Ako priznať finančné problémy a požiadať o pomoc?
Dobre rano. Dokazali by ste si priznat, ze ste zlyhali a po financnej stranke, ste sa dostali niekam, od kadial sa neviete dostat? Trebars ze ostanete s dietatom ci detmi, a nedokazete im zabezpecit existenciu, mate problem vyzit. Dokazete vtedy predstupit pred chlapa s tym, ze ozaj potrebujete pomoct s byvanim a so stravou, Nemyslim zavádzat ho, ale narovinu povedat, Si moja posledna, alebo docasna nadej pomoz mi... Myslim chlapa "cudzieho" zo zoznamky ci niekto kto niekedy davnejsie javil o teba zaujem a z tvojej strany nebol.
@anonym_autor neviem si predstaviť ze by som niekoho cudzieho zo zoznamky žiadal o pomoc. A neviem si predstaviť niekomu cudziemu zo zoznamky v takomto prípade pomôcť.
Prvé čo by som si pomyslel pri takejto žiadosti ze ide o snahu cez citové vydieranie niečo odomna získať.
Takýchto prípadov na internete bolo dosť a veľa krát doplatili tí čo chceli pomôcť.
Neverím ze druha osoba nemá nikoho bližšieho od koho by mala v prvom rade žiadať pomôcť.
Skôr by som požiadal o pomoc susedu ako cudzieho človeka zo zoznamky
@kikush182329 trafila si sa, bolo to pred 16 rokmi, a to je na tom zvlastne ze mi to neprekaza, hladal som, nasiel som zle, nehladal som, nasla sa, ci dobre alebo zle vo hviezdach, ale vsetky to tu velmi skatulkujete a zjednodusujete, toto je nieco ako prieskum ze co vidite vy zeny .. rozhodnutie bude na 4 ludoch inych a musia suhlasit vsetci.
@anonym_autor keď si rozhodnutý, tak načo tu zakladáš diskusiu a chceš názory a pohľady druhých? Chcela som ti napísať ako vidím tú situáciu zo strany tvojej partnerky, ale keď si čítam tvoje komentáre, tak mi neprídeš nakoniec ty celkom kóšer.
@anonym_autor keď si rozhodnutý, tak načo tu zakladáš diskusiu a chceš názory a pohľady druhých? Chcela som ti napísať ako vidím tú situáciu zo strany tvojej partnerky, ale keď si čítam tvoje komentáre, tak mi neprídeš nakoniec ty celkom kóšer.
@anonym_2a3920 precitaj si zadanie. Ja za to nemozem ake "mudrodti " tu zacali pisat, neodpovedal nikto.

Kolko máš rokov? Takže si chceš k sebe nasťahovať zúfalú ženu ktorá si nevie udržať prácu pre jej povahu (??!) plus dvoch tínedžerov? 😃 Budeš deťom platiť ich rozmary? Zamestnať ženu čo nemá pracovné návyky, keď sa ti ako zamestnanec nebude páčiť ako to budeš riešiť? A keď už má takú povahu že nevydrží v žiadnej práci ako si predstavuješ to bývanie? Stratu súkromia. Bývaš sám a zrazu budete 4. Pre tie deti budeš cudzí chlap, môžu ti robiť podlosti, byť drzi v tvojom dome/byte. Aj keď ona otca deti opustila, tie deti majú stále otca a mal by ich živiť on. Nie ty. Nech si požiada a zvýšenie výživného keď je to takto na hrane
@anonym_1f483a A ešte ak ich ten otec bude chodiť aj navštevovať alebo chodiť im na nejaké oslavy, to bude zábava.