icon

Čo vás najviac vyčerpáva v každodennom živote?

Dnes o 13:36

Neznasam hladanie nieco na internete, nieco co treba, ako novy lekar pre dieta a pod. pripadne obvolavanie ambulancii, kde maju volne a mozu nas zobrat. A taketo podobne veci.

Co vycerpava vas?

Strana
z2
letfenixa
Dnes o 17:25
@mirola

ucit sa so synom prvakom... mna to tak strasne nebavi.. a tak strasne vycerpava... ked nad nim nestojim do sekundy ma inu cinnost.. niekedy mam chut tu ulohu spravit za neho..

@mirola klobúk dole.

manzanillaa
Dnes o 17:51

Asi ten každodenný bežný stres, nemať čas na seba.. bohužiaľ, práca od 8:30-17:15... prísť skôr ráno a večer zas po 18tej plus domacnost...

anonym_9b6eb2
Dnes o 18:23
@anonym_autor

@anonym_9b6eb2 fiha. A čo máte ponorkovu chorobu?

@anonym_autor Práveže ani nie, keďže sa vidíme maximálne cez víkend a aj vtedy sa pracem z cesty ako sa len dá. Je to taká nešťastná povaha. Od kedy matka skončila strednú, nemá ani jedného kamaráta, s kolegyňami sa nemusia, s nikým sa nestretáva. S každým má problém, kamarátku mi nazvala tlstou sviňou (má miernu nadváhu, nie obezitu. Je trochu hrubá, ale žiadne faldy), bývalého spolužiaka, čo som pozdravila na ulici okomentovala "to kto je? Kuká jak pri*ebaný".
Pritom vo svojej podstate nie je zlá, len je hrozne prchká, vie byť krutá a veľmi súdi ľudí na základe drobností, ktoré sa jej nezdajú. A od všetkého čaká iba to najhoršie a zákerné úmysly. Ona sa vie pohádať aj s aplikáciou. Kúpi si zlý lístok na vlak a prizná si že asi to naklikala zle? Kdeže, to je tak naschvál urobené, aby sa ľudia pomýlili a od*bali sa o peniaze. Nemôžem na to ani nič povedať, lebo to bude brať ako útok, že stále musím ísť proti nej. Nemá to riešenie.

anonym_5ce6ac
Dnes o 18:42

Byt matkou

michaela329
Dnes o 18:58

Mám 11 mesačné dieťa a najviac ma vyčerpáva prebaľovanie... úplne bez srandy, cítim sa ako po zápase v grécko rímskom štýle - a prebalujem často, lebo idú zuby 🤦

alison11
Dnes o 19:00

Mňa blbé riešenia domácich úloh a učenie sa z deťmi a behanie po lekároch ...

anonym_28a90b
Dnes o 19:07
@anonym_9b6eb2

Rodina. Ta neustála nervozita, denno denné výbuchy, hulákanie. Roky rokúce, nonstop, deň čo deň. Celý život sa iba zakrádam potichu, aby som náhodou nenamútila moc vody.
Vôbec na nič sa neviem sústrediť, každý deň mám v hlave buď hučanie, obavu z budúceho hučania, alebo spracovávanie minulého hučania.
Kebyže mám dosť peňazí, tak si kúpim nejaký mini byt, odídem a nikomu to nepoviem.

@anonym_9b6eb2 Presne to som spravila ja - kúpila som si byt 2-izbový byt (65 m2) LEN PRE SEBA, tam mám pokoj, nikto mi tam nehuláka, môžem si robiť, čo chcem, nikto ma neznervózňuje a nemám v hlave žiadne "hučanie", len pokoj. Zarobím dosť na to, aby som si mohla dovoliť takto si pekne žiť sama. Žiadne uvrešťané decká ani nejaký otravný chlap mi vôbec nechýbajú.

anonym_28a90b
Dnes o 19:17
@anonym_5ce6ac

Byt matkou

@anonym_5ce6ac Tak potom prečo si chcela byť matkou, keď ťa to tak vyčerpáva ???

anonym_9b6eb2
Dnes o 19:45
@anonym_28a90b

@anonym_9b6eb2 Presne to som spravila ja - kúpila som si byt 2-izbový byt (65 m2) LEN PRE SEBA, tam mám pokoj, nikto mi tam nehuláka, môžem si robiť, čo chcem, nikto ma neznervózňuje a nemám v hlave žiadne "hučanie", len pokoj. Zarobím dosť na to, aby som si mohla dovoliť takto si pekne žiť sama. Žiadne uvrešťané decká ani nejaký otravný chlap mi vôbec nechýbajú.

