Čo robíte, keď ste smutné a nič vás neteší?
Čo robíte, keď ste smutné, bez nálady a nič vás neteší?
Nie je to tak každý deň, ale každý druhý. Som unavená, bez nálady, nič ma neteší.
Vplýva na to počasie, keď svieti slnko, mám energiu a chuť.
Dnes som ako " vybľutá rezanka".... skúšala som prechádzku, z posledných síl som cvičila, bola som na nákup, dala som si dobré jedlo, dobrú kávu, urobila som si radosť. Aj také dni sú...
@anonym_autor nic ,oddychujem ,dám vaňu ,vitamíny ,vtedy ani moc nejem
Ono to prejde
Zavolám milencovi, ten pribehne, pretiahne ma a hneď mi je lepšie.
@anonym_d167b5 to tie spermie
@anonym_d167b5 🤣🤣🤣👍
Počúvam hudbu pri ležaní na gauči alebo pozerám zábavné videá
@anonym_autor pustím si hudbu, ktorú mám rada, uvarím kávu a relaxujem
Sladké 😋
Pečiem, sexujem, sijem koberec, alebo idem do práce.
Toto sú dni, keď nevládzete, chce sa vám len spať a na sex nemáte ani pomyslenie.
@anonym_autor najem sa. A spím
Toto sú dni, keď nevládzete, chce sa vám len spať a na sex nemáte ani pomyslenie.
@anonym_autor aj v také dni je sex najlepší, sex je liek
@minenkaa Spermie šťastia 😀
@anonym_d167b5 https://www.novinky.cz/clanek/zena-vztahy-a-sex...
Presne
@anonym_autor aj v také dni je sex najlepší, sex je liek
@anonym_d167b5 sex nie je liek. A ak máš zdravotné problémy ženského charakteru, tak na sex ani nepomyslíš. Možno sa ti to bude zdať zvláštne, ale nie všetky ženy sa idú potrhať po sexe, špeciálne v prechode.
@anonym_d167b5 sex nie je liek. A ak máš zdravotné problémy ženského charakteru, tak na sex ani nepomyslíš. Možno sa ti to bude zdať zvláštne, ale nie všetky ženy sa idú potrhať po sexe, špeciálne v prechode.
@anonym_autor Dobre. Chápem. Tak potom ti neviem poradiť, lebo ako som písala, mne keď je na nič, pribehne milenec a rozveselí ma.
@anonym_autor takze máš hormonálne problémy a nenapíšeš to,,aké radu čakáš
@anonym_autor takze máš hormonálne problémy a nenapíšeš to,,aké radu čakáš
@minenkaa nemám hormonálne problémy, hovorím, že nie všetky ženy myslia na sex. Je kopec žien, ktoré nemajú libido, žien, ktoré majú zdravotné problémy, žien, ktoré sú v prechode, žien, ktoré si prechádzajú ťažkým obdobím. A nie, nie pre každú ženu je sex riešením na všetko.
keď mám takú náladu tak nerobím nič. doslova. ale s tým že zajtra, zajtra to všetko dobehnem… a tak to aj je…
@minenkaa nemám hormonálne problémy, hovorím, že nie všetky ženy myslia na sex. Je kopec žien, ktoré nemajú libido, žien, ktoré majú zdravotné problémy, žien, ktoré sú v prechode, žien, ktoré si prechádzajú ťažkým obdobím. A nie, nie pre každú ženu je sex riešením na všetko.
@anonym_autor Píšeš najprv,že si unavená ,potom bez nálady,potom o prechode ,o ženských problémoch
Nikde nepíšeš o iných ženách až posledný príspevok,som myslela,že téma je o tebe
keď mám takú náladu tak nerobím nič. doslova. ale s tým že zajtra, zajtra to všetko dobehnem… a tak to aj je…
Skôr si myslím, že to bude daka forma depresie. Lebo mať raz za čas taku náladu je ok, s tým že človek si to potom vynahradí. Ale každý druhý deň je už dosť
Mám to podobné, len teda drobcovi idú zuby takže spávam 3-4 hodiny aj to kuskovane. Mne pomôže trochu vaňa a pustím si v nej Love Island. 🙈
@anonym_autor Píšeš najprv,že si unavená ,potom bez nálady,potom o prechode ,o ženských problémoch
Nikde nepíšeš o iných ženách až posledný príspevok,som myslela,že téma je o tebe
@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.
ale ja nie som negativistická. to ma nikdy nikdy neprevalcovalo… aj keď nemám náladu, negatívne myšlienky nemám…
@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.
@anonym_autor a tak isto mnoho ktorým to pomaha ,hneď máš v tejto malej vzorke tri
@anonym_autor a čo robis s tým ,veď na všetko existuje pomoc a máš teda problém s hormónmi
@minenkaa čo robím? Cvičím a pijem veľa vody,. dávam si kávu a zelený čaj, beriem tirosint a mám protizápalovú stravu AIP a v neposlednom rade užívam železo, B12 a kyselinu listovú,. Napriek tomu sú dni, kedy telo nevládze. A keď sa k tomu pridruží smrť blízkehoí človeka a rozchod po 10 rokoch, som rada, že som... a že si dám dobrú kávu, pustím telku a nič nerobím.
@minenkaa čo robím? Cvičím a pijem veľa vody,. dávam si kávu a zelený čaj, beriem tirosint a mám protizápalovú stravu AIP a v neposlednom rade užívam železo, B12 a kyselinu listovú,. Napriek tomu sú dni, kedy telo nevládze. A keď sa k tomu pridruží smrť blízkehoí človeka a rozchod po 10 rokoch, som rada, že som... a že si dám dobrú kávu, pustím telku a nič nerobím.
@anonym_autor takže zas téma o inom ako prvý príspevok
@simik22 zober si nízky tlak celoživotný 90/60, k tomu anémiu a potom hypotyreózu. A poď žiť teraz...
@anonym_autor to má každá druhá žena