Ako priznať finančné problémy a požiadať o pomoc?
Dobre rano. Dokazali by ste si priznat, ze ste zlyhali a po financnej stranke, ste sa dostali niekam, od kadial sa neviete dostat? Trebars ze ostanete s dietatom ci detmi, a nedokazete im zabezpecit existenciu, mate problem vyzit. Dokazete vtedy predstupit pred chlapa s tym, ze ozaj potrebujete pomoct s byvanim a so stravou, Nemyslim zavádzat ho, ale narovinu povedat, Si moja posledna, alebo docasna nadej pomoz mi... Myslim chlapa "cudzieho" zo zoznamky ci niekto kto niekedy davnejsie javil o teba zaujem a z tvojej strany nebol.
A prečo by mi mal pomáhať cudzí chlap? Čo on s tým má?
ja by som s tym problem nemala. Clovek sa moze do financnej krizy dostat hocijako. A kazdy z nas, sa moze v nej ocitnut. Tazko sa toto bude hodnotit ludom, ktori v podobnej situacii neboli. Nemas co stratit, zariad sa podla seba...Akurat, som si nie ista, ci clovek zo zoznamky je vhodny. Skor okruh rodiny a znamych...
upresnim, deti su uz dospievajuce, a otca deti ste opustili vy s inym chlapom, v ziadnej praci nevydrzite pre komplikovanu povahu
ja by som s tym problem nemala. Clovek sa moze do financnej krizy dostat hocijako. A kazdy z nas, sa moze v nej ocitnut. Tazko sa toto bude hodnotit ludom, ktori v podobnej situacii neboli. Nemas co stratit, zariad sa podla seba...Akurat, som si nie ista, ci clovek zo zoznamky je vhodny. Skor okruh rodiny a znamych...
@hipuska No vidis, A mna taka zena oslovila prave tam.
upresnim, deti su uz dospievajuce, a otca deti ste opustili vy s inym chlapom, v ziadnej praci nevydrzite pre komplikovanu povahu
@anonym_autor no tak po tomto komente, mam pocit ze dotyčná s tym problem nemala
Byť tým chlapom, tak sa zasmejem a idem preč. Prečo by sa mal nechať využívať kvôli tomu, že ty robíš sprosté rozhodnutia a si neschopná zabezpečiť svoje deti?
@anonym_autor no tak po tomto komente, mam pocit ze dotyčná s tym problem nemala
@anonym_000c31 Nemylis sa, stalo sa mi to vcera dopoludnia, po dvoch dnoch pisania na nasom prvom stretnuti.
@anonym_autor takej žene je v prvom rade potrebné pomôcť v tom, aby sa začala správať inak. Pretože ak si neudrží prácu kvôli svojej povahe, tak jednorázová finančná injekcia jej nepomôže. Čiže jej je potrebné vysvetliť, že musí zmeniť správanie a pomôcť jej v tom. A teda ak po 2 dňoch písania na zoznamke žiada cudzieho chlapa o finančnú pomoc, tak je to len hnilá lundra, nevenovala by som jej štipku pozornosti a nahlásila by som ju adminom.
Požiadala by som o pomoc rodinu a začala by som pracovať na sebe, aby som takpovediac nebola p.ča (keď ťa vyhodili kvôli tvojej povahe z každej práce) a zabezpečila deti. Lebo chudoba hanba nie je, môže sa stať každému ale byť chudera, ktorá sa v dospelosti (tipujem 40+) nevie správať. To už trošku problém je 🤦♀️.
Hovori sa tomu prostitucia na elegantny sposob....ty das, ona da......
@anonym_autor takej žene je v prvom rade potrebné pomôcť v tom, aby sa začala správať inak. Pretože ak si neudrží prácu kvôli svojej povahe, tak jednorázová finančná injekcia jej nepomôže. Čiže jej je potrebné vysvetliť, že musí zmeniť správanie a pomôcť jej v tom. A teda ak po 2 dňoch písania na zoznamke žiada cudzieho chlapa o finančnú pomoc, tak je to len hnilá lundra, nevenovala by som jej štipku pozornosti a nahlásila by som ju adminom.
@melanta Nejedna sa o jednorazovu zalezitost, skor o vztah v ktorom bude mat sancu sa "rozbehnut", a niektojej pomoze preklenut ako to sama nazvala "tazke obdobie"..
Takže vydrziavat ju😅 áno aj to je spôsob aby si žena polepšila a sama sa nikde nepohla
A koľko takých chlapov bude
Požiadala by som o pomoc rodinu a začala by som pracovať na sebe, aby som takpovediac nebola p.ča (keď ťa vyhodili kvôli tvojej povahe z každej práce) a zabezpečila deti. Lebo chudoba hanba nie je, môže sa stať každému ale byť chudera, ktorá sa v dospelosti (tipujem 40+) nevie správať. To už trošku problém je 🤦♀️.
@denkabemommy ano jemne 40+ ale tie vulgarne slova zasa by som mepouzival, Bola praveze skor zufala ako "zla"
Ci každý chlap bude ten ,, jediný,, ?
