icon

Ako prekonať sklamanie z bývalého partnera?

25. okt 2025

Strašne sa hanbim sama pred sebou, ako som mohla byť s takým hlupakom 2,5 roka. Keď som s nim začala nemal také problémy, bol abstinujuci od marihuany. A potom sa k tomu vrátil, najskôr som to nevedela, len začal mi písať správy ktore nedávali zmysel. Bola som nahnevaná co je to za idiota a co to splieta. Miestami bolo všetko v poriadku a miestami tieto vyeskalovane situácie. Cítim sa tak strašne zle, prečo sa to muselo stať, cítim sa hlúpo, využito, oklamano, podradne a mizerne. Cítim ako keby som bola poškodená. Nerozumiem už ničomu. Snažiť sa rozumieť tým jeho klamstvám a hlúpostiam co hovorí. 😢 Myslím že sa aj zo mňa stala troska a neviem ci ešte budem niekedy v poriadku. To co mi napísal dám do komentára, ale aj sa hanbim, ze to ani MK neschváli. Ach ani neviete ako ľutujem ze som to vydržala tak dlho. 😢😢😢 cítim sa ako úplná idiotka a nula.

autor
25. okt 2025
doriiis
25. okt 2025

Čo riešiš prosím ťa?Zablokuj ho a ži ďalej. Táto tvoja sebaľútost je zbytocna

anonym_7c55b9
25. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor netrap sa. mas normalnu ludsku tuzbu po dobrych vztahoch, po prijati, po laske. Z tohto obrazku vyplyva, ze tento clovek ma nejake tazkosti. Mozno ma halucinacie, mozno ma napriklad schizofreniu. Je to zavazna porucha.
Niektorí vedci tvrdia, že užívanie marihuany zvyšuje pravdepodobnosť vzniku schizofrénie a takisto že ľudia s duševnou poruchou a ľudia s predispozíciou k psychóze častejšie užívajú marihuanu než bežná populácia.

Je skvele, ze si mala vlastnosti ako sucit, ochotu prijat, snahu vytvorit vztah.
Nieje ale tvoja povinnost liecit zavazne poruchy. Drzim mu palce, aby nasiel odbornikov a pomoc, a tebe, aby si bola k sebe laskava a empaticka a dopriala si prijemne dni.
Pracuj na tom, ako sa vediet ocenit, pochvalit, urobit si radost, venuj sa sebe s laskou. ❤

viestta
25. okt 2025

@anonym_autor poucila si sa, aj zla skusenost nas ma posunut dalej. Tak sa pouc a chod dalej, zbytocne sa lutujes, uz to nezmenis.

anonym_7c55b9
25. okt 2025
@doriiis

Čo riešiš prosím ťa?Zablokuj ho a ži ďalej. Táto tvoja sebaľútost je zbytocna

@doriiis riesi to ake tazke emocie ju valcuju. riesi, ze nevie seba prijat. riesi pocity hanby.
riesi v podstate nenavist voci sebe. Potrebuje budovat vazenie si seba samej a neodsudzovat seba za dobre umysly.

anonym_7c55b9
25. okt 2025
@viestta

@anonym_autor poucila si sa, aj zla skusenost nas ma posunut dalej. Tak sa pouc a chod dalej, zbytocne sa lutujes, uz to nezmenis.

@viestta nevidim ziadne lutovanie sa v jej slovach. Z toho, co pise vidim, ze nevie seba prijat. Ma pocity hanby zo seba, nie sebalutost. ..Skor takmer nenavist voci sebe. Potrebuje budovat vazenie si seba samej a neodsudzovat seba za dobre umysly.

