icon

Bolesť po trhaní zubov a postaranie sa o dieťa

kikusikkk
Včera o 17:03

Ahojte, caka ma trhanie zubov, nutne su 4 stolicky , neviem ci sa to bude robit naraz alebo postupne , o to mi vsak nejde teraz. Chcem sa spytat na bolest PO zakroku, aby som si nasledujuce dni vedela nastavit program. Je to bolest s ktorou sa da fungovat ? Zobrat dieta na ihrisko, ist do obchodu, nieco doma poupratovat? Alebo budem 3 dni v mukach? Budem sa vobec postarat o dieta? :D dakujem

minenkaa
Včera o 17:58

U kazdeho inak ,ale klasicky zivot určite zvládneš ,ak nepôjdu naraz všetky ,ja osobne po trhani zubu nepotrebujem nič proti bolesti

dixitka
Včera o 18:22

@kikusikkk minulý rok mi trhali sedmičku, síce ma to riadne zabolelo počas trhania, ale potom to už nebolelo prakticky vôbec. Úplná pohoda. Iba ak by sa ti spravil zápal alebo suché lôžko, vtedy to môže dosť bolieť.

babushkaem
Včera o 18:49

ja som si dala neskor jeden brufen, inak nic, bolo to ok

ivka21
Včera o 19:01

@kikusikkk mne trhali naraz 2 a teda prvy den som bola trosku mimo asi z injekcie Potom uz pohoda, sice som opuchla, ale dali mi atb.

anonym_62d380
Dnes o 12:40

@kikusikkk ak su to osmičky tak nezvykne sa to robit naraz. Nasjkôr jedna strana horné dolné potom druha strana. Ak požiadas mozes aj po jednom ale najlepsie je 2 a potom dve aby si si prestriedala strany, na ktorých mozes jest.
Co sa týka bolesti je to individuálne, záleží ci ich mas dostatočne vyrastene, ci su bez kazu atd to ovplyvní množstvo zásahov a bolest po zákroku. Horné 8 bývajú bez komplikácií pretože maju maly koreň, dolné bývajú komplikovane aj sa dlhsie hojí kosť keďže sánka je pevná. Ja som mala nechirurgicke bez šitia a pred zubárom som si dala liek od bolesti potom po pár h ked to odtrplo a dalsi den uz nebolo treba. Ale mna vsetko viac boli. Na den zákroku som preistotu poprosila muža aby bol s detmi.