icon

Ako sa najlepšie socializovať a tráviť voľný čas?

quintavius
18. nov 2025

Väčšinu svojho dospievania som strávil za počítačom, bez športu, minimum kamarátov alebo akýchkoľvek koníčkov, ktoré by som mohol robiť vonku. Chcem to zmeniť, pretože s pribúdajúcim vekom sa cítim previnilo, keď mrhám časom iba hraním hier. Pracujem v rodinnom podniku, ale niekedy mám aj tak veľa voľného času a neviem, čo s ním robiť a kde stretnúť ľudí v mojom veku.

sara07
18. nov 2025

začni fitnes, plavaren, karate, judo,
v rodinom podniku urobte piknik alebo nejaky bar, šipky , booling ak sa to ujme tak každy si môže napr doviest znameho alebo priatelov
potom su kulturne podujatia, festivalo je viac než dost ..nejak začat musíš a niekoho možno stretneš alebo sa dostaneš do situacie že sa začnete spolu bavit a potom to už nabehne

martinmmartin
18. nov 2025
@sara07

začni fitnes, plavaren, karate, judo,
v rodinom podniku urobte piknik alebo nejaky bar, šipky , booling ak sa to ujme tak každy si môže napr doviest znameho alebo priatelov
potom su kulturne podujatia, festivalo je viac než dost ..nejak začat musíš a niekoho možno stretneš alebo sa dostaneš do situacie že sa začnete spolu bavit a potom to už nabehne

@sara07 Aby na tom fitness karate a jude nemal zastup alfa samcov a nemusel sa zatadit na koniec radu....

sara07
19. nov 2025
@martinmmartin

@sara07 Aby na tom fitness karate a jude nemal zastup alfa samcov a nemusel sa zatadit na koniec radu....

@martinmmartin v každej skupine su skupiny, alfa samec môže byt aj typ krason 😂 takže autor nakoniec vynikne ako shrek