Chýba mi blízka osoba
Ahojte, mal som blízku osobu či už najlepšieho kamaráta alebo kamarátku ale obaja sa presťahovali inde a majú už rodinu a ten kontakt nejako utichol, nie úplne ale už to nie je ako bolo. Z ďalších ľudí ktorých poznám momentálne nie je nikto taký, komu by som dôveroval, ským by som sa mohol rozprávať o čomkoľvek alebo objať pre povzbudenie a trochu mi to chyba v zivote.
Neviem ako ste na tom, či máte taku osobu v živote ? Sa zamýšľam či je niekde chyba alebo je to bežné, že nie každý má niekoho takého
Nemám nikoho blízkeho, ale veľa známych
@ghost2323 nie, nemám takú kamarátku, ale mám muža, ktorému sa môžem so všetkým zdôveriť
@ghost2323 Nejaky ten usek bol, ze som nemala nikoho tak straasne blizkeho, to asi hej, ale ja si vzdy najdem niekoho, ci kamaratku ci kamarata, ktorym doverujem a mozeme sa navzajom vykecat. Ano, niekedy ti ludia vypadnu zo zivota, ale to tak prosto je.
Nie nemám nikoho blízkeho. Moja najlepšia kamoška sa presťahovala do UK a náš kontakt sa prerušil. Môj najbližší človek / kamarát) pred mesiacom zomrel.
Ďakujem za názory/príspevky, nie som sám tak na tom. Samozrejme som to myslel, keď niekto nemá partnera ako ja nemám partnerku, keďže vtedy sa viete po väčšine spoľahnúť na tú druhú osobu.
@ghost2323 Väčšinu života som nikoho takého nemala, teraz rok a pol som mala takú kamošku, rozumeli sme si, hoci sme väčšinou boli spolu cez videohovory lebo dialka, osobné stretnutia len občas. Ale nejako sa začala menej ozývať a už sme mesiac spolu nehovorili, teda ide to do stratena. Ja som predtým iniciovala 2 videohovory aj stretnutie čo nebolo, takže ja sa už viac snažiť nebudem.
@ghost2323 čím viac ľudí poznám, tým mám radšej svojho psa ( v mojom prípade papagája ) 🤣
@ghost2323 mala som dôvernú dlhoročnú kamošku. Sklamala moju dôveru minulé leto. Už to tak necítim a nezdoverujem sa. Pokecáme, ale nehovorím jej už zďaleká všetko... Stále mám v sebe to sklamanie..
@ghost2323 mala som dôvernú dlhoročnú kamošku. Sklamala moju dôveru minulé leto. Už to tak necítim a nezdoverujem sa. Pokecáme, ale nehovorím jej už zďaleká všetko... Stále mám v sebe to sklamanie..
@anonym_544a03 najhoršie je, keď ťa tá osoba sklame a ona to ani tak nevníma
@ghost2323 Väčšinu života som nikoho takého nemala, teraz rok a pol som mala takú kamošku, rozumeli sme si, hoci sme väčšinou boli spolu cez videohovory lebo dialka, osobné stretnutia len občas. Ale nejako sa začala menej ozývať a už sme mesiac spolu nehovorili, teda ide to do stratena. Ja som predtým iniciovala 2 videohovory aj stretnutie čo nebolo, takže ja sa už viac snažiť nebudem.
@marsmykkok toto je bežný prípad, kedy tá osoba ti reaguje a zdá sa byť ako kamarátka ale keď sa ma ona ozvať ale sa máš na ňu spoľahnúť tak už je to preč.
Ahoj, aj ja sa nad tym zamyslam. A chyba je zrejme vo mne. Po prestahovani do vzdialenejsich miest svojich kamosiek som si nedokazala uz nikoho najst aj ked je to vela rokov. Ani medzi susedkami, zial. Tento rok som prisla o 3 kamosky. Ta jedna nase baby boli naj ale kvoli 1 hadke sa jej mama so mnou uz prestala tak bavit. Je to len o ahoj a cau. Dalsia z nevysvetlitelnycy dovodov a dalsi co ma mrzi najviac ta sa zacala bavit so svojou “starsou kamoskou” a mna vynechali. Zo zaciatku sme chodili spolu ale potom sa oni dve na mna vykaslali. Myslela som si ze toto robia len deti ale omyl. Velmi ma to boli a trapi. Nikto ma nezavola do kina, ci nakup, ci kavu, nikto mi tu nezazvoni len tak z blbosti napr. pod von. Je mi to luto. Asi nie som pre ludi dost dobra, dost zaujimava, dost vtipna..ale neurobim s tym nic.
