icon

Čo si prajem do roku 2026. Čo si prajete vy?

Dnes o 15:37

Ahojte, veľmi dúfam, že rok 2026 bude lepší ako posledné roky. Prajem si, aby som mala dosť sily ukončiť nefungujúce veci a nebáť sa. Aby som mala otvorenú myseľ a srdce. Aby som naďalej pokračovala v tom, čo som v tomto roku začala. Aby som mala viac dôvodov na úsmev ako dôvodov na plač. Aby som našla vnútorný pokoj, ktorý sa niekde posledné roky stratil.
A aby som zase začala veriť v samú seba. A obklopila sa ľuďmi, ktorým bude na mne záležať.

Samozrejme, aby som bola zdravá, lebo nič na svete nie je dôležitejšie. ❤

Čo si prajete vy? Také vaše, osobné prianie..

Strana
z2
anonym_307912
Dnes o 15:38

Určite ho nebudem vypisovať kade tade a kdekomu.

elenajezova
Dnes o 15:40

Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...

autor
Dnes o 15:42
@anonym_307912

Určite ho nebudem vypisovať kade tade a kdekomu.

@anonym_307912 ale tuto vetu si musela kade-tade a kdekomu napisat?

ariannazara

Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫

anonym_44e4a4

@anonym_autor aj tak sa ti to nesplní a budes sa ďalej váľať v tom čo doteraz

autor
Dnes o 15:44
@anonym_44e4a4

@anonym_autor aj tak sa ti to nesplní a budes sa ďalej váľať v tom čo doteraz

@anonym_44e4a4 v čom som sa váľala podľa teba?

autor
Dnes o 15:45
@ariannazara

Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫

@ariannazara prajem ti veľa zdravíčka tebe aj dieťatku 🙏.

autor
Dnes o 15:45
@elenajezova

Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...

@elenajezova to je najdôležitejšíe 🙏.

mimikarol
Dnes o 15:47

Zdravie a psychickú pohodu

jaja20
Dnes o 15:58
anonym_655fe7
Dnes o 16:01

Zdravie pre seba a svojich blizkych.

Mimo toho mam ambicie v oblasti karierneho rastu - zatial nie pozicne, ale mojimi vedomostami a skusenostami, chcem si urobit kurzy, posunut sa, dufam, ze sa mi zadari.

tykat
Dnes o 16:05

@anonym_autor zdravie pre celu rodinu, ostatne bude.

anonym_cedae6
Dnes o 16:07

zdravie pre celu rodinu a konecne byt stastna

anonym_b545da
Dnes o 16:08

@anonym_autor ja si želám, aby som bola zdravá, šťastná, ľúbená, rešpektovaná, bohatá, múdra, krásna a úspešná a to isté si želám pre všetkých členov mojej rodiny🤗 a ... nech už máme konečne mier

rozculena
Dnes o 16:37

to,čo nikdy mať nebudem-zdravie

mmia96
Dnes o 16:42

@anonym_autor to čo mi posledné dva roky chýba - zdravie

janinah
Dnes o 16:47

Zdravie,mier a aby táto krajina vyšla z toho nesťastia zvolila si do čela schopných čestných ľudí a začala konecne smerovať k prosperite a blahobytu pre vsetkých.

miskakyska
Dnes o 16:48

...aby mi nikoho nevzal

autor
Dnes o 16:51
@rozculena

to,čo nikdy mať nebudem-zdravie

@rozculena veľmi ti prajem, aby si bola zdravá, a hlavne milovaná. 🙏

autor
Dnes o 16:52
@mmia96

@anonym_autor to čo mi posledné dva roky chýba - zdravie

@mmia96 veľa zdravíčka 🙏.

anonym_7b8a23
Dnes o 17:00

@anonym_autor Zdravie a furik penazi, lebo vsetko sa da kupit.

anonym_b05ab2
Dnes o 17:12

Prajem si len jedno, a to absolutne splynutie s jednotou bytia. Koniec stareho ja, a nasledne prerodenie sa do prirodzeneho stavu vedomia.

anonym_b08e74
Dnes o 17:16

Ja prestávam byť aktívna na sociálnych sieťach. Nič mi to nedáva, samé urážky a ponižujúce príspevky. Takisto správy prestávam sledovať, nič len negativita zo všetkých strán. Chcem sa viac zamerať na seba, nebudem si do mysle a srdca púšťať zlých ľudí.

anonym_f0ee1b
Dnes o 17:16

@anonym_autor aby sme s manželom boli aj naďalej zdraví, šťastní a mali mier.

daniela2310
Dnes o 17:17

Zdravie pre celú moju rodinku

tenerifka
Dnes o 17:34

@anonym_autor prajem si pre mña a mojich blizkych zdravie a pokoj.....vsetko ostatne su nepodstatne a lahko zariaditelne banality

anonym_d50b10
Dnes o 17:58

Ja som si urobila poriadok, s niektorými som kontakt prerušila lebo mi títo ľudia nerobili dobre...
Našla som jednu stratenú kamarátku na fb, poslala som jej žiadosť snáď ma spozná a čoskoro prijme moju žiadosť.
Prajem si aby falošné kamarátstva už neboli, tým myslím aby človek nemusel v zlých chvíľach spoznať falošného nepravého kamaráta...
Aby sa ľudia navzájom rešpektovali a mali úctu voči sebe...
Prajem si aby rodičia mali lepší rok najmä po zdravotnej stránke, nie sú už najmladší ale nech im to ešte drží...
A prajem si aby sa mi podarilo získať moju vysnívanú prácu ❤️🍀

autor
Dnes o 18:25
@anonym_d50b10

Ja som si urobila poriadok, s niektorými som kontakt prerušila lebo mi títo ľudia nerobili dobre...
Našla som jednu stratenú kamarátku na fb, poslala som jej žiadosť snáď ma spozná a čoskoro prijme moju žiadosť.
Prajem si aby falošné kamarátstva už neboli, tým myslím aby človek nemusel v zlých chvíľach spoznať falošného nepravého kamaráta...
Aby sa ľudia navzájom rešpektovali a mali úctu voči sebe...
Prajem si aby rodičia mali lepší rok najmä po zdravotnej stránke, nie sú už najmladší ale nech im to ešte drží...
A prajem si aby sa mi podarilo získať moju vysnívanú prácu ❤️🍀

@anonym_d50b10 verím, že ti to vyjde. Rodičom aj tebe prajem veľa zdravia a lásky ❤.

anonym_d50b10
Dnes o 18:28
@anonym_autor

@anonym_d50b10 verím, že ti to vyjde. Rodičom aj tebe prajem veľa zdravia a lásky ❤.

@anonym_autor ďakujem aj teeb všetko najlepšie 🍀

anonym_5ccae2
Dnes o 18:37

Nech som dobrou mamou pre svoje drobča. A nech sa aj s mužom (naďalej) všetci 3 lubime najviac na svete. Nech sme čo najviac zdraví a nech nám rok 2026 nikoho blízkeho neberie. A nech zijeme v krajine, ktorá prestane upadať a na ktorú budeme môcť byt opäť hrdi.

Strana
z2