Ako zvládnuť nový život po rozchode?
Som rok po rozchode. Nechal ma partner, pre mna to bol sok, lebo som si myslela, ze sme boli v poriadku a boli sme obaja spokojny. Dlho som sa spamatavala, v podstate cely rok, musela som sa vystahovat z domu (jeho). A az teraz po roku, mozem povedat, ze sa mozem v klude nadychnut. Prestali mi vyrit hlavou myslienky preco. A zacinam si konecne zit svoj zivot. CHcem sa spytat, kto si presiel niecim podobnym co ma teraz caka? Mam pocit - ze roziahnut kridla a letiet. Sa citim taka slobodna zrazu. Po tom rocnom trapeni....Tiez niekto zazival nieco podobne? Ze mu to trvalo tak dlho? Mame spolu dieta, takze komunikacia prebieha.
Nechcem teraz riesit minulost, ani vzath - otec-syn. Asi po dlhom case, chcem riesit seba. Ako na to? Nikdy som to takto nemala, zazivam to prvy krat.
ja som sa oklepávala ďaleko dlhšie ako ty. tiež som odišla a tiež s dieťaťom. u nás nefungovala ani komunikácia ohľadom dieťaťa.
čo teba teraz čaká nevie nik. ja som bola roky sama a až potom niekedy som si založila novú rodinu a postupne aj nový domov.
s ex sme sa viacej nevideli.
a pozor na ženatých spasiteľov - lebo však oni v prvom rade myslia na tvoj sex. život. týchto chmuľov budeš stretávať strááášne dlho.
ja som sa oklepávala ďaleko dlhšie ako ty. tiež som odišla a tiež s dieťaťom. u nás nefungovala ani komunikácia ohľadom dieťaťa.
čo teba teraz čaká nevie nik. ja som bola roky sama a až potom niekedy som si založila novú rodinu a postupne aj nový domov.
s ex sme sa viacej nevideli.
a pozor na ženatých spasiteľov - lebo však oni v prvom rade myslia na tvoj sex. život. týchto chmuľov budeš stretávať strááášne dlho.
@anonym_d82011 ja som to vobec nemyslela v kontexte noveho chlapa. Nemam zaujem momentalne o ziaden vztah. Neviem si to vobec prestavit. Skor, co caka mna osobne...
@anonym_d82011 ja som to vobec nemyslela v kontexte noveho chlapa. Nemam zaujem momentalne o ziaden vztah. Neviem si to vobec prestavit. Skor, co caka mna osobne...
@anonym_autor dávaš moc abstraktnú otázku čo čaká teba. to hádam jedine veštica
Ty musíš vedieť, že čo ale tak más dieťa,tak zrejme je priorita a potom čo si nemohla robiť za neslobodna😁
I keď ja robím to isté ci som niesom slobodná
Samozrejme okrem randenia s hocikym
Za neslobodna je to randenie len s jedným
Neviem no
u mna je to podobne, a dostavam kridla... Na zoznamkach denne cvendzia dsiatky ponuk.. uzivam si obdiv. Je to parada. Niekolko stretnuti za mnou, Nejaka ta penetracia, ale zatial bez citu a nejakych extra emocii.
u mna je to podobne, a dostavam kridla... Na zoznamkach denne cvendzia dsiatky ponuk.. uzivam si obdiv. Je to parada. Niekolko stretnuti za mnou, Nejaka ta penetracia, ale zatial bez citu a nejakych extra emocii.
@anonym_4f3a66 penetrácia bez citu a emócií, to sú tie krídla 😃
@anonym_4f3a66 penetrácia bez citu a emócií, to sú tie krídla 😃
@anonym_7ae8b6 ... CHa a co je na tom zle? ked to tak citi..
@anonym_4f3a66 To je sranda toto...🤣 no, mna vobec tieto zaznamky nelakaju...ale, brala by som dajaku inu zensku kamaratku na dovolenku a tak...s podobne starym dietatom...

Na to musíš asi sama prísť, čo potrebuješ a čo ti bude najlepšie. Ja len držím palce a teším sa s tebou, že si voľná 🙂