Ahoj, aj ja sa nad tym zamyslam. A chyba je zrejme vo mne. Po prestahovani do vzdialenejsich miest svojich kamosiek som si nedokazala uz nikoho najst aj ked je to vela rokov. Ani medzi susedkami, zial. Tento rok som prisla o 3 kamosky. Ta jedna nase baby boli naj ale kvoli 1 hadke sa jej mama so mnou uz prestala tak bavit. Je to len o ahoj a cau. Dalsia z nevysvetlitelnycy dovodov a dalsi co ma mrzi najviac ta sa zacala bavit so svojou “starsou kamoskou” a mna vynechali. Zo zaciatku sme chodili spolu ale potom sa oni dve na mna vykaslali. Myslela som si ze toto robia len deti ale omyl. Velmi ma to boli a trapi. Nikto ma nezavola do kina, ci nakup, ci kavu, nikto mi tu nezazvoni len tak z blbosti napr. pod von. Je mi to luto. Asi nie som pre ludi dost dobra, dost zaujimava, dost vtipna..ale neurobim s tym nic.
@anonym_c9d0d1 tak nejako viem ako sa cititš. Keď sa niekto vytratí z tvojho života a ani nevieš ako a potom sa cítiš trochu osamelo v duši
@anonym_c9d0d1 tak nejako viem ako sa cititš. Keď sa niekto vytratí z tvojho života a ani nevieš ako a potom sa cítiš trochu osamelo v duši
@ghost2323 ano mne je velmi tazko, teraz si aj prechadzam tazkym velmi tazkym obdobim alr nikojo niet na rozhovor..takto smutno mi este nebolo. Neviem ci sa s tym naucim zit
@marsmykkok toto je bežný prípad, kedy tá osoba ti reaguje a zdá sa byť ako kamarátka ale keď sa ma ona ozvať ale sa máš na ňu spoľahnúť tak už je to preč.
@ghost2323 Tak zo začiatku bola aktívnejšia ona, potom to bolo tak pol na pol, ale teraz sa to zvrhlo nejako a neozve sa sama, proste asi si našla inú kamošku/kamošky a ja som už nezaujímavá. Akurát ma to štve z toho hľadiska že proste neviem či je chyba vo mne a v niečom som pochybila alebo proste len si našla iné kamošky. Ale skôr myslím že tá druhá možnosť. Ja som taká že dlho trvá kým ľudom dôverujem, preto aj tá aktivita na začiatku bola hlavne od nej, ale časom som si k nej dôveru vytvorila a mala ju vo svojom živote ako niekoho dôležitého a nastálo a zrazu tam nie je. To len naštrbí ešte viac dôveru v ľudí. Potom sa nečudujem že ľudia čím dalej tým viac majú vzťah len so zvieratami, lebo s ľudmi je to to bieda fakt, ak ťa potrebujú využijú ťa a potom sa na teba vykašlú, proste žiadna väzba na teba a ja toto nechápem. Asi nie som z tejto doby ak mi to nerobí dobre a neviem tak fungovať.
@ghost2323 ak ti mozem poradit, nezdoveruj sa s osobnymi problemami ziadnemu kamaratovi/kamaratke, aby si v pripade skoncenia priatelstva nelutoval. Mne sa to stalo, kamoska ma podrazila po 20tich rokoch. A to sme obe seniorky.
