icon

Ako priznať finančné problémy a požiadať o pomoc?

21. okt 2025

Dobre rano. Dokazali by ste si priznat, ze ste zlyhali a po financnej stranke, ste sa dostali niekam, od kadial sa neviete dostat? Trebars ze ostanete s dietatom ci detmi, a nedokazete im zabezpecit existenciu, mate problem vyzit. Dokazete vtedy predstupit pred chlapa s tym, ze ozaj potrebujete pomoct s byvanim a so stravou, Nemyslim zavádzat ho, ale narovinu povedat, Si moja posledna, alebo docasna nadej pomoz mi... Myslim chlapa "cudzieho" zo zoznamky ci niekto kto niekedy davnejsie javil o teba zaujem a z tvojej strany nebol.

Strana
z4
petronelag
21. okt 2025
@anonym_1f483a

Kolko máš rokov? Takže si chceš k sebe nasťahovať zúfalú ženu ktorá si nevie udržať prácu pre jej povahu (??!) plus dvoch tínedžerov? 😃 Budeš deťom platiť ich rozmary? Zamestnať ženu čo nemá pracovné návyky, keď sa ti ako zamestnanec nebude páčiť ako to budeš riešiť? A keď už má takú povahu že nevydrží v žiadnej práci ako si predstavuješ to bývanie? Stratu súkromia. Bývaš sám a zrazu budete 4. Pre tie deti budeš cudzí chlap, môžu ti robiť podlosti, byť drzi v tvojom dome/byte. Aj keď ona otca deti opustila, tie deti majú stále otca a mal by ich živiť on. Nie ty. Nech si požiada a zvýšenie výživného keď je to takto na hrane

@anonym_1f483a A ešte ak ich ten otec bude chodiť aj navštevovať alebo chodiť im na nejaké oslavy, to bude zábava.

misanthropicdann
22. okt 2025

@anonym_autor neviem si predstaviť ze by som niekoho cudzieho zo zoznamky žiadal o pomoc. A neviem si predstaviť niekomu cudziemu zo zoznamky v takomto prípade pomôcť.
Prvé čo by som si pomyslel pri takejto žiadosti ze ide o snahu cez citové vydieranie niečo odomna získať.
Takýchto prípadov na internete bolo dosť a veľa krát doplatili tí čo chceli pomôcť.

Neverím ze druha osoba nemá nikoho bližšieho od koho by mala v prvom rade žiadať pomôcť.
Skôr by som požiadal o pomoc susedu ako cudzieho človeka zo zoznamky

anonym_2a3920
22. okt 2025
@anonym_autor

@kikush182329 trafila si sa, bolo to pred 16 rokmi, a to je na tom zvlastne ze mi to neprekaza, hladal som, nasiel som zle, nehladal som, nasla sa, ci dobre alebo zle vo hviezdach, ale vsetky to tu velmi skatulkujete a zjednodusujete, toto je nieco ako prieskum ze co vidite vy zeny .. rozhodnutie bude na 4 ludoch inych a musia suhlasit vsetci.

@anonym_autor keď si rozhodnutý, tak načo tu zakladáš diskusiu a chceš názory a pohľady druhých? Chcela som ti napísať ako vidím tú situáciu zo strany tvojej partnerky, ale keď si čítam tvoje komentáre, tak mi neprídeš nakoniec ty celkom kóšer.

autor
22. okt 2025
@anonym_2a3920

@anonym_autor keď si rozhodnutý, tak načo tu zakladáš diskusiu a chceš názory a pohľady druhých? Chcela som ti napísať ako vidím tú situáciu zo strany tvojej partnerky, ale keď si čítam tvoje komentáre, tak mi neprídeš nakoniec ty celkom kóšer.

@anonym_2a3920 precitaj si zadanie. Ja za to nemozem ake "mudrodti " tu zacali pisat, neodpovedal nikto.

Strana
z4