Čo si prajem do roku 2026. Čo si prajete vy?
Ahojte, veľmi dúfam, že rok 2026 bude lepší ako posledné roky. Prajem si, aby som mala dosť sily ukončiť nefungujúce veci a nebáť sa. Aby som mala otvorenú myseľ a srdce. Aby som naďalej pokračovala v tom, čo som v tomto roku začala. Aby som mala viac dôvodov na úsmev ako dôvodov na plač. Aby som našla vnútorný pokoj, ktorý sa niekde posledné roky stratil.
A aby som zase začala veriť v samú seba. A obklopila sa ľuďmi, ktorým bude na mne záležať.
Samozrejme, aby som bola zdravá, lebo nič na svete nie je dôležitejšie. ❤
Čo si prajete vy? Také vaše, osobné prianie..
Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...
Určite ho nebudem vypisovať kade tade a kdekomu.
@anonym_307912 ale tuto vetu si musela kade-tade a kdekomu napisat?
Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫
@anonym_autor aj tak sa ti to nesplní a budes sa ďalej váľať v tom čo doteraz
@anonym_autor aj tak sa ti to nesplní a budes sa ďalej váľať v tom čo doteraz
@anonym_44e4a4 v čom som sa váľala podľa teba?
Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫
@ariannazara prajem ti veľa zdravíčka tebe aj dieťatku 🙏.
Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...
@elenajezova to je najdôležitejšíe 🙏.
Zdravie a psychickú pohodu
Zdravie pre seba a svojich blizkych.
Mimo toho mam ambicie v oblasti karierneho rastu - zatial nie pozicne, ale mojimi vedomostami a skusenostami, chcem si urobit kurzy, posunut sa, dufam, ze sa mi zadari.
@anonym_autor zdravie pre celu rodinu, ostatne bude.
zdravie pre celu rodinu a konecne byt stastna
@anonym_autor ja si želám, aby som bola zdravá, šťastná, ľúbená, rešpektovaná, bohatá, múdra, krásna a úspešná a to isté si želám pre všetkých členov mojej rodiny🤗 a ... nech už máme konečne mier
to,čo nikdy mať nebudem-zdravie
@anonym_autor to čo mi posledné dva roky chýba - zdravie
Zdravie,mier a aby táto krajina vyšla z toho nesťastia zvolila si do čela schopných čestných ľudí a začala konecne smerovať k prosperite a blahobytu pre vsetkých.
...aby mi nikoho nevzal
to,čo nikdy mať nebudem-zdravie
@rozculena veľmi ti prajem, aby si bola zdravá, a hlavne milovaná. 🙏
@anonym_autor to čo mi posledné dva roky chýba - zdravie
@mmia96 veľa zdravíčka 🙏.
@anonym_autor Zdravie a furik penazi, lebo vsetko sa da kupit.
Prajem si len jedno, a to absolutne splynutie s jednotou bytia. Koniec stareho ja, a nasledne prerodenie sa do prirodzeneho stavu vedomia.
Ja prestávam byť aktívna na sociálnych sieťach. Nič mi to nedáva, samé urážky a ponižujúce príspevky. Takisto správy prestávam sledovať, nič len negativita zo všetkých strán. Chcem sa viac zamerať na seba, nebudem si do mysle a srdca púšťať zlých ľudí.
@anonym_autor aby sme s manželom boli aj naďalej zdraví, šťastní a mali mier.
Zdravie pre celú moju rodinku
@anonym_autor prajem si pre mña a mojich blizkych zdravie a pokoj.....vsetko ostatne su nepodstatne a lahko zariaditelne banality
Ja som si urobila poriadok, s niektorými som kontakt prerušila lebo mi títo ľudia nerobili dobre...
Našla som jednu stratenú kamarátku na fb, poslala som jej žiadosť snáď ma spozná a čoskoro prijme moju žiadosť.
Prajem si aby falošné kamarátstva už neboli, tým myslím aby človek nemusel v zlých chvíľach spoznať falošného nepravého kamaráta...
Aby sa ľudia navzájom rešpektovali a mali úctu voči sebe...
Prajem si aby rodičia mali lepší rok najmä po zdravotnej stránke, nie sú už najmladší ale nech im to ešte drží...
A prajem si aby sa mi podarilo získať moju vysnívanú prácu ❤️🍀
Ja som si urobila poriadok, s niektorými som kontakt prerušila lebo mi títo ľudia nerobili dobre...
Našla som jednu stratenú kamarátku na fb, poslala som jej žiadosť snáď ma spozná a čoskoro prijme moju žiadosť.
Prajem si aby falošné kamarátstva už neboli, tým myslím aby človek nemusel v zlých chvíľach spoznať falošného nepravého kamaráta...
Aby sa ľudia navzájom rešpektovali a mali úctu voči sebe...
Prajem si aby rodičia mali lepší rok najmä po zdravotnej stránke, nie sú už najmladší ale nech im to ešte drží...
A prajem si aby sa mi podarilo získať moju vysnívanú prácu ❤️🍀
@anonym_d50b10 verím, že ti to vyjde. Rodičom aj tebe prajem veľa zdravia a lásky ❤.
@anonym_d50b10 verím, že ti to vyjde. Rodičom aj tebe prajem veľa zdravia a lásky ❤.
@anonym_autor ďakujem aj teeb všetko najlepšie 🍀
Nech som dobrou mamou pre svoje drobča. A nech sa aj s mužom (naďalej) všetci 3 lubime najviac na svete. Nech sme čo najviac zdraví a nech nám rok 2026 nikoho blízkeho neberie. A nech zijeme v krajine, ktorá prestane upadať a na ktorú budeme môcť byt opäť hrdi.

Určite ho nebudem vypisovať kade tade a kdekomu.