@ghost2323 ano mne je velmi tazko, teraz si aj prechadzam tazkym velmi tazkym obdobim alr nikojo niet na rozhovor..takto smutno mi este nebolo. Neviem ci sa s tym naucim zit
@anonym_c9d0d1 ak chceš, napíš mi, niekedy dobre padne sa trochu porozprávat s niekým, kto to pozná
@ghost2323 Tak zo začiatku bola aktívnejšia ona, potom to bolo tak pol na pol, ale teraz sa to zvrhlo nejako a neozve sa sama, proste asi si našla inú kamošku/kamošky a ja som už nezaujímavá. Akurát ma to štve z toho hľadiska že proste neviem či je chyba vo mne a v niečom som pochybila alebo proste len si našla iné kamošky. Ale skôr myslím že tá druhá možnosť. Ja som taká že dlho trvá kým ľudom dôverujem, preto aj tá aktivita na začiatku bola hlavne od nej, ale časom som si k nej dôveru vytvorila a mala ju vo svojom živote ako niekoho dôležitého a nastálo a zrazu tam nie je. To len naštrbí ešte viac dôveru v ľudí. Potom sa nečudujem že ľudia čím dalej tým viac majú vzťah len so zvieratami, lebo s ľudmi je to to bieda fakt, ak ťa potrebujú využijú ťa a potom sa na teba vykašlú, proste žiadna väzba na teba a ja toto nechápem. Asi nie som z tejto doby ak mi to nerobí dobre a neviem tak fungovať.
@marsmykkok podľa mňa chyba nie je na tvojej strane, určite si rovnaká ako si aj volá, chyba bude na druhej strane a s tým nenarobíš asi nič
Ja mám tri dobré kamarátky, ale napriek tomu, že sú to blízke osoby, nevravím im všetko. A ani svojmu mužovi. Sú proste veci, ktoré si nechávam pre seba. A tie najhlbšie tajomstvá si vezmem do hrobu.
@anonym_544a03 najhoršie je, keď ťa tá osoba sklame a ona to ani tak nevníma
@ghost2323 presne tak.
@ghost2323 asi v dnešnej dobe je to bežné.Mam okolo seba milión ľudí ale ani jednému nedoverujem ani sa nezverujem s ničím.Je to hrozna doba.Verim len svojmu psovi.To je ten jediný priateľ ktorého mám a viem že ma nikdy nesklame.
@tokio22 čo sa týka dôvery tak nemusí ísť o nejaké "citlivé" veci ale myslel som osobu ktorú vies o niečo požiadať, vie ťa povzbudiť ak ťa nieco trápi, poradiť
@ghost2323 Srdce má boli, keď to čítam, rovnako je na tom môj vnuk. Žije už roky v zahraničí, priatelia s ktorými sa zoznámil po príchode sa medzičasom pozmenili, majú deti, stretávajú sa, lenže vnuk už medzi nich nezapadá, už majú rozdielne zážitky a témy. Nemá priateľku, skúšal zoznamky, speed date, vždy tak dve stretnutia a koniec. Žije v severskej krajine, tam ľudia majú inú mentalitu, a možno je handicapom jeho pôvod v postkomunistickej krajine.
Trápim sa pre neho a neviem čo poradiť, ako mu pomôcť.
@ghost2323 všetko čo mam na srdci poviem doma mužovi, on má vždy vypočuje aj poradí aj postiska, povzbudí či teší sa so mnou. No mám jednu kamošku, ta býva v inom meste, ale takmer každé 2 dní si zavoláme, ktorú čo trápi, čo má nové..... Často chodieva k nám na dedinu s manželom vypnúť z centra mesta. Jej dcéra u nás trávila prázdniny už ako skolkarka. Ťažko je nájsť niekoho to ti verím, musíš skúšať v práci, u susedov....
@ghost2323 nemám a odkiaľ si?
@ghost2323 nemám a odkiaľ si?
@personality Nachádzam sa v Košiciach

@ghost2323 mala som kamarátku ktorej som neskutočne verila , zneužila moju dôveru keď som si už nenechala skákať po hlave a neskakala som ako pískala ...aktuálne mám jednu kamošku ale má málo času takže sa dá povedať že nikto nieje
Nájsť osobu ktorej bez výhrad veríte pochopí vás je takmer nemožné