Hm,no bud ta to odradi a viac sa jej neozves,alebo jej teda aspon trochu sem tam pomozes.Ci uz aspon s nakupom alebo jej nieco zaplatis,co nutne a na rychlo potrebuje.Toto rozhodnutie je na tebe,ako sa k tomu postavis.Ale skor si myslim,ze uz ju nebudes kontaktovat.
Hovori sa tomu prostitucia na elegantny sposob....ty das, ona da......
@tenerifka Neprehanaj.
@tenerifka Neprehanaj.
@anonym_autor poviem to jednoducho, keď žena nevie hospodáriť so svojími penazmi,tak s cudzími určite nie
A ide len o to,ze si myslíš,ze za to ze jej sem tam niečo cvaknes bude ti zaviazaná?alebo reálne pomôcť s tým, že tie peniaze nikdy neuvidis a pravdepodobne nebudes jediný kto takto pomáha
Ale hlavne, že pomôžeš
@denkabemommy ano jemne 40+ ale tie vulgarne slova zasa by som mepouzival, Bola praveze skor zufala ako "zla"
@anonym_autor ľudia sa nevyhadzujú za drobnosti, pre mňa veľký ref flag aj na vzťah. Takže rozhodne by som do toho nešla. Úprimne kto chce kam,… Táto žena sa vedome svojim pričinením dostala do tejto situácie, takže veľké no go.
@anonym_autor poviem to jednoducho, keď žena nevie hospodáriť so svojími penazmi,tak s cudzími určite nie
A ide len o to,ze si myslíš,ze za to ze jej sem tam niečo cvaknes bude ti zaviazaná?alebo reálne pomôcť s tým, že tie peniaze nikdy neuvidis a pravdepodobne nebudes jediný kto takto pomáha
Ale hlavne, že pomôžeš
@anonym_8e0afa nejedna sa o cvakanie, ale o to ze viem docasne jej poskytnut domov a aj jej detom a naviac jej dokazem dat pracu, ze by z casti "splacala" a z casti si setrila. Ja som skusal jeden vztah, no prave posledne dni to ide uz na jeho zaciatku dolu vodou.
A poviem ti príbeh zo života
Kolegyňa fakt šupa
Jedného zákazníka namotala lebo ma deti a má problémy finančné
Samozrejme ze mu dala on jej za to pomahal ale s tým že išlo o viac peňazí ktoré má vrátiť
Doba ubiehala a ona nič nevrátila
Keď na nu začal tlačiť,tak prišiel jej MUŽ a mu to stručne ručne vysvetlil, že od NICH peniaze nedostane
🙂
Tak urob ako chces ale s tým, že tie peniaze ako keby neboli čo jej dáš
@anonym_8e0afa nejedna sa o cvakanie, ale o to ze viem docasne jej poskytnut domov a aj jej detom a naviac jej dokazem dat pracu, ze by z casti "splacala" a z casti si setrila. Ja som skusal jeden vztah, no prave posledne dni to ide uz na jeho zaciatku dolu vodou.
@anonym_autor a co jej komplikovana povaha?
@anonym_autor no ešte lepšie k sebe domov nasťahovať 😅
@anonym_autor odisla od chlapa koli inemu a teraz hlada dalsieho sponzora lebo ten prvy nevydrzal?
No nech hlada dalej snad sa podari
@anonym_autor a co jej komplikovana povaha?
@really8 zjavne neuznavanie autorit
@really8 zjavne neuznavanie autorit
@anonym_autor ale teba bude uznávat hej?
@anonym_autor ale teba bude uznávat hej?
@anonym_8e0afa na toto odpoved nepoznam, preto pisem aj tento clanok o tom
@melanta Nejedna sa o jednorazovu zalezitost, skor o vztah v ktorom bude mat sancu sa "rozbehnut", a niektojej pomoze preklenut ako to sama nazvala "tazke obdobie"..
@anonym_autor Mam pocit, ze tuto to nie je o jednorazovej tazkej zivotnej situacii, ale o zivotnom style- to co je za vyhovorku, ze mam komplikovanu povahu, tak nevydrzim v ziadnej praci?? Vyhovorka roka. Mas deti, staraj sa.
no urob, ako ti srdce káže, ale obávam sa, že na to doplatíš najmä pre jej komplikovanú povahu. keď dosiahne, čo chce, už si ťa prestane vážiť, z domu ju nedostaneš a budeš ľutovať. Okrem toho, poznáš tie deti? čo sú zač? aj keď sú síce dospievajúce, nevieš, čo môžeš očakávať, či ti z domu neurobia "kôlničku na drevo"... no neviem, nie si predsa charita. ak chceš, daj jej robotu a uvidíš časom, keď sa trochu spoznáte. a najmä, keď máš ešte iný vzťah, neskáč od jednej k druhej...

@anonym_autor nie. Skôr by som sa postavila pred otca tých detí, ktoré nemajú čo jesť.