icon

Ako sa odpútať po nečakanom rozchode?

2. okt 2025

Som rok od rozchodu, jedno dieta spoločne. Stale sme v miernom kontakte skrz syna, organizacne veci. Rozchod bol pre mna necakany. Cely rok som dufala. Uz konecne som pripustila, ze ma proste nechce. Ale, taka maly kutik vo mne stale dufa. Ved presta, nemohol zahodit vsetko zo dna na den a ist si svojim zivotom. Velmi sa chcem od neho odputat, citovo. Ale proste to nejde. On nema ani sajn, cim si ja prechadzam. Myslim si, ze aj jemu chybam ale je to dost rozumovy typ takze jeho rozhodnutia si vzdy pevne a nemenne. A ja si vravim, aka som hlupa, ze stale dufam a cakam... ani neviem co od vas cakam. Uz som presla kopu navodov, dokonca som postupila aj porozchodovu terapiu...

anonym_f72c33
2. okt 2025

prvy dobry krok je ze si na modrom koniku. tu ta tak zamestnaju nezmyslami ze nebudes mat cas smutit, za dalsie .. urcite ta presvedcia ze si mas najst ineho, Vraj niekde na welnnese ak si dobre pamatam. potom ti poradia ze synovi mas zakazat sponimat jeho meno, tak to tusim radili. za dalsie ze nemas podlahnut smutku lebo ziaden chlap si to nezasluzi. No proste same dobre rady a perfektny prvy krok ze si tu. Drzim prsty.

autor
2. okt 2025
@anonym_f72c33

prvy dobry krok je ze si na modrom koniku. tu ta tak zamestnaju nezmyslami ze nebudes mat cas smutit, za dalsie .. urcite ta presvedcia ze si mas najst ineho, Vraj niekde na welnnese ak si dobre pamatam. potom ti poradia ze synovi mas zakazat sponimat jeho meno, tak to tusim radili. za dalsie ze nemas podlahnut smutku lebo ziaden chlap si to nezasluzi. No proste same dobre rady a perfektny prvy krok ze si tu. Drzim prsty.

@anonym_f72c33 som sa super zasmiala. Prvý spontánny smiech dnešný deň

sticker
anonym_f72c33
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_f72c33 som sa super zasmiala. Prvý spontánny smiech dnešný deň

@anonym_autor

sticker
anonym_978256
2. okt 2025

Ešte ti poradia, že všetci chlapi sú rovnaki alebo, že klin sa klinom vybíja. Ináč najnovšia a najčastejšia téma je tu rozpočet na stravu a ako všetko išlo hore. Ja Ti len napíšem, že držím palce aby Ťa to prešlo. Máš syna, a za mňa sú deti najviac, čo človek môže od života dostať. Rady tipu nové vlasy, kozmetika Ti už asi okolie poradilo.🙂

anonym_f72c33
2. okt 2025

tunajsie rady su ozaj na nezaplatenie a paradne. Akurat ze uroven ich vyuzitia je casto maximalne pri sedeni na latrine a ze niekto poradi, aby sa sedelo pri danej cinnosti nad tou dierou... a nie na dreve . No a stojim si za tym, ze zapodievat sa tu hlupostami, je rozumnejsie ako smutit doma, to mam overene.

domkakvet
2. okt 2025

@anonym_autor preco si myslis, ze aj ty jemu chybas?

autor
2. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor preco si myslis, ze aj ty jemu chybas?

@domkakvet neviem. Pretože si vždy nájde spôsob ako byť so mnou v kontakte

domkakvet
2. okt 2025
@anonym_autor

@domkakvet neviem. Pretože si vždy nájde spôsob ako byť so mnou v kontakte

@anonym_autor to bude asi tym, ze mate spolocne dieta.

vorkola
2. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor to bude asi tym, ze mate spolocne dieta.

@domkakvet Ty sa praveze rob,ze ti na nom nezalezi,Odpovedaj len usecne,ohladom dietata.Nech pociti ze vyzivne na dieta je slabe,a mienis dat na sud o zvysenie vyzivneho, ako bude dieta rast. Potom mozno nakluse,ale ja by som mu praveze robila obstrukcie,,,a nie aby s
s i mu padla do narucia..Toto je nezodpovedny otec

domkakvet
3. okt 2025
@vorkola

@domkakvet Ty sa praveze rob,ze ti na nom nezalezi,Odpovedaj len usecne,ohladom dietata.Nech pociti ze vyzivne na dieta je slabe,a mienis dat na sud o zvysenie vyzivneho, ako bude dieta rast. Potom mozno nakluse,ale ja by som mu praveze robila obstrukcie,,,a nie aby s

@vorkola ten komentar asi nebol mne.

autor
3. okt 2025
@vorkola

@vorkola no, určite mu nehodlam robit obštrukcie, ani nemam potrebu do toho zaťahovať dieťa. Čo som male decko? Z čoho vieš, že máme malé výživné? Áno, stále ho lubim. Ale to, že sa s tym.neviem vysporiadať neznamená, ze sa mu Hádžem okolo.krku.