icon

Ako zvládnuť nový život po rozchode?

14. okt 2025

Som rok po rozchode. Nechal ma partner, pre mna to bol sok, lebo som si myslela, ze sme boli v poriadku a boli sme obaja spokojny. Dlho som sa spamatavala, v podstate cely rok, musela som sa vystahovat z domu (jeho). A az teraz po roku, mozem povedat, ze sa mozem v klude nadychnut. Prestali mi vyrit hlavou myslienky preco. A zacinam si konecne zit svoj zivot. CHcem sa spytat, kto si presiel niecim podobnym co ma teraz caka? Mam pocit - ze roziahnut kridla a letiet. Sa citim taka slobodna zrazu. Po tom rocnom trapeni....Tiez niekto zazival nieco podobne? Ze mu to trvalo tak dlho? Mame spolu dieta, takze komunikacia prebieha.

Nechcem teraz riesit minulost, ani vzath - otec-syn. Asi po dlhom case, chcem riesit seba. Ako na to? Nikdy som to takto nemala, zazivam to prvy krat.

lsimo
14. okt 2025

Na to musíš asi sama prísť, čo potrebuješ a čo ti bude najlepšie. Ja len držím palce a teším sa s tebou, že si voľná 🙂

anonym_d82011
14. okt 2025

ja som sa oklepávala ďaleko dlhšie ako ty. tiež som odišla a tiež s dieťaťom. u nás nefungovala ani komunikácia ohľadom dieťaťa.
čo teba teraz čaká nevie nik. ja som bola roky sama a až potom niekedy som si založila novú rodinu a postupne aj nový domov.
s ex sme sa viacej nevideli.
a pozor na ženatých spasiteľov - lebo však oni v prvom rade myslia na tvoj sex. život. týchto chmuľov budeš stretávať strááášne dlho.

autor
14. okt 2025
@anonym_d82011

ja som sa oklepávala ďaleko dlhšie ako ty. tiež som odišla a tiež s dieťaťom. u nás nefungovala ani komunikácia ohľadom dieťaťa.
čo teba teraz čaká nevie nik. ja som bola roky sama a až potom niekedy som si založila novú rodinu a postupne aj nový domov.
s ex sme sa viacej nevideli.
a pozor na ženatých spasiteľov - lebo však oni v prvom rade myslia na tvoj sex. život. týchto chmuľov budeš stretávať strááášne dlho.

@anonym_d82011 ja som to vobec nemyslela v kontexte noveho chlapa. Nemam zaujem momentalne o ziaden vztah. Neviem si to vobec prestavit. Skor, co caka mna osobne...

anonym_d82011
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d82011 ja som to vobec nemyslela v kontexte noveho chlapa. Nemam zaujem momentalne o ziaden vztah. Neviem si to vobec prestavit. Skor, co caka mna osobne...

@anonym_autor dávaš moc abstraktnú otázku čo čaká teba. to hádam jedine veštica

anonym_7ae8b6
14. okt 2025

Ty musíš vedieť, že čo ale tak más dieťa,tak zrejme je priorita a potom čo si nemohla robiť za neslobodna😁
I keď ja robím to isté ci som niesom slobodná
Samozrejme okrem randenia s hocikym
Za neslobodna je to randenie len s jedným
Neviem no

anonym_4f3a66
14. okt 2025

u mna je to podobne, a dostavam kridla... Na zoznamkach denne cvendzia dsiatky ponuk.. uzivam si obdiv. Je to parada. Niekolko stretnuti za mnou, Nejaka ta penetracia, ale zatial bez citu a nejakych extra emocii.

anonym_7ae8b6
14. okt 2025
@anonym_4f3a66

u mna je to podobne, a dostavam kridla... Na zoznamkach denne cvendzia dsiatky ponuk.. uzivam si obdiv. Je to parada. Niekolko stretnuti za mnou, Nejaka ta penetracia, ale zatial bez citu a nejakych extra emocii.

@anonym_4f3a66 penetrácia bez citu a emócií, to sú tie krídla 😃

samo789
14. okt 2025
@anonym_7ae8b6

@anonym_4f3a66 penetrácia bez citu a emócií, to sú tie krídla 😃

@anonym_7ae8b6 ... CHa a co je na tom zle? ked to tak citi..

autor
14. okt 2025
@anonym_4f3a66

@anonym_4f3a66 To je sranda toto...🤣 no, mna vobec tieto zaznamky nelakaju...ale, brala by som dajaku inu zensku kamaratku na dovolenku a tak...s podobne starym dietatom...