unicornlady
25. okt 2025

ja rozmýšľam, aké "väzenie", a to má byť "váženie" si seba samej

anonym_f34f4f
25. okt 2025

@anonym_autor mrzí ma to, čo ti spôsobil. Zotavenie bude určite chvíľu trvať, hlavne ak ste spolu boli 2,5 roka. Skús ho naozaj zablokovať, lebo každá ďalšia správa ťa môže rovnako rozrušiť ako tieto. Nie je to tvoja chyba a hanba, čo má druhý človek v hlave. Časom sa to vstrebe a nájdeš svoju sebaúctu, bolo by fajn, keby si mala nejakú bútľavú vŕbu, kde sa môžeš vyplakať a dať to zo seba von. Ktorá by ťa psychicky podporila. Držím ti palce.

zmrzlinka8
25. okt 2025
@unicornlady

ja rozmýšľam, aké "väzenie", a to má byť "váženie" si seba samej

@unicornlady tiez som to tak prečítala 😉

biba_18
25. okt 2025

proste si nevieš kontrolovať čakry 🤷‍♀️ čo je na tom nejasné 😒 ale nie je to nič prečo by si sa ty mala cítiť ako troska… jednoducho ste každý niekde inde…

blacki12
25. okt 2025

@anonym_autor Tak v súvislosti s tvojim ex mi napadá: Nepíš mi, keď si namletý, mohlo by výjsť najavo, že si tupec..
Škoda, že si sa do toho dala zatiahnuť. Iba o to mu išlo.
Radím ho bloknúť, ak ho niekde stretneš počìtaj do 500 a nereaguj.

anonym_6f934c
25. okt 2025

Nezahadzuj sa s nim. Je to clovek uplne mimo tvoj svet a tvoje potreby. Cas straveny s nim ber ako zivotnu lekciu, pouc sa z chyb, zbytocne nic nelutuj a nerozpitvavaj, uz nic nezmenis, co bolo, bolo. Hlavu hore, blokni ho a zacnu zit zivot - je prilis kratky na to, aby si sa trapila fotkami hajzla od nejakeho zhuleneho trapka.🙂

0silvia0
26. okt 2025

@anonym_autor slahne si a citi sa duchovne nadradene a trepe kraviny. Toto fakt nepotrebujes, ok, stratila si s nim par rokov, mas skusenost. Skus urobit hrubu ciaru a ist dalej. Ako idiot by sa mal citit on, nie ty.

anonym_d16292
26. okt 2025

@anonym_autor chapem ta, ono je to tazke snazit sa a nakoniec nic z toho, ale ber to ako sluzbu ze ta naucil vyhybat sa ludom ako on. Nelutuj to, to ti nic neda, vzdy ked nad tym zacnes rozmyslat a ubijat sa tak si podakuj ze si to skoncila a ze uz ho v zivote nepotrebujes. a suhlasim s odtatnymi, zablokuj ho, ak vies kde ho stretnes vyhybaj sa tym miestam, cim menej kontaktu tym lepsie. bud silna a pozeraj sa dopredu

bielasovicka
26. okt 2025

Už to, že si s ním vobec začala, pol problém.

autor
26. okt 2025
@bielasovicka

Už to, že si s ním vobec začala, pol problém.

@bielasovicka spočiatku neužíval drogy a bol normálny, až neskôr sa to vyeskalovalo a vrátil sa k tomu, ale áno bola to chyba

bielasovicka
26. okt 2025
@anonym_autor

@bielasovicka spočiatku neužíval drogy a bol normálny, až neskôr sa to vyeskalovalo a vrátil sa k tomu, ale áno bola to chyba

@anonym_autor už je to jedno, kašli na nho, blokni ho, a nevšímaj si ho, inak nebudeš mať nikdy pokoj od neho. Zvládneš to, neboj. 🫶

majlo1234
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sibe mi no, neries

anonym_5332e3
26. okt 2025

toto skor vyzera na pervitin nez marihuanu

enmery
26. okt 2025

Toto mariška nie je moja drahá. Namiesto analýzy trosky, sa objednaj na terapiu, prečo dávaš šance drogovo závislým a ideš sa rúcať, keď odhalíš, že je to veľké NIČ namiesto organizovania oslavy. Inak zase das šancu tomuto alebo podobnej troske.

domkakvet
26. okt 2025

@anonym_autor neries to a zabudni na to co sa stalo.