icon

Chýbajú mi rodičia

Dnes o 10:09

Ahojte, je to dva roky, čo mi zomreli rodičia, postupne, krátko po sebe. Veľmi mi chýbajú. Každý deň. Mala som iba ich. Posledných 8 rokov som sa o nich starala najlepšie ako som vedela. Môj život boli oni Odchodom rodičov som prišla o dvoch súrodencov, ktorých spojila nenávisť ku mne. Nepoznajú ma, nie sme v žiadnom kontakte.

Súrodencov si nevyberieme. S tým som stotožnená, už pred smrťou rodičov ma to oni pripravovali, aké to bude... ale s odchodom rodičov som sa nezmierila. Príde to ešte?

anonym_95f390
Dnes o 10:16

@anonym_autor Nie, nikdy sa s tým človek nezmieri.

gribka1
Dnes o 10:23

Prečo by si sa mala s týmto zmieriť? Skôr pochopiť, že tak to je a iné to už nebude. Sústreď sa na seba a ži teraz svoj život, buduj ho krok po kroku.

anonym_95f390
Dnes o 10:24
@gribka1

Prečo by si sa mala s týmto zmieriť? Skôr pochopiť, že tak to je a iné to už nebude. Sústreď sa na seba a ži teraz svoj život, buduj ho krok po kroku.

@gribka1 Koľko po smrti rodičov sa ti to podarilo?

gribka1
Dnes o 10:30
@anonym_95f390

@gribka1 Koľko po smrti rodičov sa ti to podarilo?

@anonym_95f390 Vravím, že zmieriť sa s tým nedá a zbytočne budeš na to čakať. Budú chýbať vždy, ak ste mali dobré vzťahy. No to ti však nesmie brániť, žiť svoj život. Môj príbeh je iný, ale tiež nie jednoduchý.

anonym_95f390
Dnes o 10:31
@gribka1

@anonym_95f390 Vravím, že zmieriť sa s tým nedá a zbytočne budeš na to čakať. Budú chýbať vždy, ak ste mali dobré vzťahy. No to ti však nesmie brániť, žiť svoj život. Môj príbeh je iný, ale tiež nie jednoduchý.

@gribka1 Takže nevieš odpovedať.

anonym_47df60
Autor odpoveď zmazal
hytal
Dnes o 10:38

Moja mamina tu neni už 16 rokov a ocino 9 rokov. Mám pocit, že mi chýbajú viac a viac.☹

gribka1
Dnes o 10:39
@anonym_95f390

@gribka1 Takže nevieš odpovedať.

@anonym_95f390 Nie, časový údaj neexistuje, nikto ti na to neodpovie, nemusíš sa s tým zmieriť nikdy. Je tam veľa faktorov, ktoré majú vplyv, ako to zvládneš ty osobne.

atika11
Dnes o 16:53

V marci bude rok,čo mi zomrel tatinko.Maminu mám chorú,😥strašne ma to bolí stále.Nezmierila som sa s tým plus stále pociťujem strach o maminku.Chápem vás a prajem veľa síl aj keď radu vám neviem dať...vlastne ani sebe.😥

mimusa_25
Dnes o 17:35

Ahoj, kľudne mi napíš správu ak chceš tiež som prišla o maminku 10 rokov dozadu a so súrodencami sme prestali komunikovať, respektíve vymazali ma zo svojho života.