icon

Čo robíte, keď ste smutné a nič vás neteší?

11. okt 2025

Čo robíte, keď ste smutné, bez nálady a nič vás neteší?
Nie je to tak každý deň, ale každý druhý. Som unavená, bez nálady, nič ma neteší.
Vplýva na to počasie, keď svieti slnko, mám energiu a chuť.
Dnes som ako " vybľutá rezanka".... skúšala som prechádzku, z posledných síl som cvičila, bola som na nákup, dala som si dobré jedlo, dobrú kávu, urobila som si radosť. Aj také dni sú...

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa čo robím? Cvičím a pijem veľa vody,. dávam si kávu a zelený čaj, beriem tirosint a mám protizápalovú stravu AIP a v neposlednom rade užívam železo, B12 a kyselinu listovú,. Napriek tomu sú dni, kedy telo nevládze. A keď sa k tomu pridruží smrť blízkehoí človeka a rozchod po 10 rokoch, som rada, že som... a že si dám dobrú kávu, pustím telku a nič nerobím.

@anonym_autor berieš len tieto vitamíny ?

anonym_56e649
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.

@anonym_autor asi ta to prekvapi, ale v ťažkých životných situáciách, z ktorých si niektoré spomenuli, mi pomohol práve sex. Pomohol na nejaký čas zabudnut a vypnúť. A som v prechode, nejako to moju chuť neovplyvnilo

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa čo robím? Cvičím a pijem veľa vody,. dávam si kávu a zelený čaj, beriem tirosint a mám protizápalovú stravu AIP a v neposlednom rade užívam železo, B12 a kyselinu listovú,. Napriek tomu sú dni, kedy telo nevládze. A keď sa k tomu pridruží smrť blízkehoí človeka a rozchod po 10 rokoch, som rada, že som... a že si dám dobrú kávu, pustím telku a nič nerobím.

@anonym_autor prečo drziš protizápalových diétu

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor prečo drziš protizápalových diétu

@minenkaa lebo mám automunitný zápal

laskonkaa1
11. okt 2025

Co si spominala..
Dobre jedlo, cvicenie, beh, pecenie, spolocna aktivtia s muzom rozneho charakteru, film, serial, vana, sladke..

Ked nic z tohto nepomoze, tak jednoducho oddych, spanok, mozno aj plac ked je treba 🫠😃

anonym_56e649
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.

@anonym_autor chápem, že nie pre každú ženu je sex riešením, ani to preboha neprebieha tak, že vyhodili ma z prace, alebo zomrel dedko, poďme na to, len toto mi pomôže. Ale keď sa pritulim k mužovi, keď potrebujem aby ma len objímal a nič nehovoril, tak nejako to postupne z toho vyplynie.

anonym_56e649
11. okt 2025
@doriiis

Pečiem, sexujem, sijem koberec, alebo idem do práce.

@doriiis tak mi ešte nikdy zle nebolo, aby som išla do prace.

kiki68
11. okt 2025

Zapnem si NIN hudbu a idem cvicit 😂

biba_18
11. okt 2025

@anonym_56e649 😂😂

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa lebo mám automunitný zápal

@anonym_autor takze si zabudla napísať hneď na začiatku všetky svoje zdravotne problemi a chces pomôcť
Čo očakávaš ,aké rady pri tom všetkom,čo si napisala,musí ten smútok prejsť a ak ti liečba nezaberá asi to treba riediť s lekárom
Niekedy človek jednoducho potrebuje len spať a nič iné

anonym_af10cd
11. okt 2025

na hypotyreozu beries lieky? inak stitna zlaza je casto spojena s psychickymi problemami

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor takze si zabudla napísať hneď na začiatku všetky svoje zdravotne problemi a chces pomôcť
Čo očakávaš ,aké rady pri tom všetkom,čo si napisala,musí ten smútok prejsť a ak ti liečba nezaberá asi to treba riediť s lekárom
Niekedy človek jednoducho potrebuje len spať a nič iné

@minenkaa problémy 🙂. Presne tak, niekedy treba len oddych, nie, sex nie je záplatou na stratu človeka a zdr. problémy, ktoré ako som čítala ma každá druhá žena.

autor
11. okt 2025
@anonym_af10cd

na hypotyreozu beries lieky? inak stitna zlaza je casto spojena s psychickymi problemami

@anonym_af10cd 20r beriem liečbu a TSH tč ok, aj ft3, ft4.

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa problémy 🙂. Presne tak, niekedy treba len oddych, nie, sex nie je záplatou na stratu človeka a zdr. problémy, ktoré ako som čítala ma každá druhá žena.

