icon

Ako sa vyrovnať s následkami milostného trojuholníka?

essteresster
2. nov 2025

Ahojte.
Možno si spomeniete, že som sem raz písala príspevok o mojom vzťahu so ženatým mužom. Písala som, že mi klame, že ma vraj chce vo svojom živote, ale nevie sa rozviesť (deti, podnikanie) . A ja som vtedy nevedela, čo robiť. Od vás som si vyslúžila kritiku – a priznávam, mali ste pravdu.

Nebudem tu opisovať klasický milostný trojuholník, akých je tu už veľa.
Prejdem rovno k veci. Bola som veľmi nahnevaná, že to nikam nesmeruje – že sa namiesto vpred posúvame len späť. Jedného večera sme s ním a s kamarátmi pili v bare. Bola som opitá, stále som ho mala rada… a keď som šla domov, chcela som mu zavolať, aby prišiel ku mne. Lenže telefón zdvihla jeho manželka. Povedala, že jej manžel už spí, že je opitý. V tej chvíli ma premohla zlosť a povedala som jej, že má úžasného manžela – takého, ktorý so mnou udržiava intenzívny milenecký vzťah. Potom zložila.

Odvtedy má on doma peklo – a ja, dievčatá, mám výčitky svedomia.
Neviem si odpustiť, že som ublížila žene, ktorá za nič nemohla. Ona o ničom netušila a ja mám pocit, že som ju do toho nemala zaťahovať. Lenže vtedy vo mne zúrila zlosť, alkohol a nešťastná, neopätovaná láska.

Čo mám teraz robiť?
Naozaj som nechcela ublížiť nevinnej žene. (Áno, viem, že som jej ubližovala už tým, že som spávala s jej mužom – ale úprimne, verila som, hoci naivne, že ich manželstvo nefunguje a že raz bude so mnou.)

Strana
z2
anonym_62df37
2. nov 2025

@essteresster
Opita nikam netelefonuj.
Jedine teda na pohotovost, ale tam ta poslu kdesi, kedze si opita.
Takze nikdy nikam.
A odpusti si, co sa stalo, sa neodstane.

gomak
3. nov 2025

@essteresster Dúfam, že Ti to raz život vráti... aj jemu. Zaslúžite si to!

essteresster
autor
3. nov 2025
@gomak

@essteresster Dúfam, že Ti to raz život vráti... aj jemu. Zaslúžite si to!

@gomak čo nám má vrátiť ? Že sme sa do seba zamilovali ? Nikdy by si nemala priať ľuďom nič zle.....lebo sa to vráti tebe.

anonym_2d2ba3
3. nov 2025
enmery
3. nov 2025
@essteresster

@gomak čo nám má vrátiť ? Že sme sa do seba zamilovali ? Nikdy by si nemala priať ľuďom nič zle.....lebo sa to vráti tebe.

@essteresster On sa do Teba NEZAMILOVAL. Preber sa. Akonáhle muž zadrie, som zadaný/ženatý...otáčaš sa mlna opätku a ideš preč. Je to lúúúzer. A dristy tipujem rozvediem sa,nespíme spolu, sú len urážkou ženskej inteligencie,tak sa z toho pouč a nepíš tu dookola sračka o vzájomnej láske.

anonym_2d2ba3
3. nov 2025
@essteresster

@essteresster zrejme to, ze ste jej ublizili. Aj ked ti to neprajem, aby sa nieco zle tebe stalo. Ale dolezite je, ze ked sa zamilujes do zenateho, treba mu povedat , nech sa ti ozve ked bude ROZVEDENY. a bodka.

dovtedy sa mu neozyvat. nemat na svedomi ani len ze si s nim podvadzala psychicky, spiritualne, tym ze s nim sedis napriklad na kave a robis na neho zamilovane oci. Ani len tolko neurobit. Moze to byt tazke, ak nemas zial ziadne ine opory, ale pre lasku k sebe a tuzbu byt dobrym clovekom sa treba o to pokusit a namiesto stretnuti s nim a pisanim s nim, chodit vsade inde kde sa da najst opora, kamarati, nove zaluby, psychologicka, nove steniatko, hocico, len byt od neho daleko.

marca12
3. nov 2025

Ja si myslim,ze kazda podvadzana zena by mala vediet pravdu. Nikto nechce byt klamany a bola.otqzka casu,kedy sa to prevali. Hrat sa teraz na chudiatko a lutovat sa,ze si znicila rodinu? Kurna aspon sa k tomu postav ferovo a uznaj si,ze si znicila rodinu uz vtedy,ked si mu roztiahla nohy a nie sa tu teraz lutovat a hrat na chuderu. Snad si sa poucila dobuducna,ze zadany chlap je tabu a treba to utat hned v zaciatkoch. Neodsudzujem ta,ale postav sa k tomu rovno a neohybaj si pravdu.

marca12
3. nov 2025
@essteresster

@essteresster On sa do teba nezamiloval. Ked sa chlap zamiluje,opusti rodinu,deti a nezaujima ho nic.

pehavcek
3. nov 2025

Snazis sa len ulavit svedomiu, ktore ta teraz hryzie. No len si pekne vychutnavaj co si si navarila.

anonym_b08cbc
3. nov 2025

@essteresster ty si jej ublížila uz dávno

anonym_2d2ba3
3. nov 2025
@essteresster

@essteresster reakcie na:

https://www.youtube.com/watch?v=Irwp197TcIc

@viento369
Naozaj si myslela, že pitie tohto nápoja je roztomilé alebo čo? Aké neslušné. Rozhodne nezničila len manželstvo, ale aj obed.

