Ako sa najlepšie socializovať a tráviť voľný čas?
Väčšinu svojho dospievania som strávil za počítačom, bez športu, minimum kamarátov alebo akýchkoľvek koníčkov, ktoré by som mohol robiť vonku. Chcem to zmeniť, pretože s pribúdajúcim vekom sa cítim previnilo, keď mrhám časom iba hraním hier. Pracujem v rodinnom podniku, ale niekedy mám aj tak veľa voľného času a neviem, čo s ním robiť a kde stretnúť ľudí v mojom veku.
začni fitnes, plavaren, karate, judo,
v rodinom podniku urobte piknik alebo nejaky bar, šipky , booling ak sa to ujme tak každy si môže napr doviest znameho alebo priatelov
potom su kulturne podujatia, festivalo je viac než dost ..nejak začat musíš a niekoho možno stretneš alebo sa dostaneš do situacie že sa začnete spolu bavit a potom to už nabehne
@sara07 Aby na tom fitness karate a jude nemal zastup alfa samcov a nemusel sa zatadit na koniec radu....
@sara07 Aby na tom fitness karate a jude nemal zastup alfa samcov a nemusel sa zatadit na koniec radu....
@martinmmartin v každej skupine su skupiny, alfa samec môže byt aj typ krason 😂 takže autor nakoniec vynikne ako shrek

začni fitnes, plavaren, karate, judo,
v rodinom podniku urobte piknik alebo nejaky bar, šipky , booling ak sa to ujme tak každy si môže napr doviest znameho alebo priatelov
potom su kulturne podujatia, festivalo je viac než dost ..nejak začat musíš a niekoho možno stretneš alebo sa dostaneš do situacie že sa začnete spolu bavit a potom to už nabehne