@anonym_autor ale zas ten sex tiež nezavrhuj

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ale zas ten sex tiež nezavrhuj

@minenkaa a sexovať mám s kým? S BOLT kuriérom? Rozišla som sa po 10r vzťahu, pol roka po zásnubách, dpč naozaj nechcem Sex a už prestaňte s tým ženy.

diewcatqoo
11. okt 2025
@anonym_autor

@simik22 zober si nízky tlak celoživotný 90/60, k tomu anémiu a potom hypotyreózu. A poď žiť teraz...

@anonym_autor mam podobne diagnozy a zijem. A vobec toto neberiem ako diagnozy, s ktorymi by sa nedalo zit.

autor
11. okt 2025
@diewcatqoo

@anonym_autor mam podobne diagnozy a zijem. A vobec toto neberiem ako diagnozy, s ktorymi by sa nedalo zit.

@diewcatqoo koľko mg Tirosint/Euthyrox berieš denne?

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa a sexovať mám s kým? S BOLT kuriérom? Rozišla som sa po 10r vzťahu, pol roka po zásnubách, dpč naozaj nechcem Sex a už prestaňte s tým ženy.

@anonym_autor takže si asi aj dosť nahnevaná ,vies ,že rozchod nie je koniec sveta

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor takže si asi aj dosť nahnevaná ,vies ,že rozchod nie je koniec sveta

@minenkaa nie. nie je koniec sveta, ukončila som to ja. Ale keď tak všetky na ten sex poukazujete, tak máte pravdu. Suseda je u rodičov, je tehotná v najvyššom štádiu, a on doma suší ústa, keďže sme celkom kamoši, tak sa mi posťažoval pred dvoma dňami. Tak ho pozvem večer na víno a hodíme🙂. Mne bude lepšie podľa vás, tak prečo nie, že?

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa nie. nie je koniec sveta, ukončila som to ja. Ale keď tak všetky na ten sex poukazujete, tak máte pravdu. Suseda je u rodičov, je tehotná v najvyššom štádiu, a on doma suší ústa, keďže sme celkom kamoši, tak sa mi posťažoval pred dvoma dňami. Tak ho pozvem večer na víno a hodíme🙂. Mne bude lepšie podľa vás, tak prečo nie, že?

@anonym_autor a prečo nie

svetlonos
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
pisti si na yoitub dokumenty o uteku z juznej korei,lekarske (zverske) pokusy na ludoch za hitlera v "pracovnych" taboroch, chod sa poprechadzat po oddeleni deckej onkologie atd. Po dopozerani mpzno nebudes fit ale uvedomis si, ze ti vlastne nie je tak hrozne.
Minule som sa tiez tak stauovala a nahodou mi na youtube nadlo ten utek z Korei, rodina s detmi a 80 rocnou mamou a jeden mlady 17 rocny chlapec. Mama uz utiekla a zorganizovala aj jeho utek paserakmi. Bohuzial, toho chytili... Kedze chytili aj jeho matku raz, presne vedela, ake ukrutne bolesti znasal ked mi kladivom zuby vybili a zlamali kosti, rozbili hlavu....
Hrozne! Po dopozerani som sa ospraveflnola nebu za ruhanie sa. Mame sa uzasne, luxusne, sme stastny. S💩ť na taketo bezne boliestky, ktore si riesitelne.
Nechcem vobec bagatelizovat tvoje trapenie, len ponuknut moj pohlad. Prajem vsetko dobre.

autor
11. okt 2025
@svetlonos

@anonym_autor
pisti si na yoitub dokumenty o uteku z juznej korei,lekarske (zverske) pokusy na ludoch za hitlera v "pracovnych" taboroch, chod sa poprechadzat po oddeleni deckej onkologie atd. Po dopozerani mpzno nebudes fit ale uvedomis si, ze ti vlastne nie je tak hrozne.
Minule som sa tiez tak stauovala a nahodou mi na youtube nadlo ten utek z Korei, rodina s detmi a 80 rocnou mamou a jeden mlady 17 rocny chlapec. Mama uz utiekla a zorganizovala aj jeho utek paserakmi. Bohuzial, toho chytili... Kedze chytili aj jeho matku raz, presne vedela, ake ukrutne bolesti znasal ked mi kladivom zuby vybili a zlamali kosti, rozbili hlavu....
Hrozne! Po dopozerani som sa ospraveflnola nebu za ruhanie sa. Mame sa uzasne, luxusne, sme stastny. S💩ť na taketo bezne boliestky, ktore si riesitelne.
Nechcem vobec bagatelizovat tvoje trapenie, len ponuknut moj pohlad. Prajem vsetko dobre.

