icon

Čo zmeniť, keď nie som sympatická?

3. jan 2026

Neviem čo je na mne také asi výzor a niesom moc pekná jedno oko mám také väčšie .. ale nejde o to no veľa ľudí čo nepoznám má buď ohovára alebo majú nejaký problém somnou. A ja prirom niesom nejaká zla len som aj introvert, málokomu verím. Čo mám zmeniť na sebe ? Neviem sa tešiť proste keď nemám náladu nemam

bluka2
3. jan 2026

To nemáš nič, z čoho sa tešíš? Čo tak to robiť častejšie?

martin_93
3. jan 2026

Keď si introvert tak sa možno nezmeniš, poznám to. Keď ťa ľudia nepoznajú tak ohovárajú, to je bežné u ľudí. Tým sa netráp a zameraj sa na niečo pozitívne.

januska12323
3. jan 2026

Prečo by ťa cudzí ľudia ohovárali? Nenamýšlaš si tak trošku?

anonym_53682b
3. jan 2026

Kvôli čomu sa chceš meniť? Aby si sa zapáčila ostatným alebo kvôli sebe? Ak to prvé, je to úplne zbytočne a takto to nefunguje … Mna ak niekto nemá rad tak nemá, je to predsa jeho smola nie moja 🙂 prečo by ma to malo trápiť …

anna777115
3. jan 2026

Autorka, to že ta niekto ohovara je zrejme len tvoj pocit. Nechápem, ako si na to prisla. A ak ta aj niekto spomenie, veď to je bežna konverzacia, ze sa ĺudia rozpravaju aj o ludoch. Napíš príklad aký problem maju s tebou, lebo to je veĺmi široky pojem.Určite nikto nema s tebou problem, že máš vacšie jedno oko. Ak tak, tak to bude skor kvoli tomu ,ako reaguješ, alebo komunikuješ.

anonym_5f1a55
3. jan 2026

@anonym_autor to si na všetko odkiaľ prišla? Veľa razy ci človek iba myslí opak a vôbec to tak nemusí byť. Každý človek je niečím zaujimavy tak ako aj ty. A náhodou co si mysli okolie ti srdečne môže byť jedno, ty sa máš cítiť dobre akurat sama so sebou, máš mať rada samu seba, to je naj. Kúp si niečo pekné, relaxuj, čítaj knihu, normálne ti závidím ako ti je fajn ❤

anonym_34ee07
3. jan 2026

@anonym_autor kým ti zdravie slúži, nerieš…. Predsa sú dôležitejšie veci v živote, ako výzor. 🤷‍♀️

anonym_7b69c3
3. jan 2026

@anonym_autor To si mozno len namyslas,Vsakked ta nepoznaju, naco by ta ohovarali, a urcite si aj pekna,len s inamyslas ze si neni pekna

anonym_7b69c3
3. jan 2026

Vsak mozes chodit na kozmetiku

marryliese
4. jan 2026

@anonym_autor chceš sa meniť pre cudzích ľudí čo nepoznáš? Toto je vec ktorú zmeň, maj ich na háku

anonym_41f3bc
4. jan 2026
@marryliese

@anonym_autor chceš sa meniť pre cudzích ľudí čo nepoznáš? Toto je vec ktorú zmeň, maj ich na háku

@marryliese
Moja zena ked rano vstane vyzera ako bezdomovkyna za pol hodinu vyzera ako modelka z modneho casopisu a to vsetko pre cudzuch ludi a hlavne sa citi dobre, nie je skaredej zeny len treba dakedy spravit makeover ci vlasy, malovanie saty a hned sa budes lepsie citit na verejnosti a dostanes sebavedomie, vyskusaj a nepocuvaj ze to robis pre cudzich ludi.

ivka21
4. jan 2026

@anonym_autor cudzi ľudia ta ohovaraju? Ako vieš?tiez mi príde ze si namyslas. Kopec ludi ma dosť svojich problémov ako riešiť teba, a hovori to viac o nich samych ako o tebe.a aj keby si bola dakomu nesympaticka tak co?? Akoze co ta to ma akože trápiť nikdy nebudeš všetkým sympatická, proste tak to je. Pracuj na sebe z vnútra, obklop sa ľuďmi co ta majú radi a nerieš hlúposti.

ivicatolic
4. jan 2026

@anonym_autor kašli na druhých, musíš byť spokojná so sebou a budeš šťastná

simona_racz
4. jan 2026

@anonym_autor ja som veľmi vysoká, a vždy som aj bola. V 13ich či 15ich som bola najvyššia z triedy, aj od chalanov. A nadávali mi žirafa. Ako ty s tým okom. Ale ja som extrovertka, aj milá, takže ja som si vždy s každým rozumela, a kto nechcel tak nechcel. Čo ja s tým spravím? Nič. A nikdy som tak neuvažovala že sa zmeniť. Bola som vždy sama sebou, a komu to nepasovalo, tomu to nepasovalo.

