icon

Čo robíte, keď ste smutné a nič vás neteší?

11. okt 2025

Čo robíte, keď ste smutné, bez nálady a nič vás neteší?
Nie je to tak každý deň, ale každý druhý. Som unavená, bez nálady, nič ma neteší.
Vplýva na to počasie, keď svieti slnko, mám energiu a chuť.
Dnes som ako " vybľutá rezanka".... skúšala som prechádzku, z posledných síl som cvičila, bola som na nákup, dala som si dobré jedlo, dobrú kávu, urobila som si radosť. Aj také dni sú...

Strana
z3
anonym_d167b5
11. okt 2025

Zavolám milencovi, ten pribehne, pretiahne ma a hneď mi je lepšie.

minenkaa
11. okt 2025

@anonym_autor nic ,oddychujem ,dám vaňu ,vitamíny ,vtedy ani moc nejem
Ono to prejde

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_d167b5

@anonym_d167b5 to tie spermie

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_d167b5

@anonym_d167b5 🤣🤣🤣👍

stellarstar
11. okt 2025

Počúvam hudbu pri ležaní na gauči alebo pozerám zábavné videá

anonym_56e649
11. okt 2025

@anonym_autor pustím si hudbu, ktorú mám rada, uvarím kávu a relaxujem

anonym_da4351
11. okt 2025

Sladké 😋

doriiis
11. okt 2025

Pečiem, sexujem, sijem koberec, alebo idem do práce.

autor
11. okt 2025

Toto sú dni, keď nevládzete, chce sa vám len spať a na sex nemáte ani pomyslenie.

pikachu999
11. okt 2025

@anonym_autor najem sa. A spím

anonym_d167b5
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_d167b5 to tie spermie

@minenkaa Spermie šťastia 😀

anonym_d167b5
11. okt 2025
@anonym_autor

Toto sú dni, keď nevládzete, chce sa vám len spať a na sex nemáte ani pomyslenie.

@anonym_autor aj v také dni je sex najlepší, sex je liek

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_d167b5

@minenkaa Spermie šťastia 😀

autor
11. okt 2025
@anonym_d167b5

@anonym_autor aj v také dni je sex najlepší, sex je liek

@anonym_d167b5 sex nie je liek. A ak máš zdravotné problémy ženského charakteru, tak na sex ani nepomyslíš. Možno sa ti to bude zdať zvláštne, ale nie všetky ženy sa idú potrhať po sexe, špeciálne v prechode.

anonym_d167b5
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d167b5 sex nie je liek. A ak máš zdravotné problémy ženského charakteru, tak na sex ani nepomyslíš. Možno sa ti to bude zdať zvláštne, ale nie všetky ženy sa idú potrhať po sexe, špeciálne v prechode.

@anonym_autor Dobre. Chápem. Tak potom ti neviem poradiť, lebo ako som písala, mne keď je na nič, pribehne milenec a rozveselí ma.

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takze máš hormonálne problémy a nenapíšeš to,,aké radu čakáš

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor takze máš hormonálne problémy a nenapíšeš to,,aké radu čakáš

@minenkaa nemám hormonálne problémy, hovorím, že nie všetky ženy myslia na sex. Je kopec žien, ktoré nemajú libido, žien, ktoré majú zdravotné problémy, žien, ktoré sú v prechode, žien, ktoré si prechádzajú ťažkým obdobím. A nie, nie pre každú ženu je sex riešením na všetko.

biba_18
11. okt 2025

keď mám takú náladu tak nerobím nič. doslova. ale s tým že zajtra, zajtra to všetko dobehnem… a tak to aj je…

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa nemám hormonálne problémy, hovorím, že nie všetky ženy myslia na sex. Je kopec žien, ktoré nemajú libido, žien, ktoré majú zdravotné problémy, žien, ktoré sú v prechode, žien, ktoré si prechádzajú ťažkým obdobím. A nie, nie pre každú ženu je sex riešením na všetko.

@anonym_autor Píšeš najprv,že si unavená ,potom bez nálady,potom o prechode ,o ženských problémoch
Nikde nepíšeš o iných ženách až posledný príspevok,som myslela,že téma je o tebe

simik22
11. okt 2025
@biba_18

keď mám takú náladu tak nerobím nič. doslova. ale s tým že zajtra, zajtra to všetko dobehnem… a tak to aj je…

Skôr si myslím, že to bude daka forma depresie. Lebo mať raz za čas taku náladu je ok, s tým že človek si to potom vynahradí. Ale každý druhý deň je už dosť

@biba_18

anonym_3648ba
11. okt 2025

Mám to podobné, len teda drobcovi idú zuby takže spávam 3-4 hodiny aj to kuskovane. Mne pomôže trochu vaňa a pustím si v nej Love Island. 🙈

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor Píšeš najprv,že si unavená ,potom bez nálady,potom o prechode ,o ženských problémoch
Nikde nepíšeš o iných ženách až posledný príspevok,som myslela,že téma je o tebe

@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.

autor
11. okt 2025
@simik22

Skôr si myslím, že to bude daka forma depresie. Lebo mať raz za čas taku náladu je ok, s tým že človek si to potom vynahradí. Ale každý druhý deň je už dosť

@biba_18

@simik22 zober si nízky tlak celoživotný 90/60, k tomu anémiu a potom hypotyreózu. A poď žiť teraz...

biba_18
11. okt 2025

ale ja nie som negativistická. to ma nikdy nikdy neprevalcovalo… aj keď nemám náladu, negatívne myšlienky nemám…

simik22
11. okt 2025
@anonym_autor

@simik22 zober si nízky tlak celoživotný 90/60, k tomu anémiu a potom hypotyreózu. A poď žiť teraz...

@anonym_autor sak to nie sú žiadne vážne diagnózy aby si sa takto opúšťala …

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.

@anonym_autor a tak isto mnoho ktorým to pomaha ,hneď máš v tejto malej vzorke tri

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo robis s tým ,veď na všetko existuje pomoc a máš teda problém s hormónmi

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor a čo robis s tým ,veď na všetko existuje pomoc a máš teda problém s hormónmi

@minenkaa čo robím? Cvičím a pijem veľa vody,. dávam si kávu a zelený čaj, beriem tirosint a mám protizápalovú stravu AIP a v neposlednom rade užívam železo, B12 a kyselinu listovú,. Napriek tomu sú dni, kedy telo nevládze. A keď sa k tomu pridruží smrť blízkehoí človeka a rozchod po 10 rokoch, som rada, že som... a že si dám dobrú kávu, pustím telku a nič nerobím.

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa čo robím? Cvičím a pijem veľa vody,. dávam si kávu a zelený čaj, beriem tirosint a mám protizápalovú stravu AIP a v neposlednom rade užívam železo, B12 a kyselinu listovú,. Napriek tomu sú dni, kedy telo nevládze. A keď sa k tomu pridruží smrť blízkehoí človeka a rozchod po 10 rokoch, som rada, že som... a že si dám dobrú kávu, pustím telku a nič nerobím.

@anonym_autor takže zas téma o inom ako prvý príspevok

anonym_63d4ea
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to má každá druhá žena

Strana
z3