icon

Cítim sa ako keby zo mňa vysali život

unbeholfen
3. dec 2025

Jaaaj ľudia odišiel zo mňa život, slabý som
Jaaaaaj ludia slabý som ako keby zo mňa vysali život, nevládzem ani stáť skoro. Ha či mi je? Zničený som.

Strana
z2
ivka225
3. dec 2025

možno chrípka

anonym_1fc425
3. dec 2025

psychika

tenerifka
3. dec 2025

Je nam to uplne jedno...

anonym_eebc35
3. dec 2025

Privalilo ťa to železo? Dnes si nabehal asi veľa km. Aký si mal pitný režim?

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@ivka225

možno chrípka

@ivka225 aj ja mám take podozrenie že niečo na mňa lezie. Úplne zo mňa odišiel život.

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@anonym_eebc35

Privalilo ťa to železo? Dnes si nabehal asi veľa km. Aký si mal pitný režim?

@anonym_eebc35 nič sa nestalo, proste zničoho nič sa tak dnes cítim. Nezvykol som sa tak cíťávať.

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@tenerifka

Je nam to uplne jedno...

@tenerifka presne o tom je demokracia. Môžeš hovoriť čo chceš ale nikoho to nezaujíma. Tak kam sme sa pohli po nežnej?

ivka225
3. dec 2025
@unbeholfen

@tenerifka presne o tom je demokracia. Môžeš hovoriť čo chceš ale nikoho to nezaujíma. Tak kam sme sa pohli po nežnej?

@unbeholfen V roku 1987 by stačilo, keby si sa posťažoval a okamžite by sa zbehlo aspoň 50 ľudí, ktorí by sa bili o to, kto ti skôr pomôže ... že?

bielasovicka
3. dec 2025
@unbeholfen

@ivka225 aj ja mám take podozrenie že niečo na mňa lezie. Úplne zo mňa odišiel život.

@unbeholfen asi si prechladol, musíš vyležať, čajík, paralen a kľud.

anonym_5f30e8
3. dec 2025

@unbeholfen pms...

chrobak7
3. dec 2025
@ivka225

@unbeholfen V roku 1987 by stačilo, keby si sa posťažoval a okamžite by sa zbehlo aspoň 50 ľudí, ktorí by sa bili o to, kto ti skôr pomôže ... že?

Už z názvu témy som vedel, že to bude tento exot.

@ivka225 Musel by sa posťažovať na zlé fungovanie komunistickej strany a hneď by sa o neho zaujímali najmenej traja tajní...

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@ivka225

@ivka225 nie, za socíku si nesmela mať názor, teraz ho mať môžeš, ale nikoho nezaujíma…

anonym_88e81b
3. dec 2025

Mne ked je podobne blbo, ze nevladzem ani poriadne stat na nohach mobil je to posledne co pouzivam ale snazim sa odpocinut a poriadne vyspat. Pokial to bude trvat dlhsie alebo keby sa to zhorsovalo bolo by vhodne navstivit vseobecneho lekara, ktory sa bude snazit zistit pricinu tvojho zdravotneho stavu. Moze ist o prechladnutie, chripku, nedostatok zeleza, syndrom vyhorenia, depresiu.... moznosti je vela.

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@bielasovicka

@unbeholfen asi si prechladol, musíš vyležať, čajík, paralen a kľud.

@bielasovicka ale zažila si už také? Nekýcham, nekašlem, nesoplím, len jak keby mi vysali dušu. Úplne som slabý. Názov témy neni žiadny žart, doslovne sa tak cítim.

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@anonym_5f30e8

@unbeholfen pms...

@anonym_5f30e8 ale ja som mužského pohlavia, my také nemáme…

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@chrobak7

@ivka225 Musel by sa posťažovať na zlé fungovanie komunistickej strany a hneď by sa o neho zaujímali najmenej traja tajní...

@chrobak7 však presne to hovorím že vtedy si nemohol mať názor, teraz ho mať môžeš ale nikoho to nezaujíma.

Neviem čo mi je. Cítim sa presne tak aký je názov témy.

bielasovicka
3. dec 2025
@unbeholfen

@bielasovicka ale zažila si už také? Nekýcham, nekašlem, nesoplím, len jak keby mi vysali dušu. Úplne som slabý. Názov témy neni žiadny žart, doslovne sa tak cítim.

@unbeholfen možno si vyhorel, veľa pracuješ. Potrebuješ oddych a vitamíny.

unbeholfen
autor
3. dec 2025
@bielasovicka

@unbeholfen možno si vyhorel, veľa pracuješ. Potrebuješ oddych a vitamíny.

@bielasovicka netuším, prišlo to zničoho nič, bez varovania. Nechcem sa takto cítiť.

unbeholfen
autor
3. dec 2025

a berte to aj tak že toto je sekcia “potrebujem sa vyrozprávať” takže nič od tejto diskusie nečakám len som sa potreboval vyrozorávať že sa takto cítim. Ženám to vraj pomáha. Len ja niesom žena.