@louiedd18
Som rada, že Natasha nedopriala Carrie uspokojenie, po ktorom tak zúfalo túžila. Neospravedlňovala sa, aby sa Natasha cítila lepšie, chcela si vyčistiť svedomie. Nechutné

@leahvictoria7447
Do dnešného dňa Žasnem, že si Carrie myslí, že Natasha sa jej ma ospravedlnit. A fakt, že má také ego, neznesie, že ju jeden človek nemá rád. Dievča, ty si jej zloduch, nechaj ju na pokoji!

@angelaholmes8888
Natasha úplne zvládla Carrie na urovni, mne carrie nebolo ľúto, jej ospravedlnenie nebolo skutočné

@calliecateure
Carriein záver na konci videa je stále rovnako sebecký a posadnutý romantikou ako vždy. Nič sa nenaučila.

essteresster
autor
3. nov 2025
@marca12

Ja si myslim,ze kazda podvadzana zena by mala vediet pravdu. Nikto nechce byt klamany a bola.otqzka casu,kedy sa to prevali. Hrat sa teraz na chudiatko a lutovat sa,ze si znicila rodinu? Kurna aspon sa k tomu postav ferovo a uznaj si,ze si znicila rodinu uz vtedy,ked si mu roztiahla nohy a nie sa tu teraz lutovat a hrat na chuderu. Snad si sa poucila dobuducna,ze zadany chlap je tabu a treba to utat hned v zaciatkoch. Neodsudzujem ta,ale postav sa k tomu rovno a neohybaj si pravdu.

@marca12 nehrám sa tu na chuderu. Otvorené som napísala že som sa zamilovala do ženatého
A áno roztiahla som mu nohy lebo som si naozaj myslela že bude so mnou , s rodinou vtedy nebo.. bol so mnou ! Vrátil sa k nej až neskôr. Ale áno ublížila som jej už vtedy. Ale jedno sa mýliš na chuderu sa nehrám. Ja si priznám že som urobila chybu, aj že som bola špina , aj že to nikdy viac neurobím.
Všetky ste tu také dokonalé ako keby ste nemali svoje chyby, na ktorých ste sa poučili . Ako ja na tejto

ankare
3. nov 2025

@essteresster V prvom rade jej ublížil jej manžel, nie Ty.

lolapocarovska
Odpoveď bola odstránená
hopsas
4. nov 2025
@essteresster

@anonym_b86cc4 neviem žiť s vedomím že svojím konaním možno rozbijem rodinu.

@essteresster rodinu si už rozbila načo tie krokodílie slzy. Alebo si si azda myslela že keď budeš spávať so ženatým mužom že to rodinu nerozbije? Lopatou po hlave by som bila také ako si ty.

enmery
4. nov 2025
@hopsas

@essteresster rodinu si už rozbila načo tie krokodílie slzy. Alebo si si azda myslela že keď budeš spávať so ženatým mužom že to rodinu nerozbije? Lopatou po hlave by som bila také ako si ty.

@hopsas Ja by som bila lopatou po hlave jeho, vychcaný manipulátor bez empatie.

anonym_398fd8
4. nov 2025

Raz sa možno vydáš a kľudne sa môže karta otočiť....a ty budeš v roli podvedenej manželky...

anonym_5da551
4. nov 2025

Tak toto zazivam aj ja... Ale ja som ta podvedena manzelka.. Mame dvoch skolkarov, jej hovoril ako nam to nefunguje, ako spolu nespime... A tahali to vyse 3 rokov.. Klamal ju aj mna. Ale ze boli a mozno aj su este do seba zamilovani, aj ked sa rozisli.. No ani tomu neverim... Neskutocne mi bolo zle, nedokazala som ani fungovat, isla som len na nejakeho autopilota. Zostalo mi len prazdno vnutri...

anonym_562481
4. nov 2025

@essteresster ty si dobre mimo, mysli na seba a nie na nejakú cudziu rodinu, pre teba cudzích ľudí, môžu ti byt u riti, jeho chyba, mal ti dať pokoj a nie ťahať to na 2 strany hajzel

enmery
4. nov 2025
@anonym_5da551

Tak toto zazivam aj ja... Ale ja som ta podvedena manzelka.. Mame dvoch skolkarov, jej hovoril ako nam to nefunguje, ako spolu nespime... A tahali to vyse 3 rokov.. Klamal ju aj mna. Ale ze boli a mozno aj su este do seba zamilovani, aj ked sa rozisli.. No ani tomu neverim... Neskutocne mi bolo zle, nedokazala som ani fungovat, isla som len na nejakeho autopilota. Zostalo mi len prazdno vnutri...

@anonym_5da551 Dnes prázdno, o rok sila a radosť, prajem Ti to z celého srdca!

anonym_5da551
5. nov 2025
@enmery

@anonym_5da551 Dnes prázdno, o rok sila a radosť, prajem Ti to z celého srdca!

@enmery dakujem ti

Strana
z2