Chýbajú mi rodičia
Ahojte, je to dva roky, čo mi zomreli rodičia, postupne, krátko po sebe. Veľmi mi chýbajú. Každý deň. Mala som iba ich. Posledných 8 rokov som sa o nich starala najlepšie ako som vedela. Môj život boli oni Odchodom rodičov som prišla o dvoch súrodencov, ktorých spojila nenávisť ku mne. Nepoznajú ma, nie sme v žiadnom kontakte.
Súrodencov si nevyberieme. S tým som stotožnená, už pred smrťou rodičov ma to oni pripravovali, aké to bude... ale s odchodom rodičov som sa nezmierila. Príde to ešte?
Prečo by si sa mala s týmto zmieriť? Skôr pochopiť, že tak to je a iné to už nebude. Sústreď sa na seba a ži teraz svoj život, buduj ho krok po kroku.
Prečo by si sa mala s týmto zmieriť? Skôr pochopiť, že tak to je a iné to už nebude. Sústreď sa na seba a ži teraz svoj život, buduj ho krok po kroku.
@gribka1 Koľko po smrti rodičov sa ti to podarilo?
@anonym_95f390 Vravím, že zmieriť sa s tým nedá a zbytočne budeš na to čakať. Budú chýbať vždy, ak ste mali dobré vzťahy. No to ti však nesmie brániť, žiť svoj život. Môj príbeh je iný, ale tiež nie jednoduchý.
@gribka1 Takže nevieš odpovedať.
Moja mamina tu neni už 16 rokov a ocino 9 rokov. Mám pocit, že mi chýbajú viac a viac.☹
V marci bude rok,čo mi zomrel tatinko.Maminu mám chorú,😥strašne ma to bolí stále.Nezmierila som sa s tým plus stále pociťujem strach o maminku.Chápem vás a prajem veľa síl aj keď radu vám neviem dať...vlastne ani sebe.😥
Ahoj, kľudne mi napíš správu ak chceš tiež som prišla o maminku 10 rokov dozadu a so súrodencami sme prestali komunikovať, respektíve vymazali ma zo svojho života.

@anonym_autor Nie, nikdy sa s tým človek nezmieri.