@svetlonos robím zdravotnú sestru v onkologickom ústave. A zomrela mi mama, teraz aj otec. A rozišla som sa s partnerom po 10 rokoch. Ďakujem ti, pomohla si mi.

anonym_9ccab9
11. okt 2025

@anonym_autor vylúč kávu, oddychujem, čítam knihu, pijem bylinkové čaje na očistu tela a zelené smoothies + vitamín C + vyššie dávky vitamínu D, horúci kúpeľ s morskou soľou a levanduľou + esenciálne oleje, dobrá masáž...

autor
11. okt 2025
@anonym_9ccab9

@anonym_autor vylúč kávu, oddychujem, čítam knihu, pijem bylinkové čaje na očistu tela a zelené smoothies + vitamín C + vyššie dávky vitamínu D, horúci kúpeľ s morskou soľou a levanduľou + esenciálne oleje, dobrá masáž...

@anonym_9ccab9 ďakujem, C, D beriem, Dčko 4000 UI denne a Cčko beriem so železom, ale už ho musím znížiť trochu. Bylinkové čaje pijem, aktuálne skôr alchemilku, medovku a šalviu. Kúpeľ si neviem dopriať, lebo nemám vaňu. A masáž, poprosím večer suseda 🙂.

svetlonos
11. okt 2025
@anonym_autor

@svetlonos robím zdravotnú sestru v onkologickom ústave. A zomrela mi mama, teraz aj otec. A rozišla som sa s partnerom po 10 rokoch. Ďakujem ti, pomohla si mi.

@anonym_autor
verim ze sa velmi trapis koli strate rodicov. Ja som naozaj nechcela zmensovat tvoje trapenie, a uorimne difam, ze sa ti polepsi. Pokial pracujes na onkologii aj to na teba moze velmi posobit. To ny som ja nezvladla napriklad. Dalo by sa ti prejst na ine oddelenie?

autor
11. okt 2025
@svetlonos

@anonym_autor
verim ze sa velmi trapis koli strate rodicov. Ja som naozaj nechcela zmensovat tvoje trapenie, a uorimne difam, ze sa ti polepsi. Pokial pracujes na onkologii aj to na teba moze velmi posobit. To ny som ja nezvladla napriklad. Dalo by sa ti prejst na ine oddelenie?

@svetlonos ja som so svojou prácou v pohode. Len ak prídeš o blízkych ľudí / rodičov, do toho sa rozídeš s človekom, s ktorým si strávila dekádu a ešte ani zdravie nie je úplne ok, tak sa to jednoducho odrazí na somatike.

anonym_9ccab9
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_9ccab9 ďakujem, C, D beriem, Dčko 4000 UI denne a Cčko beriem so železom, ale už ho musím znížiť trochu. Bylinkové čaje pijem, aktuálne skôr alchemilku, medovku a šalviu. Kúpeľ si neviem dopriať, lebo nemám vaňu. A masáž, poprosím večer suseda 🙂.

@anonym_autor ešte poradím jedz Mak, pôsobí upokojujúco na nervový systém, zlepšuje náladu a spánok, odbúrava stres a strach... Robievam si čučoriedkové gule z pohánkovej múky (mrazené čučoriedky) s medom a makom.

zmrzlinka2021
11. okt 2025
@svetlonos

@anonym_autor

@svetlonos prečo popieras jej emócie? Ona vie že sú ľudia na Tom dramatický horšie, ale áno, cíti smutok

zmrzlinka2021
11. okt 2025

@anonym_autor ak je to len určitý čas, nerieš priveľmi. Máš smutné a náročné obdobie, chce to čas. Nemôžeme sa iba tešiť, taký je život.

svetlonos
11. okt 2025
@zmrzlinka2021

@svetlonos prečo popieras jej emócie? Ona vie že sú ľudia na Tom dramatický horšie, ale áno, cíti smutok

@zmrzlinka2021
praveze nie, nepopieram. Len sa mi tiez stalo zopar veci a nevedeka som sa s tym ztotoznit. A fakt nahodou som klikla na to video a hned som mala uplne ine nastavenie. Tiez ten problem ja neviem vyriesit ale uz to vnimam inak.
Ja prave neznasam, pokial niekto popiera druhych pocity a vzdy sa ozvem na to. Mrzi ma ked to takto vyznelo, to som naozaj nechcela.