elizabeta56
5. jan 2026

Podľa mojich skúseností, sympatia vychádza zvnútra. Väčšinou sú sympatickí ľudia, ktorí vyžarujú pokoj, láskavosť, veselosť. Je z nich cítiť, že všeobecne majú radi ľudí. A výzor v tom nehrá žiadnu alebo len veľmi malú rolu. Poznám minimálne troch sympatických ľudí, ktorí výzorovo sú asi skôr podpriemer, ale medzi ľuďmi sú obľúbení, nemajú núdzu o partnerov. Ide naozaj len o to nastavenie mysle. Úprimný úsmev robí zázraky a najmä, keď to robíš často. Svoju povahu možno úplne nezmeníš, ale ak ti prekáža, že si "nesympatická", skús zmeniť postoj k ľuďom, viac sa usmievať, hľadať v ľuďoch to dobré.

dasenabb
5. jan 2026

Nikdy som nebola pekná, ale vždy som mala veľa priateľov a nápadníkov. Asi preto že milujem život a nič ma nedá dole....teda nadlho. Rada pomáham a viem počúvať druhých. Skús zmeniť uhol pohľadu na svet a ľudí. Tiež boli aj takí, čo má odhovárali, ale má netrápili, bola som rada, že nie som ako oni. Závisť či nenávisť je spravodlivá, lebo trpia len tí čo ju vysielajú. Hlavu hore a pozri aký je svet krásny.

evansova
5. jan 2026

@anonym_autor Není človek ten, či by vyhovel vsem.
Múdre príslovie, kašli na neprajníkov a spokojne si svoj život.

anonym_51d990
5. jan 2026

@anonym_autor introvert nerovna sa málokomu verím.Kto z vašej rodiny je taká povaha ako ty?Nechce sa mi veriť, že nemáš v okolí jedného človeka, ktorý sa necíti s tebou dobre.Na tom uzatvoreni a nedôvere sa dá pracovať.Ja mám kolegyňu, ktorá sa do ziadnej aktivity nezapojí, všetko ohundre, každý je debil, na každého zazera ani sa nedivím, že si nevie nájsť chlapa.Ide z nej otrasná energia a sama si za to môže.Preco nemáš náladu?Určite máš aj dobre vlastnosti niekto sa už s dobrou náladou, nápadmi kamaratstvom narodi.nemusis byť modelka, ale stačí popracovať na komunikácii.Asi si ešte príliš mladá a kriticka k sebe

apple69
5. jan 2026

@anonym_autor podľa mňa si az príliš sebakriticka namyslená respektíve trápi ta co si ľudia myslia, a to je ten problém. Prestaň riešiť cudzích ľudí okolo seba

martin96321
5. jan 2026

@anonym_autor Ked nemam naladu tak nemam. Comu sa este cudujes? Mozno niesi nesympaticka,len si neznesitelna. Naco prenasas svoje nalady na inych?

anonym_5d0c57
5. jan 2026

Zmeniť len jedno - sebavedomie. Nikdy sa nebudeš páčiť všetkým, to je nemožné a vôbec sa o to nesnaž. Buď sama sebou a tí správni ľudia prídu. Ja mám tiež jedno oko väčšie než druhé, no a ľudom sa moje oči veľmi páčia. Som vysoká, na to som tiež počula veľa posmeškov. V mladosti mi jeden “muž” povedal, že mám malé kozy a veľké boky.
Bola som zakomplexovaná a nesebavedomá. Asi som to vyžarovala naďaleko, lebo som stretávala samých takýchto exotov. Až keď som toto zmenila, vtedy prišla radosť zo života a aj tí správni ľudia. Hlavu hore ❤️

mamickaandy
6. jan 2026

@anonym_autor Pre tých správnych ľudí budeš sympatická. Toto mi pripomenulo ako som spoznala moju kamarátku. Ona je síce pesimistická, často riešila minulosť, nikdy nebola obľúbená, ľudia ju tiež skôr ohovárali alebo nemali radi, atď ale pamätám si naše prvé stretnutie. Keď som ju uvidela a predstavili sme sa jedna druhej, hneď som z nej cítila niečo dobré. A skutočne boli sme kamarátky asi 14 rokov. Naozaj sme si skvelo rozumeli. Ja som introvert outsider, ona je tiež introvert outsider. Mali sme toho veľa spoločného atď. Síce sa na konci nášho priateľstva nezachovala dobre a preto skončilo. Ale keď som čítala tento tvoj príspevok tak mi hneď to mysle prišlo práve to prvé stretnutie s touto kamarátkou. Ono naozaj je to o tom vyžarovaní, kto si aký človek. Väčšinou to ide z tváre. Len si nemyslím že ide o to aby si vyzerala ako modelka. Niekedy to vyžarovanie ide z toho ako človek rozpráva. Niekedy niekomu inému to ide z tváre že je dobrým človekom. Mrzí ma akú máš skúsenosť. Viem že je ťažké si to nebrať osobne keď ťa ľudia ohovárajú ktorí ťa ani nepoznajú ale toto je veľmi typické u ľudí. Keď je niekto tichý, nekomunikatívny, tak už si o ňom namyšlajú zlé veci že je arogantný alebo čo. Neviem či ti rada ako "buď pozitívna a miluj život a ľudí" pomôže. Skôr nie. Tej mojej kamarátke tiež všetci vytýkali to že bola tak veľmi negatívna ale mne osobne to po rokoch práveže prišlo vhod lebo nemám rada toxickú pozitivitu. A vieš zase, načo by ti bolo byť sympatická pre ľudí ktorí nie sú" tvoja skupina" (ktorí nie sú takí ako ty, s ktorými by si si až tak nerozumelax ktorí by iba znevažovali tvoje pocity atď.)