A možno náhodou aj prídeme na to čo mi je. ChatGPT tiež len tipuje, ale vy čo máte deti, poznáte choroby a tak.

unbeholfen
autor
3. dec 2025

Čo na to AI

Teplota tesne pod 38 °C znamená, že tvoje telo pravdepodobne bojuje s nejakou infekciou, aj keď zatiaľ nemáš kašeľ, sopel ani bolesť hrdla. Únava a silná slabosť bývajú veľmi často prvé príznaky, teplota naskočí ako ďalší.

Najčastejšie ide o:
– začínajúcu virózu (chrípkový vírus, respiračný vírus, žalúdočný vírus)
– zápal v tele, ktorý ešte nedal ďalšie príznaky

Čo robiť teraz:
1. Daj si paralen (500 mg) alebo ibuprofen (200–400 mg), ak ho môžeš.
2. Oddychuj, ľahni si.
3. Pite viac – voda alebo čaj.

anonym_2e4b4d
Včera o 06:10
@chrobak7

@chrobak7 tento názov témy je ťažký oriešok pre AI
Uvidíme, či to zmení...

unbeholfen
autor
Včera o 07:05

A ešte ťažššie je prísť na to čo mi je… Prišlo to náhle, bez príznakov.

magdalienka11
Včera o 08:23
@unbeholfen

@unbeholfen skús to dnes vylezat, ak sa tí da. Daj si ovocie, veľa tekutín. Ak máš aj zinok a D.

magdalienka11
Včera o 08:29
@unbeholfen

@unbeholfen čítam, že príznaky choroby nemáš - teplotu, kašeľ. Možno más depresiu, ak sa dlhodobo pre niečo trápis a rozmýšľaš, tak to môže byť.

unbeholfen
autor
Včera o 10:01
@magdalienka11

@unbeholfen čítam, že príznaky choroby nemáš - teplotu, kašeľ. Možno más depresiu, ak sa dlhodobo pre niečo trápis a rozmýšľaš, tak to môže byť.

@magdalienka11 ale neverím že by psychický stav tak oslabil telo. Môže to byť nejaký skrytý vírus ako niektorí že mali Covid a ani o tom nevedeli. Možno to napadlo svalstvo, imunitu atď. Nemusí to byť vždy len chrípka aj keď počasie presné také.

sevrin
Včera o 10:57
@unbeholfen

@unbeholfen a nebude to mať niečo s tým, že keď sme ťa dlhé roky varovali, že tvoj extrémne nezdravý životný štýl ťa privedie do hrobu a ty si sa na tom len zabával, že ti TERAZ nič nie je? Dokonca si si nič nerobil ani z toho, keď si dostal varovanie, že raz to praskne a potom bude neskoro. Ani infarkt nefunguje tak, že len celé roky cítiš, že sa blíži, ten príde hneď. Keď ti lekár povedal, že máš cukrovku, tak si mal bobky dva dni. Potom ti prišli zrazu nejaké peniaze a pri dvojlitrovej kole bol svet zas jak gombička.
Ale to nič, možno máš fakt len nejakú virózu, to prejde, keď prídu peniaze a paranormálne javy ťa opäť zavejú do Kauflandu 😅

unbeholfen
autor
Včera o 13:07

Podľa AI:

ak sa objaví niektorý z týchto príznakov:
• Silná slabosť, únava, alebo zmätenosť
• Nevoľnosť alebo zvracanie
• Hlboké, rýchle dýchanie
• Bolesti brucha
• Dehydratácia (suché pery, málo moču, tmavá moč)
• Rozmazané videnie alebo pocit závrate

Toto môže znamenať diabetickú ketoacidózu.

unbeholfen
autor
Včera o 13:09

Ale toto sa mi moc nedarí:

Pite veľa vody (nie sladkých nápojov) – pomáha znižovať cukor a predchádza dehydratácii.
Vyhnite sa cukru a rýchlym sacharidom.

Môže to byť následok? Ja mám cukor 12.

sevrin
Včera o 14:05

No tak to vyzerá, však ti ju diagnostikovali kedy, koľko je tomu rokov? 4-5? Ja neviem. Ale viem, že si sral na to.
12 je dosť veľa, nepichajú ti inzulín?

zuzanaam
Včera o 18:55
@unbeholfen

Ale toto sa mi moc nedarí:

Pite veľa vody (nie sladkých nápojov) – pomáha znižovať cukor a predchádza dehydratácii.
Vyhnite sa cukru a rýchlym sacharidom.

Môže to byť následok? Ja mám cukor 12.

@unbeholfen fúha, 12 je veľa. To neberieš žiadne lieky, nechodíš diabetológovi? Neliečená cukrovka môže mať veľmi vážne následky. Potrebuješ okamžite začať dodržiavať diabetickú diétu. A choď k lekárovi a rieš to. Teraz si myslím, že môžeš mať nejakú virózu, ale tú cukrovku určite rieš.

Strana
z2