekundu bol von. Zlate rucicky a pritom je to mlada kocka, tipujem okolo 35 r.

caky150
22. nov 2025

@anonym_autor muža zubára a 2 zuby na vytrhnutie? To sú akože aké zuby?

danielad9
22. nov 2025

Mne trhala pár zubov žena a teda vedela ich vytrhnúť lepšie ako zubár pri ktorom som bola najprv. Nemyslím, že to, že je zubár chlap tak automaticky vie zuby ťahať lepšie ako žena.

anonym_371931
22. nov 2025

Skor by ma zaujimala dlzka praxe zubarov, kedze pocas studia vytrhne posluchac 2-3 zuby.

elz1920
22. nov 2025

Plomby som riešila s mojou zubárkou, trhať som si dala, kde to robia denne ako na bežiacom páse. Jednoducho som chcela niekoho s praxou v tejto oblasti.
Ani pol slova mi k tomu moja zubárka nepovedala. Ak by povedala, hľadám si inú.

tinka3435
25. nov 2025

Môžeš odmietnuť slušne sa dá vysvetliť že nemáš dobré skúsenosti zo ženami ....je to pravda že žena nevládze vytiahnuť zub tak ako chlap a človeka väčšinou vytrápi