@anonym_28a90b O tom snívam, lenže jednoducho nemám peniaze na byt. A s momentálnymi cenami môžem fakt len snívať. Ďalší reálny problém je to, že bezo mňa matka neutiahne dom so záhradou a zvieratami, ktorý chcela. Na jednej strane ma vyhadzuje, na druhej strane mi otvorene povie že to sama nezvládne. Už teraz je to o držku... toto leto som revala na záhrade, že normálni ľudia chodia na dovolenky alebo výlety a ja len makám na záhrade, ktorú som nikdy nechcela, jak sprostá kobyla.
Ak odídem, tak ju potopím.

michaela329
Dnes o 19:46
@anonym_9b6eb2

@anonym_28a90b O tom snívam, lenže jednoducho nemám peniaze na byt. A s momentálnymi cenami môžem fakt len snívať. Ďalší reálny problém je to, že bezo mňa matka neutiahne dom so záhradou a zvieratami, ktorý chcela. Na jednej strane ma vyhadzuje, na druhej strane mi otvorene povie že to sama nezvládne. Už teraz je to o držku... toto leto som revala na záhrade, že normálni ľudia chodia na dovolenky alebo výlety a ja len makám na záhrade, ktorú som nikdy nechcela, jak sprostá kobyla.
Ak odídem, tak ju potopím.

@anonym_9b6eb2 a to, že ona topí Teba je ok? Nemusíš kupovať, choď do podnájmu - aj zdieľaného. Oslobodis sa.

timea301196
Dnes o 19:51

Deti 🤣

anonym_22abdb
Dnes o 19:52

Ked bol muz na pnke,vsetko bolo na mne,behanie po obchodoch,s detmi na kruzky a ked neboli kruzky tak zase obchod,resp.vecne soferovanie,hore,dole.
Teraz cez sviatky som soferovala iba raz,ked syn isiel s kamosmi tak si to tam odsoferoval a ja spet.Tak sa teraz striedaju auta,aby nestali vsetky 3 a zvecsa soferuje syn,nech to za ten rok chyti riadne do ruk a potom uz bude sam bez nas.
Takze preto celkovo klobuk dole pred samozivitelkami,ze su na vsetko same a zvladaju to super.Ako klobuk dole.

tinka3435
Dnes o 20:05

Ľudia

anonym_5ce6ac
Dnes o 20:09
@anonym_28a90b

@anonym_5ce6ac Tak potom prečo si chcela byť matkou, keď ťa to tak vyčerpáva ???

@anonym_28a90b lebo to dopredu nevies ako to budes prezivat

anonym_94236a
Dnes o 20:12

Chodenie do prace. Nenavidim ju z duse.

tykat
Dnes o 20:14
@timea301196

Deti 🤣

@timea301196 presneee, bola som teraz 4 dni v rodine s 3r chlapcekom a neskutocne vystavena som padala kazdy vecer do postele. A to som sa s nim len cele dni hrala. Uplne ma zboznoval drobcek, aj ja jeho ale teda uz som.zabudla aky je to zahul. 😅

anonym_55b237
Dnes o 20:43

@anonym_autor chodenie do prace. Je to absurdne.

diqushqaa
Dnes o 20:52

Mňa najviac vyčerpáva to, že au deti choré min. Týždeň z mesiaca. Takže robotu do práce musím dorabat po nociach... A to je neustály kolotoč co ma vyčerpáva, že muž neostane domq lebo ja mám robotu z domu a on musí ísť do roboty a on by ich do škôlky dal a podlbne... To je pre mňa veľmi vyčerpávajúce, ako medzi dvoma mlynskými kameňmi.

anonym_9b6eb2
Dnes o 20:58
@michaela329

@anonym_9b6eb2 a to, že ona topí Teba je ok? Nemusíš kupovať, choď do podnájmu - aj zdieľaného. Oslobodis sa.

@michaela329 Rozmýšľam nad tým už dlho, zo všetkých uhlov. Ona totižto cez týždeň býva inde kvôli dochádzaniu do práce. Takže reálne som tu viac menej sama a tiež ja mám jedno zviera, ona 3. Nemôže ich mať tam, kde býva. V opustenom dome byť nemôžu a veľmi mi to limituje možnosť prenájmu ak by som ich vzala.
Neviem či mám to srdce to urobiť a hlavne teraz to pociťujem viac než normálne, keďže sviatky a sme doma. Práve teraz je ako med. Ja som stále v strese z toho cirkusu ráno a z druhého na obed.

michaela329
Dnes o 21:01
@anonym_9b6eb2

@michaela329 Rozmýšľam nad tým už dlho, zo všetkých uhlov. Ona totižto cez týždeň býva inde kvôli dochádzaniu do práce. Takže reálne som tu viac menej sama a tiež ja mám jedno zviera, ona 3. Nemôže ich mať tam, kde býva. V opustenom dome byť nemôžu a veľmi mi to limituje možnosť prenájmu ak by som ich vzala.
Neviem či mám to srdce to urobiť a hlavne teraz to pociťujem viac než normálne, keďže sviatky a sme doma. Práve teraz je ako med. Ja som stále v strese z toho cirkusu ráno a z druhého na obed.

@anonym_9b6eb2 to je mi ľúto. Ale vieš, život máš len jeden. Prajem Ti aby si nabrala odvahu a žila lepšie.

Strana
z2